Mariah Carey meg a jó ízlés? Khm...

Mariah Carey meg a jó ízlés? Khm...
Forrás: Getty Images

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Facebook
Twitter
Pinterest

Feltűnt már, hogy a visszafogottságot kicsit sem ismerő énekesnő egyetlen méregdrága dolgot sosem hagy le az outfitjétből?

Mondanánk, hogy Carey az egyetlen celeb, aki szexi megjelenés címszóval rendre megsérti a jóízlésű embereket, de nem így van.

Galéria / 27 kép

Miért csinálja ezt Mariah Carey a mellével? És még 11 sztárdekoltázs, amely túllépi a jóízlés határait

Megnézem a galériát

Néha még nekünk, sokat látott szerkesztőknek is nehéz túltenni magunkat a fenti megjelenéseket, de most mégis ezt tesszük. Legfontosabb okunk az, hogy így meg tudjuk írni neked, hogy Mariah Carey akár visel ruhát, akár nem, gondoskodik arról, hogy masszív bling húzza le a nyakát vagy a fülét.

Galéria / 14 kép

Mariah Carey miért nem veszi le soha a gyémántjait?

Megnézem a galériát

Mi a lényege a fentebb írt Mariah Carey-megjelenésnek? Az, hogy így mindenki tudja, hogy megteheti, hogy megvegye a hatalmas gyémántokat. Úgy tudjuk, az énekesnő betegesen ragaszkodik a nagyméretű ékszerekhez, de egyetlen egy darabot mégis eladott, ez pedig az exétől, James Packertől kapott eljegyzési gyűrűje volt. Ez 35 karátosra sikeredett és a rossz kapcsolat emlékének továbbadása 2,1 millió dollárt jelentett.

Félretéve a pikírt véleményt, Mariah Carey a karácsonyi dalok koronázatlan királynője, amit mindig csodás hallgatni- igen, nyáron is!

Tovább olvasok

Videók

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Kép
Stílus

Egyszerűen imádjuk! Eva Longoria újra fellőtte a divattérképre ezt a lenge nyári darabot

Eva Longoria egy poszt alatt bebizonyította azt, hogy miért is érdemes még mindig ebben a textúrában gondolkodni.

Kép
Megjelent

Fürdőzünk a tehetségekben! Így készült a nyári InStyle címlapja Dobó Katával, Esztergályos Cecíliával, Horváth Lilivel, Kerékgyártó Yvonne-nal és Román Katalinnal

A hazai filmes szakmát ünnepli nyári lapszámával az InStyle magazin - a címlapon Esztergályos Cecília, Dobó Kata, Horváth Lili, Kerékgyártó Yvonne és Román Katalin!

Kép
Stílus
Kép
Életmód

10 lehangoló filmes példa arra, amikor az anya-fia páros közti korkülönbség zavarba ejtően kicsi volt a valóságban

A filmek világáról köztudott, hogy a valóságtól elrugaszkodott szabályok mentén mozog, és ez a fajta szabadság a végső castingdöntéseken is megmutatkozik.

Kép
Életmód

Egészen eddig rosszul tudtad: mennyi vért veszítünk a menzeszünk alatt?

Volt már, hogy aggódni kezdtél, talán túl sok vért veszítesz a menstruációd során? Most nőgyógyász válaszol minden kérdésedre!