Pezsgő

Kép
Életmód

Pezsgő toplista: Ezek ma a legjobb magyar pezsgők

Vajon melyik a legjobb magyar pezsgő? Te mire tippelnél? A Winelovers – a Pezsgő Június programsorozathoz kapcsolódó – vaktesztjén idén szinte az összes hazai méthode traditionelle, azaz hagyományos champagne-i eljárással készült pezsgő megmérettetett.

Kép
Életmód

3 alkoholos ital, amit megengedhetsz magadnak diéta alatt

Lehet a diéta alatt is inni? Persze még így is azon az elven vagyunk, hogy jobb elkerülni a fogyókúra alatt az ilyesmit, de ha már így alakult, akkor válassz kevésbé bűnös italokat!

Kép
Promóciók

Partizz nagyot Fergie-vel!

Az élet tele van kalandokkal és különleges, pezsgő pillanatokkal. Ezt az életérzést ragadja meg és csábít táncra az AVON legújabb Outspoken Party! by Fergie parfümje.

Kép
Életmód

Őszi bortrend: Ezt ajánlja a szakértő, ha biztosra akarsz menni

Karakteres ízek, intenzívebb aromák, teltebb vörös- és fehérborok a könnyű, reduktívak helyett. Visszatérnek a szezon testesebb kedvencei, és a pezsgők is egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. A MOM Park Bortársaság boltvezetője elárulta, mire számíthatnak a vásárlók a következő hónapokban.

Kép
Életmód

3 hűsítő koktélrecept a leghangulatosabb budapesti bárokból

Nyáron mindenkinek jól esik elfogyasztani baráti társaságban egy finom koktélt a város olyan hangulatos helyein, mint a KIOSK és a Terasz, ahol a igazán különleges ízvilágú italokkal találkozhattok.

Kép
Stílus

Karl Lagerfeld bisztrója a párizsi divathéten

Pezsgőt reggelire? Ráadásul nem kevésbé sikkes helyen, mint Karl Lagerfeld exkluzív bisztrójában, a Gabrielle-ben, ahol még a pultos is szuperszexi modell volt.

Kép
Stílus

Ultramenő divatanyag Péterfy Bori, Pásztor Anna és Sena főszereplésével

Hamisítatlan budapesti életérzés magyar underground dívákkal. A Szputnyik Shop ultramenő divatanyagában Péterfy Bori, Pásztor Anna és Sena énekesnők mutatják be az üzlet és a pezsgő éjszakai élet egyesülését.

Kép
Promóciók

Egy elegáns olasz pezsgő az ünnepi koccintásokhoz?

Szeretnéd megadni az ünnepi koccintás módját? Akár szerelmeddel, akár barátaiddal vagy családoddal ünnepelsz, válaszd a Gancia olasz pezsgőcsalád négy tagja közül a leginkább Hozzád illőt! És hogy melyik is az? Mi segítünk Neked!

Kép
Életmód

A 10+1 legjobb étterem Valentin-napra

Igazán romantikus helyet keresel péntek estére, ahol egy pohár bor vagy pezsgő mellett ünnepelhetnétek meg a szerelmeteket? Íme a legjobb ajánlatok Osvárt Judittól. Ne feledjétek, hogy asztalt foglalni kötelező!

Kép
Sztárok

Taylor Swift Gucci-ban Grammy-zett

Címlapsztárunk, Taylor Swift egy gyönyörű pezsgő színű Gucci Première-ben érkezett a Grammy-re.

Kép
Promóciók

Stílusok, ízek és dallamok a III. Pezsgő Világ Fesztiválon

A Pezsgő Világ kiállítói összesen több mint ötven meggyőző érvet sorakoztatnak majd fel, miért érdemes minden alkalomra és minden napszakban gondolni a pezsgőre.

Előző oldal