Gyöngy

Kép
Szépség

Szokatlan szépségtrend: gyöngyök az arcon és a hajban

Már nem is tűnik annyira klasszikusnak!

Kép
Shopping

Hordd másképp: gyöngyök

Sokat távolodott konzervatív elődjétől.

Kép
Életmód

Egy álomhely, amit látnod kell, ha Olaszországba utazol - FOTÓK

Nem csak az olasz nagyvárosok nyüzsgése vagy a tengerpart csalogató látványa miatt érdemes kiruccanni a nem is olyan távoli Olaszországba: a Comói-tó szépsége vetekszik bármelyik mediterrán gyöngyszemmel. Íme 5 érdekesség a lenyűgöző természeti adottságokkal rendelkező helyről.

Kép
Stílus

Stílusnagykövetünk jelenti: Ilyen volt a 2016-os Daalarna show

Minden évben epedve várjuk Benes Anita, a Daalarna tervezőjének legújabb ruhacsodáit és a show-t, amelyen hús-vér modelleken valósággá válnak a ruhaköltemények. Idén debreceni stílusnagykövetünk, Szűcs-Tarcsa Anita, a Fashion & City blog tulajdonosa tudósít az InStyle.hu-n az eseményről.

Kép
Stílus

Gyönyörködj velünk a Daalarna új esküvői ruháiban - FOTÓK

Minden évben epedve várjuk a Daalarna legújabb ruhacsodáit. Nem csak leendő menyasszonyok, hanem minden, a lelkében kicsit is romantikus nő boldogan nézegeti őket és álmodozik arról, hogy egy napon ő is viseli majd Benes Anita egyik álomszép kreációját. Most itt az újabb kollekció, amelytől tátva maradt a szánk.

Kép
Stílus

Álom luxuskivitelben: Audrey Hepburn legstílusosabb szettjei

Audrey Hepburn az Álom luxuskivitelben című 1961-es film óta az időtlen elengancia megtestesítője. A kis fekete ruha gyöngy nyakékkel és hosszú kesztyűvel azonban nem az egyetlen szett, ami örökre beírta magát a stílus nagykönyvébe.

Kép
Stílus

Daalarna 2015: Újabb álomruhák Benes Anitától

Új kollekcióval jelentkezik 2015-ben egyik kedvenc magyar márkánk, a Daalarna. Benes Anita kreációi továbbra is minden menyasszony álmainak netovábbjai. Ismerjétek meg a Pearl kollekciót!

Kép
Promóciók

A szerelem ezer arca a Pandora Valentin-napi kollekciójában

Milyen is a szerelem? Túláradó, romantikus, titkos, meghitt, lángoló? Ezt a kérdést járta körbe a Pandora lelkes tervezőcsapata, mielőtt megalkották a márka 2014-es Valentin-napi kollekcióját. A személyre szabható ékszereiről ismert dán ékszergyártó ismét igazi gyöngyszemekkel jelentkezik, lehetővé téve, hogy mindenki kifejezhesse vele valódi érzéseit.

Kép
Promóciók

Stílusos és közösségi: Nokia Lumia 720

Gyöngyösi Reni divattervező 2011-ben a Gombold Újra! Divat a magyar divatpályázatán első, míg a Divatkreátor tehetségkutató show-n második helyezést ért el. Tervezőasszisztensként a Katti Zoób Divatháznál is dolgozott, emellett saját márkáját, az INER brandet építi. Szereti az olyan stílusos kiegészítőket, mint amilyen a fekete Nokia Lumia 720 telefonja.

Kép
Stílus

A te stílusod: Törőcsik Hanna #1

"Ha nyár, akkor fehér, minden árnyalatban, ha pedig dolgozni megyek, szeretek elegánsat felvenni. Nálunk családi “elmebaj”, hogy imádunk mindent ami rózsás, legyen szó a napszemüvegemről, vagy egy kicsi gyöngyről a karkötőmön."

Előző oldal