Prada

Kép
Szépség

Az egyik legszebb brazil modell a L'Oréal Paris új szépségnagykövete

Új szépségnagykövetet választott a L'Oréal Paris! Isabeli Fontana, az olasz származású brazil bombázó viharként söpört végig a divatvilágon, hogy aztán a szépségbirodalom nagyköveteként tündökölhessen.

Kép
Stílus

A sztárstylist szerint ez volt az 5+2 legjobb Grammy-ruha

Ha valaki, akkor Rachel Zoe igazi veteránnak számít a vörös szőnyeges öltöztetésben. Csak annyit mondunk, hogy Jennifer Lawrence, Sofia Vergara és Jennifer Garner stílusos megjelenéséért is a szárstylist felel.

Kép
Stílus

Egyediség, stílus, elegancia - divattervezők szerint

A divat és a stílus nem egyenlő, ezzel biztos Te is tisztában vagy. De vajon mitől leszel egyedi, egyéni, vagyis stílusos önmagad? A legilletékesebbektől most megtudhatod!

Kép
Sztárok

Axente Vanessa újabb menő divatkampányban

Axente Vanessa sok divatkampányban szerepelt már a Calvin Kleintől Pradán a Chanelig. Most egy olyat csípett meg, amit előtt még soha: Mario Testino fotózta a Massimo Dutti 2015-ös tavasz-nyári kampányába. Ultramenő!

Kép
Stílus

A 10 leginspirálóbb idézet Anna Wintourtól

A Vogue mindenható főszerkesztője - akiről Meryl Streep karakterét is mintázták Az ördög Pradát visel című filmben - nem gyakran nyilatkozik. Ha mégis megteszi, érdemes odafigyelni a mondanivalójára, mert szerintünk tanácsainak mindegyike többet ér, mint akármelyik önsegítő könyv.

Kép
Stílus

Minden idők 13 legbefolyásosabb női tervezője

Nem is gondolnád, hogy az alapvetően férfiak uralta divatvilágban mennyi bátor, tehetséges és kreatív nő határozza meg a stílus és ízlés alakulását. A New York-i Parsons dizájniskola szakértői csokorba gyűjtötték az ikonná vált tervezőnőket.

Kép
Sztárok

Cameron Diaz kis feketében mókázott

Aktuális címlapsztunk, Cameron Diaz új filmjét, a Szexvideót népszerűsíti ezekben a hetekben. Járt már emiatt Jimmy Fallon show-jában is, ezúttal pedig Mexikóba látogatott el a másik főszereplő, Jason Segel társaságában.

Kép
Stílus

A Szex és New York legnépszerűbb márkája nem más, mint a ....

Egy kellőképpen elszánt és kellőképpen őrült Szex és New York rajongó összeszedte a sorozatban legtöbbször említett márkákat. Íme a lista!

Kép
Stílus

Divatkampányban A nimfomániás sztárja

Nagy dobással rukkolt elő őszi-téli kampányában a Miu Miu: A nimfomániás című film sztárját, Stacy Martint választotta új múzsájául.

Kép
Szépség

Magyar topmodellünkkel reklámozza nyári sminktermékeit a Chanel

Prada, Calvin Klein, Hugo Boss, Chanel...Ecc, pecc kimehetsz, most újra az utóbbi van napirenden Axente Vanessa életében: a magyar topmodell már a sokadik Chanel Beauty kampányát csípi meg egy éven belül.

Kép
Sztárok

Rihanna ízléses hasvillantása

Rihanna néha túllő a célon, ami az öltözködést illeti, máskor viszont stílusos és izgalmas a szettje. Így volt az a minap is.

Kép
Sztárok

Emma Stone most görög istennőnek öltözött

Folytatódnak Emma Stone csodálatos kalandjai a A csodálatos Pókember 2. premierje kapcsán.

Kép
Életmód

A hét divatkiállítása: Kalapművészet az extravagancia határán

Heilmann Anna művészettörténész, a Divatkiállítások blog szerzője ajánl izgalmas és stílusos kiállításokat a világ minden tájáról.

Kép
Sztárok

InStyle top10: Szerintünk ők voltak az Oscar-gála legjobban öltözött sztárjai

Ma éjjel adták át a 2014-es Oscar-díjakat Los Angelesben (kattintsatok ide az eredményekért), és ennek kapcsán arra gondoltunk, hogy összeállítunk nektek egy InStyle top 10-es listát arról, hogy szerintünk kik voltak a legjobban öltözött hírességek a díjátadón.

Kép
Sztárok

Gwyneth Paltrow Pradában ejt ámulatba

Gwyneth Paltrow a berlini Golden Camera Awards eseményén vett részt ebben a klasszikus szabású, ám szín-és anyaghasználatában nem mindennapi ruhában.

Kép
Szépség

Axente Vanessa a Chanel szépségtermékeinek arca

Axente Vanessa megállíthatatlan: a magyar topmodell a Prada, a Hugo Boss és a Calvin Klein kampánya után most a Chanel szépségtermékeinek arca lett.

Kép
Stílus

Sztárok a Louis Vuitton párizsi divatbemutatóján

Október 2-án mutatták be a Louis Vuitton 2014-es tavaszi/nyári női kollekcióját a párizsi divathéten. A közönség állva tapsolta meg Marc Jacobs utolsó Louis Vuittonnak tervezett kollekcióját, melyben számtalan részlet utalt Marc munkásságára, a művészeti együttműködésekre és az előző kollekciókra is. Olyan hírességek vettek részt a show-n, mint Sofia Coppola, Elle és Dakota Fanning, Anna Wintour, Őfelsége Charlene monacói hercegnő, Hailee Steinfeld, Rila Fukushima, Miroslava Duma, a kifutón pedig még Natasha Poly, Kate Upton és Eva Herzigova is végigvonult.

Kép
Életmód

A hét divatkiállítása: A kis fekete ruha története

Heilmann Anna művészettörténész, a Divatkiállítások blog szerzője ajánl izgalmas kiállításokat a világ minden tájáról.

Kép
Stílus

Budapesten készült a ZARA új kampánya

Budapest népszerűsége újra a csúcson van: sorra ajánlják úticélként fővárosunkat a legnépszerűbb külföldi weboldalak és magazinok a Guardiantól az olasz Vogue-ig, Isabeli Fontana a Hősök terén állt modellt egy brazil márkának, és nemrég a Prada is nálunk forgatta a Candy parfümhöz készített kisfilmjét.

Kép
Stílus

Az Attractive legendái, avagy Fehér Balázs, Tóth Ali és Tóth András is modellként kezdte

Frák Peti stylist, az Attractive modellügynökség bookere igazi bennfentesként avat be titeket a hazai divatvilág kulisszatitkaiba.

Előző oldal