LAKBERENDEZEL? INSPIRÁLÓDJ A NEW- YORK-I DIVATHÉT KOLLEKCIÓIBÓL!

LAKBERENDEZEL? INSPIRÁLÓDJ A NEW- YORK-I DIVATHÉT KOLLEKCIÓIBÓL!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Facebook
Twitter
Pinterest

Az idei divathét még nem ért véget, de azt már tudjuk, hogy New York-ban milyen anyagokkal, színekkel és mintákkal rukkoltak elő. Ebből következtethetünk arra is, hogy mit vesznek át az enteriőrtervezők.

A koraősszel zajló divathét a divatvilág egyik legnagyobb eseménysorozata. Tulajdonképpen nem is egy héten és nem is egy helyszínen gyűlnek össze a szakma legnagyobbjai, hogy bemutathassák legújabb kollekciójukat a kifutókon, az mégis biztos, hogy ezután mindenki erről beszél, és sok tervező innen inspirálódik további munkáihoz. Például azok a lakberendezők, akik az enteriőrök divatját diktálják a következő hónapokban.

Pasztellek és földszínek

Úgy tűnik, a lakberendezésben is kedvelt pasztell árnyalatok a nagy tervezőket is folyamatosan megihletik. Ezért továbbra is trendkövető dolog kellemes, világos színekkel tölteni meg a belső tereket. A másik nagy színcsoport a földszínek, amelyekkel te is variálhatsz, ha új színeket vinnél ruhatáradba vagy akár otthonodba. A divatvilág őszi színpalettáján megtalálod a halványrózsaszínt éppúgy, mint a szürkét és a meleg barnát. De a tengerészkék és a fenyőzöld is nagyon nyerő, akárcsak a természetben megtalálható zöldek (például lime vagy olíva) alkalmanként egy kis csavarral.

Kép
forrás: Poli-Farbe Kft.

Szivárványos csíkok és vintage darabok

Továbbra is szerethetjük a csíkokat. Idén nagy kedvenc volt a fekete-fehér, vastag csíkos szövet, majd ezt átvittük a falakra is. Legalábbis, ha bevállaltál egy izgalmas, csíkos tapétát vagy festett falat, idén igazán menő otthont villanthattál! Ám, ha ez még nem volt elég, a csíkos minta a későbbiekben még feltűnőbb lesz: a szivárvány minden színében pompázik majd.

Kép
forrás: Poli-Farbe Kft.

Ami marad még, az a vintage stílus. Ruhák és úgy tűnik, bútorok terén is keverheted a színeket, stílusokat, anyagokat. A cél, hogy ízléses kereteken belül minél egyedibb összeállításokkal rukkolj elő. Az egyéniségeké a (divat)világ!

Kép
forrás: Poli-Farbe Kft.

Nem mindegy tehát, hogy milyen anyagokkal töltöd fel ruhatáradat, vagy öltözteted fel otthonodat. Ha kedvet kaptál egy kis felújításhoz, a lakberendezést kezdd a falak átfestésével, hiszen ezzel lehet a legszembetűnőbb változást elérni.

Válassz a falakra is minőségi falfestéket, olyat, amely sokáig állja a sarat. A Poli-Farbe Platinum matt latex ilyen: új receptúrájának köszönhetően kimondottan nagy igénybevételnek kitett helyiségekben is bizonyít.

A foltokkal, penésszel és szennyeződésekkel is elbánhatsz, mert dörzsálló felületet ad. Így egy nagy házibuli után könnyedén eltávolíthatod a falakról a vörösbort, a kólát, kávét, olajat és egyéb szennyeződést.


A dörzsölhet, súrolható, mosható falfestéket ismerd meg >> itt!

Tippekért, ötletkért és szakmai tanácsokért látogass el a Poli-Farbe blogjára!

Elbizonytalanodtál? Kérdezd szakértőnket!

Lakberendezési tanácsokért fordulj enteriőr-stylist szakértőnkhöz!

Hol tudod hozzád legközelebb beszerezni a szükséges festékeket, szerszámokat? Nézd meg >> itt!

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Kép
Életmód

Nem fogyasztod eleget, pedig jót tesz egészségednek: a spárga jótékony hatásai!

Külföldön megőrülnek a spárgáért, ez persze nem csoda, hiszen számos jótékony hatása van, melyek miatt abszolút érhető, hogy ilyen nagy népszerűségnek örvend. Azonban annak ellenére, hogy Magyarországon hatalmas területen termelik, mégis meglepően kevesen fogyasztják. Nos, mi most megpróbálunk meggyőzni arról, hogy miért építsd be az étrendedbe ezt az igazán szuper zöldséget.

Kép
Életmód

A banánnál is hatásosabbak! Káliumban gazdag ételek, amikkel szíved egészségét támogatod

A banán talán a legismertebb káliumban gazdag étel, de számos más egészséges élelmiszer jó káliumforrás. És, hogy miért van szükségünk káliumra? Többek között szabályozza a vérnyomást, a szívritmust, a sav-bázis egyensúlyt és szerepet játszik az idegrendszeri jelek továbbításában.

Kép
Sztárok

Néhányan sokkal sikeresebbek lettek: 10 eredményes sportoló, aki színészi pályafutásba kezdett

Van, aki jól döntött, hogy váltott: íme azok a sportolók, akik színészi pályafutásba kezdtek.

Kép
Életmód

Hollywoodon túl! 10 nem amerikai film, amit egyszer látnod kell

Íme azon európai filmek listája, melyben mindenki megtalálja a szívéhez és ízléséhez legközelebb álló darabokat!

Kép
Életmód

8 dolog, amit gyakrabban kellene takarítanod az otthonodban, mint gondolnád - naponta lenne az ideális!

Lehet, hogy eddig nem tudtad, de bizony vannak az otthonunkban olyan fontos dolgok, melyeket minden nap érdemes letörölni, letakarítani, ezzel is megakadályozva a baktériumok és kórokozók felhalmozódását.

Kép
Szépség

Cindy Crawford 33 éve csak erre a testápolóra esküszik - ez a száraz bőrűek megmentője!

Cindy Crowford már 25 éves kora óta használja ezt a testolajat, amit kifejezetten a száraz bőrűeknek ajánlunk!