Elvis

Kép
Életmód

8 jel, hogy a férfi, akivel randizol, elviselhetetlenül féltékeny típus lesz

Mi szóltunk...

Kép
Életmód

10 dolog, amit nem a fürdőszobában kellene tárolnod (és tuti ott van)

Alapvető szépségápolási holmik is vannak köztük, amelyek nyilván a fürdőszobában lennének kéznél, mégis jobb, ha elviszed onnan. Eláruljuk, miért!

Kép
Sztárok

Emily Ratajkowski a karantén ablakában pucérkodott

A 28 éves topmodell megmutatta rajongóinak, hogyan teszi elviselhetőbbé a karanténlétet.

Kép
Sztárok

Sosem látott tesztfotók kerültek elő Hollywood aranykorának ikonjairól

Páratlan vintage fotóritkaságok kerültek elő, amelyek izgalmas időutazásra visznek.

Kép
Szépség

Jön a szuperforróság - ezekkel a termékekkel könnyebb lesz elviselni!

Az előrejelzések szerint nincs menekvés: augusztus végéig stabilan 30 fok vagy még annál is több lesz. De mit tehet az, aki rettenetesen utálja a kánikulát? Hát hűti magát, ahogyan csak tudja! Hogy mivel, az a nem mindegy!

Kép
Életmód

Le a szürke hétköznapokkal! Idézd meg a tavaszt költséghatékony lakásdekorációs tippjeinkkel

Úgy várjuk már a tavaszt, mint a messiást, de sajnos az egy ideig még biztosan várat magára. Ha te is úgy epekedsz a színek, fények és virágok után, mint egy korty víz után a sivatagban, mutatom, mit tehetsz annak érdekében, hogy kibírd a tavasz eljöveteléig. Így hiába szakad majd a hó, hiába kell elviselned még jó pár borús napot, az otthonod frissességgel és pozitív energiákkal tölt majd fel.

Kép
Életmód

Vigyázat, menyaszörny! 10 jel, hogy sajnos te is elviselhetetlen menyasszony voltál – vagy leszel

Esküvő szervezése közben ismerszik meg igazán az ember!

Kép
InStyle TV

Exkluzív interjú: Schoblocher Barbara, a Style Award legstílusosabb nője

Második alkalommal osztottuk ki az InStyle – Style Award díjakat. Az olvasói szavazatok alapján a Stílusos nő kategória győztese Schoblocher Barbara lett, aki az eseményre stílusosan egy ABODI kreációban érkezett.

Kép
Életmód

A koránkelés tanulható! - Íme 6 kipróbált módszer

Be kell vallanunk, hogy mi is nagyon nehezen kelünk ki reggelenként az ágyból. Ezért kipróbáltunk néhány egyszerű trükköt, amivel sokkal elviselhetőbb a koránkelés! Ez mostmár hivatalos!

Kép
Stílus

Style Award stíluspercek #6 – Schoblocher Barbara

Második alkalommal rendezzük meg az InStyle Style Award díjátadó gálát, ahol hét kategóriában díjazzuk a stílust, a minőséget és a teljesítményt. Stílusos nő kategóriában a jelöltek között van Schoblocher Barbara, a Blahalouisiana zenekar énekesnője is, akit most elcsíptünk egy rövid interjúra. Olvassátok, és ne felejtsetek el szavazni a kedvenceitekre!

Kép
Sztárok

10 vintage esküvői fotó minden idők legnagyobb divatikonjairól

Nincs is romantikusabb és inspirálóbb dolog az esküvői ruha kiválasztása előtt, mint a történelem legstílusosabb menyasszonyainak vintage esküvői képeiet nézegetni, hiszen remek tippeket leshetünk el tőlük.

Kép
Stílus

7 elviselhetetlen dolog, Karl Lagerfeld szerint

Csípős nyelvű megmondóemberünk, Karl Lagerfeld nem lehet egyszerű társaság. Bár imádjuk olvasgatni velős és pimasz megjegyzéseit, azért nem biztos, hogy szívesen hallgatnánk élőben is... Önkritikára fel!

Kép
Életmód

Programajánló: Elvis Costello a MÜPA-ban

Emlékszem a pillanatra, mikor a Körúton sétálva elhaladtam a plakát mellett, és felkaptam a fejem: Elvis Costello a MÜPA-ban? Visszamentem, és jól láttam. Atyaég! Brunner Ágnes ajánlja.

Kép
Stílus

Chanel show Dubajban? Igen!

A Chanel Dubajra veti vigyázó szemeit, Karl Lagerfeld itt prezentálja ugyanis 2015-ös előtavaszi kollekcióját. Az esemény pontos dátuma május 13. lett – ekkor még elviselhető ugyanis a hőmérséklet (a nyár közepén gyakran van akár 45-50 fok meleg) az Egyesült Arab Emírségekben.

Előző oldal