Minták

Kép
Shopping

Heti shoppingszemle: 10 állatmintás kiegészítő, ami bármilyen összeállítást feldob

Az állatminták ősszel is erősítik majd az uralkodó trendek csapatát, és ha nem is vagy a feltűnő darabok híve, akkor sincs minden veszve, hiszen ezeket a printeket, akár kiegészítők formájában is beépítheted a mindennapjaidba. A végeredmény pedig legalább olyan ütős lehet, mintha tetőtől talpig minta borítana.

Kép
Stílus

7 időtlen ruhafazon, amit minden nőnek legalább egyszer ki kell próbálnia

Nyáron a ruha téma megunhatatlan. Nem mintha télen ne lehetne terítéken egy-egy szebb darab, de azért a meleg hónapok mégis más fényt vetnek rájuk. Csak úgy tobzódunk a színekben és mintákban, a különleges fazonokról és a már bevált klasszikusokról nem is beszélve.

Kép
Stílus

Heti shoppingszemle: Mutatunk 10 példát arra, hogy miért is szuper a farmerruha

Nyári ruhaválasztékban sem fogunk szűkölködni idén sem. Már nem csak a fodrok és a virágminták futnak, ha beköszönt a jó idő, hiszen a retrónak hála számtalan régi darabba lehelnek folyamatosan új életet, így kerültek megint középpontba gyerekkorunk egyik nagy kedvencei, a farmerruhák is.

Kép
Szépség

8 manikűr a nyárra, ami rövid körmökön mutat igazán jól

A rövid körmökre szavazol, de nem tudod, milyen minták és színek illenek ehhez a fazonhoz? Nos, akkor jó hírünk van, ez a fazon most trendibb, mint valaha - íme a legjobb manikűrök rövid körmökhöz!

Kép
Stílus

1 perc stílus: Egy őszi trend, ami már most is nagyon népszerű, így kár lenne szeptemberig várnod vele!

Még el se startolt a nyár, de már az őszi trendekről írunk, ugyanis van pár olyan darab, amivel érdemes már most kacérkodni. Ilyenek az állatminták, melyekben pont az a jó, hogy nem szezonhoz kötöttek, így tehát akár már holnap is lecsaphatsz egy mintás kincsre!

Kép
Stílus

Idén télen a "minél különlegesebb a minta, annál jobb" elve érvényesül!

A hagyományos mintákon túl vannak olyan motívumok, amelyekre megéri egy kis figyelmet fordítanod – persze ha szeretsz a körön kívül mozogni.

Kép
Stílus

1 perc stílus: van 5+1 ötletünk a kockás összeállítások frissítésére!

Nem feltétlen kell hadilábon állni a mintákkal, főleg, ha egy ilyen klasszikusról és könnyűről van szó.

Kép
Promóciók

LAKBERENDEZEL? INSPIRÁLÓDJ A NEW- YORK-I DIVATHÉT KOLLEKCIÓIBÓL!

Az idei divathét még nem ért véget, de azt már tudjuk, hogy New York-ban milyen anyagokkal, színekkel és mintákkal rukkoltak elő. Ebből következtethetünk arra is, hogy mit vesznek át az enteriőrtervezők.

Kép
Életmód

20 színes csempeötlet, hogy vidámabb legyen a fürdőszobád

Így dobd fel mintákkal és színekkel a fürdődet!

Kép
Shopping

6 színes ékszer, amitől jó kedved lesz

Ha nem szeretsz vagy a munkahelyed nem engedi, hogy tetőtől-talpig vidám mintákat és élénk színeket viselj, akkor egy apróság is elég lehet, hogy mosolyt csaljon az arcodra.

Kép
Stílus

7 kihagyhatatlan print, amit ki kell próbálnod tavasszal

Az összes fej megfordul utánad, ha magadra öltöd a szezon látványos mintáit!

Kép
Stílus

Ezek az egy vonallal készült, minimál tetoválások megérik a fájdalmat!

Minimál tetoválások, amiket még te is biztosan bevállalnál!

Kép
Szépség

8 minta, ami rövid körmökön mutat igazán jól

Néhány évvel a nagy műköröm hullám után, most újra a rövid és természetes a menő. Ha te is erre szavazol, akkor nézd meg, milyen minták mutatnak jól a rövid körmökön, és hogyan lehet így is szupernőies a kezed!

Kép
Promóciók

Megérkezett a Luisa Spagnoli 2016. tavaszi-nyári kollekciója. Nézd meg!

A Luisa Spagnoli 2016. tavaszi-nyári kollekciója a 70-es évek szabadságérzetére és frivolságára épül, a korszak ikonikus darabjai és színei XXI. századi újraértelmezésben tűnnek fel. A rojtos szarvasbőr mellény, trapéznadrág, miniruhák, hippi virágmintás anyagok, kaftánok, etno minták mind mind a legendás korszakot idézik.

Kép
Stílus

7 bevált outfit, amit egyszerűen nem lehet megunni

A február trükkös hónap. Már a tavaszi divaton jár az agyunk - végre üde színeket és izgalmas mintákat látunk a kirakatokban, de néhány napsütéses nap kivételével, sajnos kint még mindig hideg van. Ha te is kezdesz belefáradni a téli szürkeségbe, és reggel tanácstalanul állsz a szekrényed előtt, akkor nézd meg a legnagyobb stílusikonok bevált szettjeit!

Kép
Szépség

Ne hagyd ki! Ezek a legmenőbb körömlakktrendek 2016-ban

Rövid összeállításunkból megtudhatod, hogy melyek lesznek a legmenőbb színek és minták idén tavasszal és nyáron. A fashion weeken nem csak a mesés ruhákat érdemes figyelni, hanem a szuper manikűröket is - neked melyik a kedvenced?

Kép
Shopping

Stílusos tapéták Matthew Williamsontól

Matthew Williamson divattervező stílusát az élénk színkombinációk, excentrikus minták és a részletek gondos kidolgozása jellemzi. Kollekcióiban egzotikus hatások, modern irányzatok és képzőművészeti utalások hoznak létre kaleidoszkópszerű, látványos elegyet.

Előző oldal