Outfit

Kép
Stílus

Anaïs Nintől Szabó Magdáig: 12 híres írónő stílusa

Tudod, hogy kedvenc írónődnek mik voltak a jellegzetes stílusjegyei? Ha nem, most megmutatom. Inspiráló és progresszív outfitek közül válogattam.

Kép
Stílus

A stylistok szerint ez az 5 legjobb öltözködési trükk számodra, ha nagy a melled

Most profi stylistok árulták el a legjobb öltözködési tippeket nagy mellhez. Ha valakik, ők pontosan tudják, milyen problémákkal néz szembe az, akinek a kosármérete C felett jár, de hidd el a stílus nem mellméret kérdése!

Kép
Stílus

Hogyan öltözz, ha bíróság elé kell állnod, hogy te légy a szimpatikus fél?

Amikor egy híresség kerül törvényszék elé, a stylstja gondoskodik róla, hogy a lehető legbűntelenebbnek tűnjön. Következzen egy kis tananyag, hogyan lehet ártatlan báránynak látszani csupán az öltözéked (és persze a nyeretlen kétéves arckifejezésed) által.

Kép
Stílus

Fel a napszemüvegekkel és légy 💣!

Végre eljött a kedvenc kiegészítőnk ideje. Azonnal stílust kap az egész outfited, ha feldobsz egy ilyen retró napszemüveget.

Kép
Stílus

Mindegy, csak vad legyen!

Kendall ismét az állatmintára voksolt és milyen jól tette. Ez egy tökéletes tavaszi outfit, máris beszereznénk...

Kép
Sztárok

Mariah Carey meg a jó ízlés? Khm...

Feltűnt már, hogy a visszafogottságot kicsit sem ismerő énekesnő egyetlen méregdrága dolgot sosem hagy le az outfitjétből?

Kép
Stílus

Röviden: a legjobb! Így viseld a cropped jeanst!

A szezon egyik legnagyobb kedvence a háromnegyedes farmer. Választhatod szaggatott-, trapéz-, egyenes- vagy répafazonban is, mindenképp menő lesz az outfited.

Kép
Stílus

Rosie és a szafarioverál

Bár a vadonban kissé kényelmetlen lenne ez a szett, Los Angelesben pont elég stílusos... Rosie Huntington-Whiteley vad outfitjébe rögtön beleszerettünk.

Kép
Életmód

Ezek a kisállatok elég rosszul jártak...

Néha a kis kedvenceinknek sem fenékig teljfel az élet. Mama néha teljesen elborul és olyankor jönnek a durva állatos outfitek.

Kép
Sztárok

Ultragáz vagy nagyon menő? Fesztiválos celeboutfitek a múltból

Egyes sztárok biztosan letörölnék ezeket a fotókat a netről, ha tehetnék. Gázak vagy menők ezek a tíz évvel ezelőtti outfitek?

Kép
Stílus

A legjobb ballonkabátos szettek az Instagramról

Pont a szeszélyes tavaszra tervezett darab a ballonkabát, ami most megint divatba jött. Mutatunk is néhány inspiráló outfitet, amiket az instáról gyűjtöttünk.

Kép
Stílus

Lazaság a köbön: így öltöznek a magyar modellek

Mivel a modellek a BCEFW színfalai mögött számtalanszor cserélik le outfitjeiket, érthető, hogy a kényelmesebb darabokra szavaznak. Az ő kényelmes szettjeik azonban még sikkesek is- van mit tanulni hát tőlük.

Kép
Stílus

Rengeteg magyar sztár egy helyen a Budapest Central European Fashion Week második napján

A 2019/20-as Budapest Central European Fashion Week második napján is helyszínről jelentettünk. Neves sztárokkal készítettünk interjút, most pedig mutatjuk a jobbnál jobb outfiteket.

Kép
Stílus

Melyik sztár volt a Budapest Central European Fashion Week első napjának legjobban öltözöttje?

A 2019/20-as Budapest Central European Fashion Week első napján nem volt hiány sztárokban. Mutatjuk is, hogy ki milyen menő szettben volt, neked egy dolgod van: mondd meg, hogy ki viselte a legszuperebb outfitet!

Kép
Stílus

Fehér outfitek, amikben biztosan csinos leszel

Van, amit nem illik hordani, ha fehéret viselsz. Például...

Kép
Stílus

Nemrég még nyominak tűntél benne, pedig az párezer forintos kiegészítő mindent outfitet menőbbé varázsol!

Lehet klasszikus sportos, csillámos, állatmintás, tűzpiros vagy neon színű, most szinte minden stílusú cipővel irtó jól mutat. Na mi lehet az?

Kép
Stílus

Nina Dobrev romantikusra vette Párizsban

A Nap szettje rovatunkban megmutatjuk a celebek legstílusosabb outfitjeit pénztárcabarát verzióban. Ma Nina virágos-elegáns stílusát mutatjuk meg.

Kép
Stílus

Selena Gomez új szintre emelte a basic fehér inget - Ezt neked is ki kell próbálnod!

Selena mindig szolgál nekünk némi inspirációval!

Kép
Stílus

INSTYLE-STÍLUS: Rihanna

A Nap szettje rovatunkban megmutatjuk a celebek legstílusosabb outfitjeit pénztárcabarát verzióban. Ma Riri szexi és kényelmes összeállítását válogattuk össze.

Kép
Stílus

Piros outfitek amikben öröm lesz rád nézni

A tűz. az erős színe képes bárkit céltudatosnak és eltökéltnek bemutatni.

Kép
Stílus

INSTYLE-STÍLUS: Gigi Hadid

A Nap szettje rovatunkban megmutatjuk a celebek legstílusosabb outfitjeit pénztárcabarát verzióban. Ma Gigi Hadid vagány összeállítását ajánljuk.

Kép
Sztárok

Kim Kardashian szerint nem értjük ezt a ruhát

Szerinte nem értjük ezt a ruhát... Köszi Kim! Divat iránt érdeklődő olvasók és szerkesztők vagyunk, talán át fog menni, hogy mi ennek az outfitnek az üzenete.

Kép
Stílus

INSTYLE-STÍLUS: Hailey Bieber

A Nap szettje rovatunkban megmutatjuk a celebek legstílusosabb outfitjeit pénztárcabarát verzióban. Csekkold Hailey Bieber vibráló sárga szerkóját!

Kép
Életmód

INSTYLE IDŐJÁRÁS: szerda

Szerdán kissé felhős időre számíthatunk, ezért kicsit meg kell trükköznöd az outfited.

Kép
Stílus

1 perc stílus: Így hordják a celebek a leggingset 2019-ben

Bár a leggings még mindig nem nevezhető nadrágnak, egyre elfogadotabb és egyre több trükköt találnak ki azért, hogy hordhatóbb legyen a hétköznapokon is.

Kép
Stílus

Brutál bőrszettek és fekete outfitek a Hollywood Beauty Awards-on

Az eseményen, amin Kim Kardashian ledér ruházatával csak átvitt értelemben öltözött mindenkit túl, még tartogatott néhány szuper szettet.

Előző oldal
Következő oldal