Isabel Marant

Kép
Stílus

Mandy Moore bemutatja: nem igaz, hogy a kék csak egy típusnak áll jól

Még mindig tombol a nyár, a kék ruhák pedig a szekrényben várakoznak az őszre. Mert azt mondják, a kék nem egy kifejezetten nyári szín. Nos, Mandy Moore most bebizonyította, hogy ez nincs így!

Kép
Sztárok

Selena Gomez 10-szer öltözött át 42 óra alatt! - FOTÓK

Egy biztos, Selena Gomez nagyon elszánt. Az elmúlt napokban hevesen promózta az új albumát, a Revivalt New Yorkban, és annyira belemelegedett a sajtótúrába, hogy nem egész 48 óra leforgása alatt 10-szer öltözött át. 10 mesés outfit, ami nekünk több mint egy hétig elég lenne! Nézd meg, miket viselt az énekesnő 2 nap leforgása alatt. Elfogadod a kihívást?

Kép
Szépség

Az egyik legszebb brazil modell a L'Oréal Paris új szépségnagykövete

Új szépségnagykövetet választott a L'Oréal Paris! Isabeli Fontana, az olasz származású brazil bombázó viharként söpört végig a divatvilágon, hogy aztán a szépségbirodalom nagyköveteként tündökölhessen.

Kép
Shopping

Isabel Marant vs. Adidas

Isabel Marant nevéhez több ikonikussá vált cipő fűződik, most még is úgy tűnik, a francia tervező máshol kereste az "inspirációt."

Kép
Stílus

Isabel Marant pour H&M: Exkluzív interjú

November 14-én érkezik meg világszerte a boltokba az Isabel Marant pour H&M kollekció - a várva várt esemény kapcsán exkluzív interjút adott az InStyle.hu-nak a tervező, Isabel Marant és Margareta van den Bosch, a H&M kreatív tanácsadója.

Kép
Sztárok

Isabel Marant pour H&M: Audrey Tautou és Freida Pinto is a kollaborációt ünnepelte

Tegnap este lelkes közönség gyűlt össze Párizsban, hogy megünnepelje az Isabel Marant pour H&M kollekció bemutatóját. Köztük volt Audrey Tautou, January Jones, Freida Pinto, Astrid Bergès-Frisbey, Olga Kurylenko, Alice Dellal, Mélanie Doutey és Lou Lesage is.

Kép
Stílus

Isabel Marant franciás kollekciót tervez a H&M-nek