Egyesült államok

Kép
Shopping

Kultikus sportszimbólum, #beforeitwascool: 34 éve hódít a Levi’s ikonikus logója

Az Egyesült államok olimpiai csapatának öltözetéről számtalan designer kollaboráció gondoskodott, köztük Levi Strauss márkája is – na persze nem talpig farmerben feszítettek Amerika élsportolói, de nemzeti büszkeségük szimbólumai tisztán visszaköszöntek a farmermágnás által megálmodott uniformison. Időutazós visszatekintés az 1980-as évekbe, mikor a Levi’s® öltöztette az olimpikonokat.

Kép
Sztárok

Házasság ez egyáltalán? 9 árulkodó pillanat Melania és Donald Trump testbeszédéből

Véletlenek sorozata? Vagy így akar üzenni Melania a világnak? De pontosan mit?

Kép
Életmód

Az első 10 lépés a minimalista életmód felé

Te mernél úgy élni, hogy egyetlen tányért, kanalat, bögrét használsz, egyetlen szoknyát vagy nadrágot hordasz és a gyereknek három játéka van? Ha nem, akkor csak próbáld ki ezt a néhány kompromisszumos megoldást.

Kép
Életmód

5 város, ahol megszépülnek a nők

Elég elképesztő ötletnek tűnik aszerint megválasztani a lakhelyed, hogy milyen az adott város páratartalma vagy éppen hány szolárium található a központban, nem? Nos, ha jártál már Denverben, ahol a kesze-kusza tincseidből hirtelen selymes hajzuhatag lett, talán más szemmel tekintesz erre a kérdésre.

Kép
InStyle TV

Magyar tervezők ruhájában lesz halhatatlan Kovács Ági

Kovács Ági olimpiai, világbajnok és Európa-bajnok úszónőnkkel június 14-én olyasmi történik, amiről korábban maga sem álmodott: bekerül a halhatatlanok közé – azaz az egyesült államokbeli hírességek csarnokába.