Befektetés

Kép
Stílus

5 csodaszép táska, amibe megéri befektetni

A legtöbb nő váltig állítja, hogy ő a cipőkért van oda, mégis a legtöbb esetben a táskáknak nem tudnak ellenállni. Tudd meg, melyik ikonikus táska az, amit mindenképp megéri beszerezned, ha épp vásárolni indulsz!

Kép
Stílus

Ezért az exkluzív kiegészítőért versengenek a sztárok

Minden divatszakértő jól tudja, hogy bármilyen kiegészítőnél fontosabb a tökéletes táska megtalálása, ami pillanatok alatt megváltoztat egy egész szettet és befektetésnek is kiváló. De vajon melyik táska az, amiért még a sztároknak is heteket kell várni?

Kép
Életmód

Így lehetsz szuper hatékony a munkahelyeden

A szervezettség figyelmet igényel, de megéri a befektetést, mert később nem emészti fel az energiáidat ezer más dolog, és teljes gőzzel a munkára koncentrálhatsz. Miután már megmutattuk, hogyan tedd rendbe a gardróbodat, most 7 tippünkkel abban segítünk, hogyan lehetsz szuper hatékony a munkahelyeden. 1. Tegyél rendet az asztalon!

Kép
Stílus

Befektetőt talált Abodi Dóra és Vágó Réka

Sikersztori itthonról! A Széchenyi Tőkealap legújabb befektetéseivel a hazai kreatív ipar két sikeres, feltörekvő magyar dizájnerének üzleti terveit támogatja összesen mintegy 126 millió forint befektetésével. Az InStyle magazinból is jól ismert Abodi Dóra divattervező és Vágó Réka cipőtervező számos nemzetközi és hazai elismerés és díj birtokosaként talált befektetőt.

Előző oldal