#Vegyélhazait – Anna Daubner, a szlogenpólók és bomberdzsekik mestere

#Vegyélhazait – Anna Daubner, a szlogenpólók és bomberdzsekik mestere
Forrás: Anna Daubner

Sztárok

Magyar tervezők ruháiba bújtak a filmcsillagok! Mutatjuk a 2024-es Magyar Mozgókép Díj gála legjobb szettjeit

Promóciók

Vár álmaid alakja – kerülj harmóniába a testeddel nyárra!

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Facebook
Twitter
Pinterest

Itt a fodrok és a rózsaszín szerelmesének, a szlogenpólók és bomberdzsekik nagykövetének új kollekciója!

A hazai márkákat támogató cikksorozatunk első részében Anna Daubnert mutatjuk be. Anna 2014-ben alapította saját névvel fémjelzett márkáját – itt megjegyzendő, hogy csupán távoli rokonság köti össze a Daubner cukrászdával, vagyis Annának ugyanúgy fizetnie kell a sütikért, mint bárki másnak. Életem átkötése lenne, ha ezután azt írnám, hogy ez nem befolyásolja a brand édességét, de mivel már a gondolatra is elszégyellem magam, nem teszem. Tény azonban, hogy az elmúlt hat évben az Anna Daubner kiforrott stílusú márka lett, felismerhető jellegzetességekkel: a fodor, a nőies vonalvezetés, a rózsaszín akár pasztell, akár erőteljes pink árnyalata és a könnyed játékosság újra és újra felbukkannak a kollekciókban.

A legújabb, néhány hete elkészült 2020 tavasz/nyári kollekció ihletője ezúttal a női fiatalság keserédes elérhetetlensége és a női összefogás, a modern feminsita squad gondolata. Előbbi a tragikus sorsú Romanov nővérek történeteihez és az őket körülvevő esztétikához nyúl vissza. Hozzájuk kapcsolódik a felismerés is, hogy „a sokak által vágyott örök fiatalság a valóságban sosem lesz elérhető, csak akkor, ha valaki a halálában is fiatal marad. Ezt pedig valójában senki sem kívánja.” - magyarázza a kollekció szinopszisa. Ez a legkonkrétabban a printeken jelenik meg. Feltűnik a nővérek sziluettje, kastélyaik, ékszereik rajza, de még egy tapétamintájuk is.

Kép

Az ezüstszálakkal átszőtt, virágmintás, csillogó selymek, kristálygombok, flitterek és fodrok is nosztalgiát ébresztenek irányuljon az egy letűnt kor fényűzése vagy éppen a gyermekkor fiatalos, túlzó „mindent akarok, ami hercegnős” emléke felé.

Kép

Az inspiráció másik pillére, a modern feminizmus, a női összetartás igénye és ígérete pedig nagyban hozzájárul a kollekció játékos oldalához. A sokféleség elfogadását ösztönző minta és a 90-es évek ikonikus gimis klikkjeit idéző selyembomberek is azonnal vidámságot csalnak a szívünkbe. A kollekció sajtóanyaga pedig hozzáteszi: hogy csak az „a különbség, hogy 2020-ban már mind egy klikkbe tartozunk.” Ehhez az üzenethez jól passzol a darabokat bemutató modellek kiléte is. Rutai Lili és Solti Hanna tavaly indult Vénusz Projekt feminista podcastjükkel hívták fel magukra Anna figyelmét. A podcast izgalmas és intelligens téma- és vendégválasztásai abszolút a női nem zsenialitását és sokszínűségét ünneplik.

Kép

Az aktuális szezon szlogenje a No risk, No magic. Optimista, bátorságra és felszabadultságra ösztönző jelmondata egy pólón és egy pulóveren is feltűnik. Mindkettő a jelenlegi visszafogott home office öltözködés kényelmes és sikkes darabja lehet.

Kép

A napokban Anna is többek között ezen darabok beszerzését ajánlotta a Margot nevű más tervezőkkel közös boltja Instagram oldalán.

¨Tudjuk, hogy senkinek nem az a legfonotsobb most, hogy ruhát vegyen...viszont ahhoz, hogy ezek a kisvállalkozások… ezután az 1-2 hónapos kihagyás után is talpra tudjanak állni, ahhoz az kell, hogy aki szeret minket, az most is támogasson minket, nem csak akkor, amikor minden a legjobb.¨- mondta Anna.

Mi pedig úgy gondojuk, hogy a szlogen üzenete, a kockázatvállalás úgy fordítható le a jelenlegi helyzetre, hogy kockázatot kell vállalnunk egymásért. Ahogy csak lehet, távolról, otthonról, online összefogni és támogatni szeretett kisvállalkozásainkat. A magic pedig kétségtelenül követni fogja ezt.

A Margot a helyzetre való tekintettel most zárva van, de mindnen tervezőtől lehet online rendelni.

Vásárold meg online az Anna Daubner új kollekciójának darabjait, vagy nézz szét a leárazott előző szezonos holmik között a webshopban!

#vegyélhazait


#vegyélhazait otthon, a kanapédon ülve, és támogasd azokat a magyar kisvállalkozásokat, alkotókat, akik most, a járvány idején, az önkéntes karanténnal és nyitvatartási korlátozásokkal igencsak nehéz helyzetbe kerültek...

Az InStlye lételeme a stílus, és mindig is kiemelten fontos volt számunkra a fenntartható divat, illetve a magyar tervezők, képzőművészek, helyi vállakozások támogatása. Éppen ezért döntöttünk úgy, hogy elérésünket felhasználva azokért hallatjuk a hangunkat, akiknek most a legnagyobb szüksége van rátok, a magyar divat, magyar termékek, magyar helyek rajongóira.

Tudjuk, hogy otthon, a kanapéról dolgozva, és az épp aktuális helyzeten aggódva talán nem a vásárlás a legfontosabb gondolatotok, de ha szeretnétek, hogy ne szűnjenek meg kedvenc magyar márkáink és helyeink, akkor itt az idő, segítsetek, segítsünk fennmaradni a magyar divatnak, kultúrának, művészetnek, gasztróéletnek!
Hogyan Vásároljatok online, adjatok le előrendelést kedvenc magyar tervezőiteknél, hogy el tudják kezdeni a gyártást. Vegyetek ajándékutalványt magatoknak és szeretteiteknek, amit most vagy később, remélhetőleg minél hamarabb, boldogan be tudnak majd váltani ruhára, ékszerre, kerámiákra, színházjegyre, vagy éppen egy jó ebédre, finom süteményre. Bármilyen tipp jöhet, ti hogyan segítenétek! Lépjetek be az erre a célra létrehozott Facebook csoportunkba és ötleteljünk együtt!

Tudod mi az igazán menő? Ha hazai termékeket veszel, hazai vállalkozásokat támogatsz, és másokat is erre ösztönzöl a #vegyélhazait hashtag használatával!

Galéria / 3 kép

#vegyélhazait sablonok

Megnézem a galériát

Videók

Sztárok

Magyar tervezők ruháiba bújtak a filmcsillagok! Mutatjuk a 2024-es Magyar Mozgókép Díj gála legjobb szettjeit

Promóciók

Vár álmaid alakja – kerülj harmóniába a testeddel nyárra!

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Kép
Stílus

3 nyári ruhadarab, ami már nem lesz divatos 2024-ben - mutatjuk, mik jönnek helyettük!

Természetesen most sem kell szigorúan a szekrény mélyére száműznöd ezeket a ruhadarabokat, de azért érdemes adni egy esélyt ezeknek az új divatirányzatoknak is.

Kép
Életmód

Így tüntetheted el a zsírt a karodról pár nap alatt - ezt a trükköt a mindennapokba is könnyedén beépítheted!

Nemcsak a hason és a fenéken múlik a bikini forma, hanem a felkarokon és a combokon is. Mutatunk egy trükköt, amivel napokon belül látható eredményt érhetsz el!

Kép
Életmód

Mutatjuk a Bridgerton család 10 leforróbb intim jelenetét! - Ezek a rajongók kedvencei!

A Bridgerton család sorozatban nincs hiány az intim jelenetekből, és egy-kettő igen emlékezetesre sikerült. Mutatjuk a 10 leforróbb intim jelenetet Bridgertonból!

Kép
Sztárok

A magyar színésznő, aki Erno Laszlo felesége volt, de Greta Garbóhoz is szerelmi szálak fűzték

Gombaszögi Irén kalandos életéről viszonylag keveset hallattunk, pedig bizony cseppet sem volt unalmas!

Kép
Sztárok

Hűha! Blake Lively egy több mint 7 millió forintos farmerben pompázott! Mutatjuk a méregdrága ruhadarabot - FOTÓ

Blake Lively stílusa mindig ámulatba ejt minket, most viszont nemcsak a megjelenése, hanem annak ára is: egy több mint 7 milliós farmerban jelent meg! Fantasztikusan nézett ki, de vajon megérte az árát?

Kép
Életmód

Nem csak időseknél fordul elő a probléma: 8 hatásos és természetes módszer a visszér ellen

Minden tévhittel ellentétben, a visszérproblémák nem csupán az időseket érintik, sajnos fiatalabb korban is egyre gyakrabban fordulnak elő, főleg olyan tényezők hatására, mint a genetika, a terhesség, az elhízás, a hosszas álló- vagy ülőmunka, és a nem megfelelő cipőviselés. Emellett pedig a kor előrehaladtával is nagyobb eséllyel alakul ki. Az alábbiakban olyan hatásos módszereket hoztunk, melyek segíthetnek felvenni a harcot a visszér ellen.