Clutch

Kép
Vegyélhazait

„Az ananásztextil jól passzolt a táskáimhoz és új utakat nyitott meg” – Siető Linda tervező

Ismerjétek meg Siető Linda táskatervezőt, aki számára a természetes növényi alapú textil, a Piñatex ® új, izgalmas utakat nyitott meg a tervezésben.

Kép
Stílus

Hatalmas büszkeség: magyar divattervező táskájával vonult végig Blake Lively a Met-gála vörös szőnyegén!

Hollywood legjobb fej házaspárjának női tagja már megint alkotott.

Kép
Stílus

Ez lesz aztán az igazán megosztó trend! Ha minden igaz, akkor jövő tavasszal ezt a nőies kiegészítőt fogják hordani a férfiak

A férfidivatról meglehetősen kevés szó esik, pedig néha elég jó beszédtémát adnak a kifutón látottak.

Kép
Stílus

5 csodaszép táska, amibe megéri befektetni

A legtöbb nő váltig állítja, hogy ő a cipőkért van oda, mégis a legtöbb esetben a táskáknak nem tudnak ellenállni. Tudd meg, melyik ikonikus táska az, amit mindenképp megéri beszerezned, ha épp vásárolni indulsz!

Kép
Sztárok

Látnod kell Cindy Crawford álomszép gyerekeit

Cindy Crawford álomszép családját órákig tudnánk nézni! Most egy Hong Kong-i filmpremierre vitte magával két gyönyörű gyermekét, akik közül a kislány inkább édesanyja, a kisfiú pedig inkább édesapja vonásait örökölte.

Kép
Sztárok

Így iskolázza le Helen Mirren a fiatal színésznőket

Nem tudjuk, mit csinál magával Helen Mirren, amiért néhány héttel 70. születésnapja előtt is így néz ki, de nagyon szeretnénk megtudni, hogy mi is kipróbálhassuk!

Kép
Shopping

#akarom: Egy táskányi aranyrúd

Új rovat az InStyle.hu-n: mostantól kifinomult ízléssel megáldott vezető szerkesztőnk, Visnyei Kata mutatja meg nektek hétről hétre vágyainak netovábbjait, legyen az ruha, kiegészítő, szépségtermék vagy bármi, ami stílusos.

Kép
Shopping

Találd meg a hozzád illő táskát!

Ugye te is minden szezonban megőrülsz az új táskákért? Az üzleteket járva aztán a végén a rengeteg fazon, méret és szín teljesen maga alá gyűr. A tökéletes táska kiválasztása nem egyszerű feladat: passzoljon a stílusodhoz, legyen praktikus és lehetőleg ne kelljen bankot robbantanod. Segítünk megkönnyíteni a vásárlást: összegyűjtöttük neked a legtrendibb darabokat clutch-tól a bevásárlótáskáig.

Kép
Sztárok

Christina Hendricks: Elképesztően szexi a gömbölyded nők példaképe

Christina Hendricks a minap Beverly Hillsben járt, a Jimmy Choo rendezvényén, és szokás szerint elképesztően szexi volt vörös hajával és gömbölyded idomaival.

Kép
Sztárok

Kate Winslet nőies és gyönyörű

Kate Winslet mindig is a nőiesen gömbölyű hölgyek példaképe volt. Bár voltak időszakok az életében, amikor ő is megpróbált idomulni a hollywoodi szépségideálhoz, végül mindig győzött az egészséges testkép. Most A beavatott című film Los Angeles-i premierjén nyűgözött le mindenkit.

Kép
Sztárok

Taylor Swift lenyűgözően stílusos bevonulása

Taylor Swift mindenkit lenyűgözött stílusosságával a tegnap Winter Whites Gala rendezvényén.

Kép
Stílus

Mr Minaudière clutch, a bajuszos borítéktáska

Azt hitted, hogy vége a bajuszmániának? Dehogy! A bajuszminta sikere továbbra is töretlen. Lassan már megszoktuk, hogy a pólók, cipők, ékszerek világát ellepték a jellegzetes mintával borított darabok. A legújabb tagja a bajuszimádatnak egy borítéktáska, ami eléggé megosztja a közönséget.

Kép
Shopping

A hét táskája