Isabel Marant pour H&M: Audrey Tautou és Freida Pinto is a kollaborációt ünnepelte

Isabel Marant pour H&M: Audrey Tautou és Freida Pinto is a kollaborációt ünnepelte

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Facebook
Twitter
Pinterest

Tegnap este lelkes közönség gyűlt össze Párizsban, hogy megünnepelje az Isabel Marant pour H&M kollekció bemutatóját. Köztük volt Audrey Tautou, January Jones, Freida Pinto, Astrid Bergès-Frisbey, Olga Kurylenko, Alice Dellal, Mélanie Doutey és Lou Lesage is.


A nyüzsgő városi hangulat remekül tükrözte Marant bohém energiáját. A kollekció filmdíszletek között került bemutatásra, ahol képek, videoklipek és modellek keveredtek a Grandmaster Flash and The Sugarhill Gang élő koncertjének vibráló légkörében.
A tegnapi esemény a párizsi utcai élet egy kis szeletébe repítette a vendégeket, a 90-es évek elejére, amikor Isabel elindította a saját nevét viselő kollekcióját: sörözők, neontáblák, pizzázók, ajándékboltok, fűszerboltok, utcai árusok és a szabadban ráérősen sétálgató emberek adták a hátteret. Az Isabel karrierjének legjelentősebb darabjait tartalmazó kollekció a mozik világát idéző stílusban került bemutatásra képekkel, videoklipekkel, és az utcáról behívott modellekkel, így érzékeltetve Isabel Marant világát. Mivel a tervező stílusának alapvető eleme a város, Párizs magától értetődő választásnak tűnt annak megünneplésére, hogy a kollekció november 14-től kapható lesz mintegy 250 üzletben és online.

Kép


„A kollekciót valósághű, és laza módon akartuk bemutatni, nem vörös szőnyeges presztízsesemény keretében: én így látom a munkámat. Mindenki számára tervezek, és folyamatosan inspirál a világ, amit magam körül látok, ezért természetesnek tűnt, hogy egy városi helyszínt válasszunk a bemutató hátterének. Ez pedig csak Párizs lehetett, mert a város a DNS-em része”– mondta Isabel Marant.

Kép


„Ez a második kollaboráció, amin részt vettem a H&M-mel. Fontos dolognak tartom, hogy olyan tervezőkkel működjenek együtt, akikre a fiatal lányok vágynak, és olyan lányokhoz is szóljanak, mint én, akik egyszerűen szeretnek a H&M-nél vásárolni. Olyan divatot teremtve, ami nem csak gyönyörű és stílusos, de megfizethető is egyben”- nyilatkozta Freida Pinto.

Kép


„Ez az utcabál volt a legtökéletesebb módja annak, hogy elindítson egy olyan kollekciót, amely a laza párizsi stílus energiáját ontja magából” – mondta Margareta van den Bosch, a H&M kreatív tanácsadója. „ A bemutató optimista és valóságszerű volt: tükrözte Isabel Marant tehetségét, amellyel a városi kifinomultságot bohém elemekkel ötvözi. Azt hiszem, a nők, férfiak és tinédzserek számára tervezett kollekciók tükrözik Isabel világát, és remélem, vásárlóink is olyan izgatottak a kollekció miatt, mint mi vagyunk.”
Ti várjátok már a nagy napot, amikor megvásárolhatók lesznek a különleges dizájnerdarabok?

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Kép
Életmód

10 tejmentes, kalciumban gazdag étel, ami megelőzheti a csontritkulást

Lehet, hogy nem gondolsz sokat a csontjaidra, de általános egészséged fontos részét képezik. Mint egy ház alapja és kerete, a csontok az infrastruktúra kritikus részét képezik. Nem csak a végtagjaidat támogatják; lehetővé teszik a szabad mozgást és védik belső szerveket is.

Kép
Szépség

3 zseniális ránctalanító arckrém, amit az 50 év feletti nők imádni fognak

Nem olyan könnyű rátalálni egy jó ránctalanító arckrémre, ugyanis nagyon nagy a piac, rengeteg a termék és elveszünk a sok információban. Most összegyűjtöttük a három legjobbat az 50 feletti nőknek, hogy egyszerűbb legyen!

Kép
Stílus

Fehér póló helyett: 2024 tavaszán erre a darabra esküsznek a stílusos nők

A fehér pólók régóta biztos alapdarabjai a gardróbunknak, de idén tavasszal érdemes ezt a vintage trendet is felvenned a megfontolandó ötletek listájára.

Kép
Életmód

14 idézet híres emberektől, amik által képes leszel észrevenni a kínálkozó lehetőségeket az életben

Elakadtál? Szomorúnak és motiválatlannak érzed magad? Ezek a bölcsességek segíteni fognak!

Kép
Életmód

A természet csodája: Ilyen elképesztő a lenmag hatása a testre és az életünkre

A lenmag valóban csodaszer a természetből. Rendkívül tápláló és előnyös a szervezetünk számára. Rendszeres fogyasztása hozzájárulhat a szív- és érrendszeri egészséghez, az emésztési problémák megelőzéséhez, a bőr egészségéhez és a fogyáshoz. A lenmag könnyen beilleszthető az étrendünkbe, és számos módon felhasználható az ételkészítésben. Próbáld ki a lenmagot, és élvezd az egész testre kifejtett jótékony hatásait!

Kép
Életmód

6 étel, amiben a legnagyobb eséllyel bukkan fel ez a rendkívül káros anyag: próbáld minimalizálni a fogyasztásukat

Sokan nem tudják, de bizony a csomagolt élelmiszerekben is igencsak jelentős kockázat van. Ugyanis nemrégiben kutatás készült arról, hogy a csomagolt élelmiszerekben található mikroműanyag jelentősen növeli a szívroham és az agyvérzés kockázatát. Nézzük is, mely ételekben van a legtöbb ilyen jellegű káros anyag, melyeket érdemes lenne kerülni.