Közönség

Kép
Vegyélhazait

#Vegyélhazait: 12 izgalmas magyar táskatervező, akikről talán még nem is hallottál - pedig érdemes!

Az InStyle #Vegyélhazait kezdeményezésével a magyar márkákat, képzőművészeket, tervezőket támogatjuk, elérésünket felhasználva segítünk bemutatni őket a nagyobb közönségnek. Ebben az összeállításban a táskák rajongóinak gyűjtöttünk össze pár izgalmas márkát, szebbnél szebb táskákkal!

Kép
Promóciók

Tudatos maszkviseletre bíztat a NUBU

Designer arcmaszkok gyártásába kezdett a NUBU márka az elmúlt hetekben a koronavírus elleni védekezés miatt. A #tartstávolságot #viseljmaszkot és a #vigyázzunkegymásra és a #maradjotthon hívószavakon keresztül igyekszik a márka közönsége figyelmét felhívni a maszkviselés fontosságára és azt egy egészséges és népszerű szokássá tenni, ezzel is szolgálva a közösség védelmét.

Kép
Promóciók

Húsvéti sonkától roskadoznak nemsokára az áruházak polcai

A hagyományosan gazdag áruválaszték mellett a – fenntarthatósági szempontokat is figyelembe vevő – folyamatos termékfejlesztésekkel a vállalat több új árucikket, húskészítményt és édességet kínál vásárlóinak az idei ünnepre. A minőségi újdonságokra is fogékony vevőközönségnek köszönhetően a húsvéti forgalom bővülésével számolhat az áruházlánc.

Kép
Stílus

A világ legkreatívabb virágosai, akiknek fantáziája határtalan

Virágkötők, akik számára nem létezik lehetetlen: a legközönségesebb útszéli vadvirágokat is képesek műalkotássá változtatni.

Kép
Promóciók

Virtuózok Jubileumi Ünnepi Hangverseny

A Virtuózok, a világ egyik első klasszikus zenei tehetségkutató műsora az elmúlt öt év alatt mozgalommá nőtt. A Virtuózok idei újévi hangversenyén a Müpában az elmúlt 5 év legnépszerűbb felfedezettjeit láthatja a nagyközönség.

Kép
Promóciók

Több mint 1,8 milliárd forintból újult meg négy SPAR szupermarket

Egy budapesti és három vidéki áruházát modernizálta a SPAR. A kívül-belül megszépült üzleteket idén októberben vehette birtokába a vevőközönség. Az újjávarázsolt szupermarketek korszerű vásárlói élményt kínálnak.

Kép
Promóciók

Intimissimi White Cabaret - egy különleges bemutató

Október 29-én az Intimissimi egy különleges divatbemutatóra invitálta vendégeit. A domináns fehér szín mellett, az enteriőr részei voltak még a mennyezetről lógó csillárok, café chantant stílusú táncosok és az artisták, akik szórakoztatták a közönséget.

Kép
Promóciók

Olyan film készült a budapesti éjszakáról, amilyen még soha

Az éjjel láthatatlan hősei előtt tiszteleg a Huawei legújabb kampányában. A gyártó új okostelefon-családja, a P30 széria kiemelkedő kameraképességei ihlették azt a rövidfilmet, amelyet tegnap este mutattak be a nagyközönségnek a Toldi Moziban. Az alkotásban a Huawei olyan hivatások képviselőit mutatja be, akik napnyugta után állnak munkába azért, hogy mindenki jól érezze magát és biztonságban szórakozhasson. „Az Éjszaka Hősei” című rövidfilm a mai naptól online elérhető a vállalat közösségi oldalán.

Kép
Sztárok

Meghökkentő premier - Miley Cyrus új dala már most közönségkedvenc

Az énekesnő új klipje minden eddiginél provokatívabb, ráadásul az anyja is a szereplők között van. Döntsd el te, hogy extrém módon menő vagy inkább szürreálisan borzalmas ez az egész!

Kép
Promóciók

Hatalmas sikerrel zárult a Budapest Park x UNICEF Segélykoncert

Összefogott a zenész szakma és a közönség a gyerekekért. Vasárnap este több ezres tömeg előtt nyolc élvonalbeli együttes és előadó lépett fel a Budapest Park x UNICEF Segélykoncerten. Az eseményt a nézők akár otthonról is nyomon követhették, hiszen az estét a Budapest Park Facebook-oldalán élőben is közvetítették, sőt, a képernyők előtt ülők akár otthonról is adakozhattak. A jegybevételből (92,9%), szponzorációs támogatásokból (7%) és a segélyvonalból (0,1%) összesen 17 285 123 Ft gyűlt össze, amely teljes egészében az UNICEF legnehezebb sorsú gyerekekért végzett munkáját támogatja.

Kép
Promóciók

A jövő költőit mentorálja a Starbucks

Több mint 100 fiatal jelentkezett a Starbucks Kávéköltők verspályázatára, amelyet a magyar költészet napja alkalmából hirdetett meg a kávézólánc. Az ország legkülönbözőbb pontjairól érkeztek a tehetséges költők április 11-én a verseny döntőjére a budapesti Starbucks Gozsdu kávézóba, hogy a nagyközönség előtt is előadják műveiket.

Kép
Életmód

Rihanna barátnője ma Budapesten pörgeti a bulit!

Az extravagáns stílusáról híres spanyol DJ, Sita Abellan neve a divatban jártas közönség számára ismerősen csenghet, hiszen rendszeresen megfordul nagy divatházak kifutóin, saját ékszerkollekciót tervez és világmárkákkal működik együtt. Különleges zenei szettjével először lép fel Budapesten a nagyközönség előtt

Kép
Stílus

Mi történt a Secret Roomban az INSTYLE STYLE AWARD-on?

A nagyközönség és sokszor még az ott dolgozók sem látják, hogy valójában mi történik a színfalak mögött.

Kép
Sztárok

Ezeket az esküvői képeket még tuti nem láttad

Ha a celebek házasságot kötnek, féltve óvják a ceremónia eseményeit a nagyközönségtől. Most azonban napvilágra került nlhány gyönyörű fotó.

Kép
Promóciók

Először Magyarországon az Il Volo!

Budapestre érkezik az Il Volo! A klasszikus és pop-zene határait feszegető, világszerte népszerű három fiatal olasz énekes alkotta trió koncertjét végre a hazai közönség is élőben élvezheti: az együttes 2018. december 10-én a Papp László Sportarénában lép fel.

Kép
Sztárok

Hallottad már Harry herceget énekelni? Most fogod!

Igen, Harry herceg a színpadon egy hatalmas közönség előtt ragadott mikrofont.

Kép
Sztárok

Ariana Grande Aretha Franklin tribute-je könnyekig megható

Az énekesnő nem tervezte, hogy aznap énekelni fog ikonja tiszteletére a Tonight Show-ban, de erőt vett magán, túllendülve elérzékenyülésén olyat énekelt, hogy az egész nézőközönségnek leesett az álla. A fiatal sztár a dal után könnyekben kitörve hagyta el a színpadot

Kép
Promóciók

Beethovennel a szabadban – Idén már 60 éve

A Nemzeti Filharmonikus Zenekar és a Nemzeti Énekkar idén lesz 60 éve, hogy Beethoven-sorozatával megörvendezteti a közönséget Martonvásáron, a Brunszvik-kastély parkjában. Mint minden évben, július utolsó három hétvégéjén hallgathatjuk meg Beethoven életművének legszebb darabjait.

Kép
Promóciók

Nyerj páros belépőt Emeli Sandé koncertjére

Mély mondanivalójú dalszövegeit csodálatos hangja teszi teljessé, lenyűgöző jelenség a színpadon, mindenkit elvarázsol. 2018-as budapesti koncertjén elhangzanak majd a legnagyobb slágerei, énekével és zongorajátékával élőben is elkápráztatja a magyar közönséget.

Kép
Promóciók

Korszakalkotók – új programot és közösségi oldalt indít az UniCredit

„Korszakalkotók” néven indítja el új programját az UniCredit Bank 2017. október 11-én. A kiváló teljesítményt a középpontba állító program arra hívja fel a bank ügyfeleit és a széles nagyközönséget is, hogy független online felületén támogassák az élet különböző területein kitűnő, tehetséges magyarokat. A támogatói küldetést és a kiválóságot „nagykövetek” képviselik – olyan ismert magyar személyiségek, akik már kiválót alkottak szakterületükön.

Kép
Promóciók

Libri irodalmi díjak 2017 – A kortárs magyar irodalom ünnepe

A közönség április 30-ig szavazhat és döntheti el, melyik könyv kapja a Libri irodalmi közönségdíjat. Május 15-én, az ünnepélyes díjátadón mindenre fény derül…

Kép
Sztárok

A nap videója: Rihanna váratlanul besétált egy másik előadó koncertjére, majd énekelt egyet

A közönség teljesen ledöbbent, mikor feltűnt az énekesnő.

Kép
Promóciók

Mindenki erre a filmre kíváncsi most!

Hajdu Szabolcs legújabb filmje, az Ernelláék Farkaséknál volt a közönség kedvence a CineFesten!

Kép
Stílus

Történelmi pillanat! A Vouge címlapján szoptat a híres topmodell

Vegyes érzésekkel fogadta a nagyközönség a Vogue szeptemberi címlapját, neked hogy tetszik?

Kép
Sztárok

Nem csak a Szigeten csalódtak benne! Így szerepelt le a többi országban Rihanna - VIDEÓ

Nagyon várták a rajongók, koncertjére egy hónappal korábban már elfogytak a jegyek, mégis csalódott közönséget hagyott a háta mögött.

Kép
Életmód

Highlights of Hungary 2016: A Perceptual Thinkers kapta az InStyle különdíját

Teltházas díjátadó gálával zárult szerda este a Toldi Klubban a kreatív szektor értékmenedzsmentjével foglalkozó Super Channel által immár harmadik alkalommal megrendezett Highlights of Hungary. A kurátorok által kiválasztott ötvenhárom jelöltből került ki az a tíz közönségdíjas, akikre a szavazási időszak alatt több mint tízezren voksoltak. A Forbes, az InStyle, valamint a Budapest Főváros Önkormányzata és a BVA Budapesti Városarculati Nonprofit Kft. jóvoltából három különdíjat is átadtak.

Előző oldal
Következő oldal