Kollaboráció

Kép
Stílus

Karlie Kloss a Nike x Pedro Lourenço kollekció arca

Eddig példátlan együttműködést valósított meg a sportóriás Nike Pedro Lourenço brazil tervezővel. A luxus sportfelszerelés iránti növekvő igény hívta életre a kollaborációt, melynek középpontjában a modern nő áll. Mint a Nike összes termékének, a Nike x Pedo Lourenço kollekció célja is az, hogy erősítse a sportoló nő önbizalmát, egyúttal segítse céljai elérésében.

Kép
Sztárok

Rihanna bevállalta az Alexander Wang x H&M crop topot

Rihanna az első, akit az a megtiszteltetés ért, hogy magára húzhatta a hamarosan debütáló Alexander Wang x H&M kollaboráció egyik különleges kreációját: egy crop topot és egy legginget.

Kép
Stílus

Kate Moss kishúga az új Calvin Klein múzsa

Kate Moss húga egyre biztosabban lép rá a nővére által kijelölt útra: most például a Calvin Kleinnek állt modellt.

Kép
Stílus

Brit topmodellről nevez el táskát a Mulberry?

Úgy tűnik, a szokásos Mulberry show (amelyen előszeretettel szerepeltetnek cuki kutyákat is), ezúttal elmarad a London Fashion Weeken, de lesz helyette más: a divatház állítólag Cara Delevingne ügyeletes brit szupermodellel szövetkezett.

Kép
Sztárok

Isabel Marant pour H&M: Audrey Tautou és Freida Pinto is a kollaborációt ünnepelte

Tegnap este lelkes közönség gyűlt össze Párizsban, hogy megünnepelje az Isabel Marant pour H&M kollekció bemutatóját. Köztük volt Audrey Tautou, January Jones, Freida Pinto, Astrid Bergès-Frisbey, Olga Kurylenko, Alice Dellal, Mélanie Doutey és Lou Lesage is.

Kép
Stílus

Isabel Marant franciás kollekciót tervez a H&M-nek

Előző oldal