Inspiráció: Ilyen lenne az ünnepi asztal egy Disney hercegnőnél

Inspiráció: Ilyen lenne az ünnepi asztal egy Disney hercegnőnél

Promóciók

Nemzetközi díjjal ismerték el az UNION társadalmi szerepvállalását

Életmód

Nyaralás 2023: 5 dolog, amit tudnod kell, ha Horvátországba utazol

Promóciók

A streetstyle az ikonikus Converse cipővel - rakd össze a megismételhetetlen lookot

Facebook
Twitter
Pinterest

Gyerekkorunkban egy hamisítatlan Disney hercegnős partiról álmodoztunk. Valakinek összejött, valakinek nem, de a mesék iránti rajongásunk így sem múlt el. Még most sem. Miért ne csempészhetnénk varázslatos hangulatot mondjuk a karácsonyi asztalra?


Egy bizonyos életkor után, fel kell adnunk a kislányos szokásainkat. Helló felnőtt élet! A rózsaszín habcsókos dekoráció már nevetségesen mutatna a lakásban, de mint látható, a mesék csodás világa más módon is megeleveníthető az ünnepi asztalon. Egy pillanatra elkalandozunk, Eric szorgosan főz a konyhában, az étkészlet jókedvűen táncol, erdei állatok segédkeznek a karácsonyi ajándékok becsomagolásában. Ja nem, épp most lép be a problémás család. Kezdődhet a karácsony!

Belle


Belle szerény otthonát rusztikus enteriőr jellemző, de biztosak vagyunk benne, hogy ő is odacsempészne a rá jellemző provence-i finomságból egy nagy adagot az ünnepi dekorációba. Bár itt - sajnos - nincsenek éneklő és táncoló teáskanalak, de van macaron. Klasszikus, egyszerű étkészlet, pasztelles árnyalatok, és az elmaradhatatlan rózsa, aminek mint tudjuk, komoly szerepe van a történetben.


 ünnepi asztal
ünnepi asztal


Jázmin


Jázmin hercegnő asztalánál mindennek helye van, ami egy pazar bazárban megtalálható. Semmi sem sok. Merészen keverednek a textúrák és a színek, amiket arany, üveg és gyöngyház elemek egészítenek ki. Apró kincsek, telis-tele mennyei finomságokkal - Abu bőven találna itt lenyúlni valót!


 ünnepi asztal
ünnepi asztal


Ariel


A kagyló kivételesen nem Ariel melleit takarja, hanem az asztalra került, ahogy egyik legjobb barátja is. Bocsi Sebastian. Ezen az asztalon igazi tengerparti hangulat elevenedik meg, a lehető legszebb ünnepi kivitelezésben. Gyönyörű színek, algák, háló, tengeri herkentyűk, ilyen egy tengermélyi lakoma.


 ünnepi asztal
ünnepi asztal


Mulan


Oké, Mulan nem a klasszikus értelemben vett tökéletes feleségjelölt, de karácsonykor ő is biztos belehúz a "női teendőkbe". Letisztul, minimalista elegancia, semmi flanc - így képzeljük el az ő asztalát. De ki fog főzni?


Kép


Merida


A skót hercegnő asztala misztikus és regényes, akárcsak egy erdő. A sötét tónusok, a virágok, az indák, és a hanyagul odahelyezett szalvéta, mind Merida vadságát tükrözi. Ennél az asztalnál tuti degeszre ennénk magunkat.


Kép


6 divattipp, amit érdemes eltanulni a Disney hercegnőktől - Kattints ide!

Videók

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Életmód

Nyaralás 2023: 5 dolog, amit tudnod kell, ha Horvátországba utazol

Promóciók

A streetstyle az ikonikus Converse cipővel - rakd össze a megismételhetetlen lookot

Kép
Stílus

Hogyan tűnhet drágábbnak az outfitted? Gisele Bündchen nyári szettje a válasz mindenre

Gisele Bündchen könnyű szettjében minden megvan, ami egy tökéletes nyári inspirációhoz kell.

Kép
Sztárok

Méz és főtt tojás: híres emberek tippjei alvászavar ellen

Az alvás az életünk egyharmadát teszi ki, ami elengedhetetlen a normális agyműködésünkhöz, egészségünkhöz, mentális állapotunk megtartásához.

Kép
Sztárok

7 eszméletlenül sármos híresség, aki eddig sosem volt házas

Sármosak és sikeresek, mégsem indultak el a házasság útján. Hogy mindez minek köszönhető, azt még nem tudni. Egy biztos: mi tuti nem mondanánk nekik nemet a nagy kérdésre!

Kép
Sztárok

A reflektorfényen túl is van élet! Avagy ezzel tölti manapság a mindennapjait Jack Nicholson

Jack Nicholson körül mostanság számos pletyka kering, így úgy gondoltuk, hogy kicsit utánajárunk a dolgoknak.

Kép
Stílus

Emlékszel még rá? 2010-ben volt utoljára trendi, most újra visszatér ez a megosztó ruhadarab

A legtöbb divatirányzat esetén számolni lehet azzal a perccel, amikor ismét köreinkben köszönthetjük őket, szóval semmi meglepő sincs abban, hogy a 2023-as trendek között számos régi ismerős is helyet kapott!