Misa

Kép
Promóciók

Jó pelenkával az éjszakák is nyugodtabbak

A babák éjszakái igen mozgalmasak lehetnek, ezért hasznos, ha egy pelenka képes akár 2-3 cumisüvegnyi tejet magába szívni.

Kép
Stílus

Magyar szupermodell perzselte fel az Intimissimi on Ice vörös szőnyegét

Hamisítatlanul olasz pompa a vörös szőnyegen és a jégen egyaránt.

Kép
Sztárok

Az 5+1 legkínosabb playback-baki, amit kedvenc énekeseink valaha összehoztak a színpadon

Ennél talán még az is jobb, ha hamisan énekelnek.

Kép
Promóciók

EGY CSODÁLATOS NAP

A harmadik szenzációs, hamisítatlanul olasz pompa a jégen... KÜLÖNLEGES VENDÉG: ANDREA BOCELLI

Kép
Promóciók

Stílusos Vidéki Éttermiség újratöltve - 2016

A mindig változó helyszínt 2016. szeptember 11-én, vasárnap a Chianti Étterem városa, Veszprém adja...

Kép
Sztárok

A New York Times szerint nem normális Hosszú Katinka és férje "munka-házassága"

Az amerikai magazin szerint bőven megér egy misét Hosszú Katinka és Shane Tusup kapcsolata.

Kép
Stílus

5 tuti tipp, hogy ne legyen többé káosz a táskádban

A női táska egyike a világ megfejthetetlen rejtélyeinek. Minden van benne, közben mégsem találunk soha semmit, egyszerre lehet a teljes megsemmisülés forrása (mikor a villamos közepén gurul ki belőle a tamponod) és a nap hőse egy életmentő sebtapasszal, amit a világ leghelyesebb pasijának ajánlhatsz fel. Felszámolnád a káoszt? Segítünk!

Kép
Stílus

Woodstock lányok: Lesd el a világ legmenőbb fesztiválozóinak stílusát - FOTÓK

Most, hogy a figyelem a sztárok körében is felkapott Coachellára összpontosul, visszautaztunk az időben, és megnéztük milyen is volt egy igazi, hamisítatlan tömegbuli! Csak úgy, mindenféle giccs nélkül. Nektek melyik jön be jobban?

Kép
InStyle TV

Magyar fiú a Jean Paul Gaultier parfümkampányban - VIDEÓ

Ilyen még nem volt: magyar férfi modell csípett meg egy parfümkampányt, ráadásul nem is akárkiét. A Dolce & Gabbana kampányaival ismertté vált Patinszki Misa most a Jean Paul Gaultier parfümkampányában szerepel.

Kép
Stílus

Kerek idomok: Hollywood 16 legdögösebb szexszimbóluma

Mitől lesz valakiből hamisítatlan hollywoodi szexszimbólum? Az út első lépcsőfoka például az, hogy rendelkezzen a közvélemény szerint is tökéletesnek ítélt testarányokkal, ami a homokóra sziluett!

Kép
Életmód

Inspiráció: Ilyen lenne az ünnepi asztal egy Disney hercegnőnél

Gyerekkorunkban egy hamisítatlan Disney hercegnős partiról álmodoztunk. Valakinek összejött, valakinek nem, de a mesék iránti rajongásunk így sem múlt el. Még most sem. Miért ne csempészhetnénk varázslatos hangulatot mondjuk a karácsonyi asztalra?

Kép
Életmód

Sztárfotós született, avagy ilyen a világ egy 3 éves gyerek szemével

Az InStyle decemberi számában találhatjátok a Sugar! cukrászda alapítója, Horváth Eszter csodás lakását. A fotózáson természetesen Eszter kisfia, Misa is részt vett – mégpedig fényképezőgéppel! Nézzétek csak, milyen tehetsége van a részletek iránt! :)

Kép
Sztárok

Emlékszel még erre a reklámra? Ezzel vált világhírűvé Sofía Vergara

Decemberi címlapsztárunk Sofía Vergara, akit sokan a Modern család című sorozat sztárjaként ismernek, na meg hamisítatlan latin bombázóként. De hogyan indulta karrierje? Most eláruljuk!

Kép
Stílus

Taroltak a magyar modellfiúk a fashion weeken

Emlékeztek még Zahorán Bertoldra, aki néhány hónappal ezelőtt kezdett modellkedni és első munkája egy exkluzív Vogue-divatanyag volt? Ő is ott volt most a milánói men's fashion weeken, ahogy Patinszki Misa, a Dolce & Gabbana magyar kedvence is. És hogy kik még? A Wam Models exkluzív blogbejegyzéséből kiderül.

Kép
Szépség

Magyar modell a Dolce & Gabbana Beauty kampányában

Magyar modell a Dolce & Gabbana Beauty kampányában - de ez még semmi: a kampánysztár ráadásul egyik legsikeresebb férfimodellünk, a Wam Models sztárja, Patinszki Misa. Ez az első alkalom, hogy magyar modell szerepel a divatház Beauty kampányában.

Kép
Shopping

Eredeti vagy másolat? Segítünk eldönteni

A monogramos táskák divatja talán múlóban, egyelőre mégis sokan úgy gondolják, hogy egy „logós” designer darab jó ötlet. A hamisítványok piaca még mindig virágzik, ezért segítünk eligazodni a valódi és a másolat-táskák rengetegében.

Kép
Stílus

Patinszki Misa a Dolce & Gabbana új kampányában

Szuper hír év végére: a mi Patinszki Misánkba valósággal beleszeretett a Dolce & Gabbana, ugyanis már a második kampányukat csípi meg.

Kép
Stílus

Ultramenő divatanyag Péterfy Bori, Pásztor Anna és Sena főszereplésével

Hamisítatlan budapesti életérzés magyar underground dívákkal. A Szputnyik Shop ultramenő divatanyagában Péterfy Bori, Pásztor Anna és Sena énekesnők mutatják be az üzlet és a pezsgő éjszakai élet egyesülését.

Kép
Sztárok

Bemutatkozik az InStyle új szerzője, Karafiáth Orsolya

A sokoldalú írónő különleges színfoltja a hazai értelmiségi életnek. Mostantól egy új rovat szerzője az InStyle-ban, olvassátok!

Kép
Stílus

Magyar srác a Dolce & Gabbana kampányában!

Azt már tudjuk, hogy a magyar lányok a legszebbek a világon, topmodelljeink rendszeresen bizonyítják is ezt nívós nemzetközi kampányokban. Úgy tűnik, most végre eljött a fiúk ideje is, akik egyébként már eddig is szép sikereket értek el a divatszakmában, de Patinszki Misa most felteszi minderre a koronát. Szó szerint.

Kép
Stílus

Tanulj olasz gesztusokat szexi Dolce&Gabbana modellekkel

A Dolce&Gabbana férfimodelljei most segítenek elsajátítani az olasz gesztusokat, egy szemléletes "gesztusszótár" segítségével.

Kép
Életmód

Stílusos vidéki értelmiség - kóstold végig az országot!

Több kiváló étterem összefogásával 2012 februárjában jött létre első „gasztrorandevú”, amely olyan népszerűnek bizonyult, hogy a mostani immár a negyedik alkalom lesz. A Stílusos Vidéki Éttermiségiek most Noszvajon gyülekeznek. Visnyei Kata ajánlja.

Előző oldal