Divattervező

Kép
Stílus

Az elmúlt évek legjobb celeb-divattervező párosai a MET-gála vörös szőnyegéről

A vírushelyzet miatt a 2020-as MET-gála is elmaradt, sajnos pontos információ még nincs azzal kapcsolatban, hogy mikor pótolják New York talán egyik leghíresebb vörös szőnyeges eseményét, de azért még így is van mit mesélni róla.

Kép
Vegyélhazait

#Vegyélhazait: Vecsei Millinery - a fiatal kalapkészítő elárulja, hogyan NE tárold soha a fejfedőid

Az InStyle új videósorozatában a magyar márkák mögött álló alkotókkal beszélgetünk arról, hogyan sikerül átvészelniük a koronavírus járvány miatt kialakult nehezített helyzetet. Ez alkalommal Vecsei Zsófi kalapkészítő mesélt nekünk, hogyan zajlik most nála az alkotói folyamat, és mit tartogat még a nyárra!

Kép
Vegyélhazait

#Vegyélhazait: 12 izgalmas magyar táskatervező, akikről talán még nem is hallottál - pedig érdemes!

Az InStyle #Vegyélhazait kezdeményezésével a magyar márkákat, képzőművészeket, tervezőket támogatjuk, elérésünket felhasználva segítünk bemutatni őket a nagyobb közönségnek. Ebben az összeállításban a táskák rajongóinak gyűjtöttünk össze pár izgalmas márkát, szebbnél szebb táskákkal!

Kép
Sztárok

Útmutató kezdő videócsetelőknek a tökéletes kamerabeállításokhoz

Pro tippek Tom Ford divattervezőtől, amelyeket érdemes megfogadnod, ha nem a tokádat szeretnéd mutogatni a webkamerában.

Kép
Vegyélhazait

#Vegyélhazait – Anna Daubner, a szlogenpólók és bomberdzsekik mestere

Itt a fodrok és a rózsaszín szerelmesének, a szlogenpólók és bomberdzsekik nagykövetének új kollekciója!

Kép
Vegyélhazait

#vegyélhazait - Ezért nagyon fontos, hogy most, a koronavírus idején támogassuk a magyar márkákat, vállalkozásokat, vendéglátókat!

#vegyélhazait otthon, a kanapédon ülve, és támogasd azokat a magyar kisvállalkozásokat, alkotókat, akik most, a koronavírus járvány idején, az önkéntes karanténnal és nyitvatartási korlátozásokkal igencsak nehéz helyzetbe kerültek...

Kép
Stílus

Victoria Beckham elárulta legféltettebb stílustitkát

Victoria Beckham divatérzékenységét évek óta nagy csodálattal, és kicsit talán irigykedve figyeljük. A focistafeleség szerepkörből kilépett, ma már ismert és elismert divattervező úgy tűnik sosem tud hibázni. Megjelenése kifogástalan, stílusa kifinomult. Kíváncsi vagy milyen szempontok szerint válogatja ki ruháit?

Kép
Életmód

Túl vékony vagy szexi?

Victoria Beckham 45 éves, csúcsformában van, sikeres divattervező – viszont néha kap pár kéretlen megjegyzést, hogy túl sovány.

Kép
Stílus

5 menő trend, amiért mind bolondulni fogunk jövő tavasszal

A hétvégén lezajlott a Budapest Central European Fashion Week. Ha te is izgatottan vártad a hazai tervezők legújabb kollekcióit, akkor most megmutatjuk, hogy mivel készülnek nekünk a 2020-as tavaszi-nyári szezonra!

Kép
Sztárok

Az orosz divattervezőnő, akiért Hollywoodban is rajonganak

A tervezőnő összetéveszthetetlen kreációi varázslatos irodalmi és filmművészeti klasszikusokat elevenítenek fel.

Kép
Shopping

Fantasztikus kedvezményekkel vásárolhatsz magyar tervezőktől is a Joy-napokon

Ugye már Ti is nagyon várjátok a kupon napokat, ahol a tehetséges magyar divattervezők alkotásait is szuper áron szerezhetitek be?

Kép
Stílus

Bújj Nicki Minaj tervezte extra ruhákba!

Az énekesnő mindig is nagy divatimádó volt, tervezőként pedig rajongóit is meglepte: már megvásárolhatóak az egyedi darabok.

Kép
Stílus

A múlt század legmerészebb divattervezőjének ritkán látott fotói

A közel ötven évvel ezelőtt elhunyt Kisasszony merészségének köszönhetően valódi klasszikusokat teremtett, amelyeket mind jól ismerünk. De ki volt ő valójában?

Kép
Promóciók

Ismét a divaté a főszerep a fővárosban: jön a BCEFW

A régió egyik meghatározó divateseménye több helyszínen zajlik az idei szezonban és egy újabb kihagyhatatlan szuperprodukcióval bővül a BCEFW izgalmas repertoárja.

Kép
Stílus

Honnan és hogyan merít kreatív energiát egy sikeres divattervező?

Cakó Kingával, a Cakó márka megálmodójával beszélgettünk a magyar tervezők kihívásairól. Hallgasd meg legújabb podcast adásunkat!

Kép
Sztárok

Ismét káprázatos fehérneműt tervezett a terhes plus-size modell

Minden bizonnyal Ashley Graham minden idők legbevállalósabb kismamája. És nem először veti be energetikus személyiségét fehérnemű tervezéshez is.

Kép
Stílus

Újra lenyügöző világmárkával kollaborál a H&M

Az újabb "sztár" együttműködésen csak ámulni lehet, mi sem jutunk szóhoz! Ennyire nőcis kollekció még nem volt a H&M világmárkákkal való "rövidházasságaiban"!

Kép
Stílus

Őrület! Kabátra varrt pufi mellény a jövő divatja?

Számtalan meghökkentő trenddel rukkolt már elő a divatvilág, de ennek az újdonságnak praktikus oldala is van ám!

Kép
Stílus

Lebegő ruhákba bújtak a divathéten

A párizsi divathét kivétel nélkül mindig lenyűgöző. Egy-egy bemutató azonban igazán felkavarja a kedélyeket, pozitív értelemben.

Kép
Stílus

A leggyönyörűbb cipők a jövő tavaszi trendek divatbemutatóiról

Továbbra is dübörögnek a jövő tavaszi trendeket prezentáló divathetek. Milánó, Párizs, New York sorra hódítja meg a divatérzékenyek szívét.

Kép
Életmód

Grandiózus divatbemutató a női egyenjogúságért

A L'Oréal Paris idén is megrendezte a lenyűgöző és nagyszabású La Défilé Fashion Show-t, amelynek helyszíne az ikonikus Monnaie De Paris volt.

Kép
Stílus

A gyöngy az új fekete

Gyöngyös táska? Ide vele! Ezek a csodás féldrágakövek egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek és már a legkülönfélébb verziókban fedezhetjük fel őket.

Kép
Stílus

Mellekkel díszített cipőt terveztek

A Vans márka mellekkel és mellbimbókkal mintázott cipőivel szeretné felhívni a figyelmet a mellrák megelőzésére.

Kép
Stílus

Örök trend az Olsen ikrek stílusa

Mary-Kate és Ashley Olsen már egészen piciként elkezdték diktálni a divatot és ma sem álltak le, mindenki örömére! Stílusuk időtálló és egyedi, akárcsak saját divatmárkájuk, a The Row.

Kép
Stílus

A világ legrondább cipőitől Te is meghökkensz!

Nem minden "változik arannyá", amelyhez a divattervezők hozzányúlnak. Bizony előfordulnak hatalmas divatbakik és elképesztő cipők születnek meg, amelyen nem tudjuk, hogy sírjunk vagy nevessünk.

Kép
Stílus

Hírességek gálaruháit varrja 4 éves lányára az anyuka

Alya Chaglar valószínűleg a legcoolabb anyukák egyike: hihetetlenül nagy Instagram népszerűséget és boldogságot szerzett lányának saját készítésű ruháival, amelyeket kedvenc hírességeik vörös szőnyeges szettjeiről mintáz.

Előző oldal
Következő oldal