Fodrász

Kép
Szépség

5 tipp, hogy tényleg azt kapd a fodrásznál, amit akarsz

Ha ezeket a szempontokat figyelembe veszed, soha többé nem fogsz csalódottan távozni a fodrászszalonból.

Kép
Szépség

Pippa Middleton haja még sosem volt olyan rövid, mint most

Mi úgy sejtük, ugyanahhoz a fodrászhoz járnak Katalinnal.

Kép
Szépség

Rövid haj 2017: frizurák, amelyek láttán azonnal szaladsz a fodrászodhoz

Íme a legjobb rövid haj inspirációk 2017-re: ezeket mutasd majd a fodrászodnak!

Kép
Szépség

Csak ámulunk: új frizurával tündökölt Katalin hercegné

Katalin hercegné haja mindig, minden helyzetben tökéletes, a legutóbbi hivatalos eseményre pedig egy, a megszokottól kissé eltérő frizurát kért fodrászától.

Kép
Sztárok

Frufruirigység: imádjuk Karlie Kloss új frizkóját

A szupermodell fodrásza sosem hibázik.

Kép
Szépség

Top 5 őszi hajszín: Ezekért az árnyalatokért őrülünk meg a következő hónapokban

Ha hajfestésen gondolkozol...

Kép
Szépség

Toplista: Felmérések szerint ezeknek a sztároknak a frizuráját irigyeljük a legjobban

Kinek a frizurájára keresünk rá a legtöbbször?

Kép
Szépség

10 meglepő haj- és sminktrükk, amire a profik esküsznek

Minden trükkre kíváncsiak vagyunk, amit a szakma legjobbjai osztanak meg velünk. A divathéten sminkesek és fodrászok árulták el a legféltettebb titkaikat a Harper’s Bazar-nak. Íme a 10 legjobb!

Kép
Szépség

Otthoni hajfestés kisokos: Minden, ami a tökéletes végeredményhez kell

Valószínűleg a fodrászok most hangosan felsóhajtanak, ugyanis sokak szerint a tökéletes otthoni hajfestés nem létezik. Egy legenda, egy spórolási tipp félig elfogadható eredménnyel. Pedig nincs benne semmi titok, csak néhány apró szabályt kell betartani – íme a legjobb hajfestési trükkök lépésről lépésre!

Kép
Szépség

Így lehet egy egyszerű trükkel dúsabb a hajad

A dús hajért vívott küzdelem sokszor olyan esélytelennek tűnik, mint az, hogy egyszer szembe jön velünk egy unikornis. Pedig mind tudjuk, hogy létezik!

Kép
Szépség

Frufruval és anélkül - Melyik áll jobban a sztároknak?

A frufru a hajszínváltás után a második, ami képes teljesen megváltoztatni a vonásaidat. Bár nem mindenkinek áll jól, de legalább egyszer érdemes kísérletezned vele, lehet, hogy meg fogsz lepődni annyira passzol majd hozzád. A drámai különbség a sztárok esetében is jól látható, szerinted frufruval vagy anélkül?

Kép
Szépség

10 szuper frizura, amit 10 másodperc alatt elkészíthetsz magadnak

Veled is előfordult már, hogy elaludtál reggel és szinte már semmi időd nem maradt a készülődésre? Akkor nézd meg ezt a 10 szuperkönnyű ötletet, és egy kis gyakorlás után tuti, hogy a legnagyobb rohanásban is 10 másodperc alatt elkészíthesd az álomfrizurádat!

Kép
Szépség

Lépésről lépésre: Így készíthetsz tökéletes copfot magadnak

A hosszadalmas frizurakészítést sokan elsunnyogják reggel, és inkább kötnek egy gyors copfot. Pedig a copf készítése sem olyan egyszerű, mint amilyennek eddig gondoltuk. A tökéletes végeredmény érdekében Katerina Zemtsova, profi fodrász tanácsait vettük végig!

Kép
Sztárok

Jen frufrut vágatott, vége az ikonikus frizurának - FOTÓK

A 90-es évek felejthetetlen hajviselete a Rachel frizura volt. Bár Jennifer Aniston többször is elmonda, hogy ki nem állhatta ezt a fazont, mégis ugyan ennek modernizált változatát kérte a fodrásznál egészen mostanáig. Sokan közülünk is!

Kép
Stílus

A divatmániás nők bakancslistája - 15 dolog, amit szeretnénk még ebben az életben

Bakkancslista, más néven minden, amit el szeretnénk érni az életben. Egy divatmániás listáján természetesen teljesen más pontok szerepelnek, mint egy hétköznapi emberén. Őrültség, vagy sem, mi ezekre vágyunk! Neked hány pipád van?

Kép
Promóciók

Szőkítés! Világosítás! Festés! – kompromisszumok nélkül!

Szőkítés, világosítás és festés során könnyen sérülhet a haj, így az szárazzá, töredezetté válhat. Azonban ez már a múlt a Schwarzkopf Professional új FIBREPLEX rendszerének köszönhetően. Ez a rendszer emeli a tétet a fodrászok számára – bármikor három egyszerű lépésnek köszönhetően akár 94%-kal csökkenthető a haj töredezettsége.

Kép
Szépség

Így változnak meg a modellek a kifutón - előtte-utána FOTÓK

A kifutón vonuló modellek sokszor a felismerhetetlenségig megváltoznak egy-egy show erejéig. A tervezők célja ilyenkor az egységes koncepció megalkotása, és nem a lányok természetes szépségének kiemelése. A következő 6 lány, a SS16-os fashion weeken ment át jelentős transzformáción. Felismered őket?

Kép
Szépség

5 dolog, amit csak a vörös hajú nők értenek

Az eredeti vörös hajszín nagyon ritka és különleges, de nem könnyű ilyen különleges hajszínel élni, hiszen mindenki a csodájára jár a frizurádnak. Íme öt dolog, amit már biztosan tapasztaltál.

Kép
InStyle TV

Brigitte Bardot frizura percek alatt- VIDEÓ

Az egykori divatikon és szexszimbólum kultikussá vált frizuráját Te is könnyedén elkészítheted a hétköznapokra is!

Kép
Szépség

A Victoria's Secret fodrásza elárulja a szexi haj titkát-VIDEÓ

Ha mindig is szerettél volna olyan szexi hullámokban leomló frizurát, mint amilyet a kifutón végigsétáló Victoria's Secret angyalok is viselnek, akkor ezt a videót látnod kell!:)

Kép
InStyle TV

5 szuperegyszerű őszi frizura, ami biztosan feldobja a stílusod- VIDEÓ

Lassan beköszönt az ősz és végre elbúcsúzhatunk a kontyól, amit a nyári hőség miatt kénytelenek voltunk sokkal többször elkészíteni, mintsem azt valóban szerettük volna.

Kép
InStyle TV

A legszexibb frizura hétköznapokra - VIDEÓ

Reggelente nincs se időnk, se kedvünk öt percnél tovább bajlódni a hajunkkal, ilyenkor ideális, sőt az egyik legszexibb frizura a konty!

Kép
Stílus

Alkalmi frizurák: A 7 legszebb bohém hajviselet - Fotók

Lehetsz akár menyasszony, akár koszorúslány, az biztos, hogy az esküvőkön mindenki szeretne különösen szép és csinos lenni. Mi most összeállítottuk Neked a kedvenc hajviseleteinket bemutató galériánkat, amiből könnyen inspirálódhatsz!

Kép
Szépség

Ezért kellene vállig érő frizurát vágatnod

Ahogy közeledik a forróság, a hosszú hajzuhatag egyre melegebbnek tűnik, így elgondolkodtató, miért nem vágatunk magunknak egy menő vállig érő frizurát? Ha félsz a változtatástól, nézd meg galériánk sztárhölgyeit, akik egytől-egyig mesésen néznek ki saját stílusukra szabott rövid frizurájukkal!

Kép
Szépség

Meglepő átlalakulás: JLo fodrásznál járt

Ez a nap is eljött: JLo is megvált hosszú fürtjeitől és a középhosszú, könnyebben kezelhető verzióra szavazott.

Kép
Szépség

11 sztár, akik nem féltek a fodrásztól

Idén aztán tobzódunk a különböző frizuratrendekben: láttuk már a lófarok új verzióját, debütált a long bob és mutattunk ultramenő variációkat igazán hosszú hajra. A sztárok sem szabadulhatnak a divat hatása alól és olykor szabad kezet engednek a mesterfodrászoknak. Íme!

Előző oldal
Következő oldal