Az Attractive legendái, avagy Fehér Balázs, Tóth Ali és Tóth András is modellként kezdte

Az Attractive legendái, avagy Fehér Balázs, Tóth Ali és Tóth András is modellként kezdte

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Promóciók

A fürdőruha, amiben istennőnek érezheted magad

Facebook
Twitter
Pinterest

Frák Peti stylist, az Attractive modellügynökség bookere igazi bennfentesként avat be titeket a hazai divatvilág kulisszatitkaiba.


Tudtátok, hogy az Attractive modellügynökség kemény magjából többen is hazánk legsikeresebb szakembereivé érettek az elmúlt tíz évben? Magyarország legrégebb óta működő és legsikeresebb ügynöksége az Attractive Models. Fehér Orsi, az ügynökség vezetője és egyben exmodellje több sikeres nemzetközi szintű modellkarriert épített fel az elmúlt 15 évben. Ígéretemhez híven folytatom az előkerült kincsek megosztását veletek. Jöjjenek kishazánk legsármosabb, legsikeresebb és legstílusosabb férfijai! (Az előző bejegyzést itt találjátok.)

Fehér Balázs – modellneve: BalageA zeneipar és a divatszakma sármőrje. 19 évesen belecsöppent a modelléletbe, majd 5 éven keresztül, kihasználva adottságait, bejárta Európát és Ázsiát. Utóbbinak mind a mai napig nagy rajongója. Improvizációs képességének köszönhetően bármilyen zenei formációban megállja a helyét. A The Carbonfools zenekar énekeseként vált igazán ismertté. Rendezvényszervezőként is működik, saját bulisorozatot futtat, valamint saját divatmárkán is dolgozik. A magyar kulturális élet elhivatott támogatója és fantasztikus dalszerzője, szövegírója.

Merö Péter – modellneve: TivadarA Tivadar néven vált ismertté modell mára Berlinben, alkotóművészként él. Péter profi táncosként dolgozott éveken keresztül, majd innen merítve inspirációt, tért át a divattervezésre. Táncosként került Berlinbe, de egy sajnálatos genetikai izomsorvadás következtében új szenvedélyt kellett találnia, aminek hódolhat. Mikor ruhát tervez Peti, úgy érzi, hogy „hazaért” és ez nincsen másképp Berlinnel sem. Budapestre mára már csak 1-2 megrendelés kapcsán utazik, és szeptemberre tervezi berlini üzletének megnyitását. Stílusa letisztult, szofisztikált és abszolút feminin. Célja olyan darabok készítése, amikben a nők különlegesnek érezhetik magukat, igazi nőként, akár a hollywoodi sztárok.

Szabó Milán – modellneve: MilánA Pioneer Production filmgyártó cég producere. Olyan nagy nevekkel dolgozott már együtt, mint Roman Coppola és Darius Khondji. A Prada Candy parfümreklámot Coppolával együtt forgatták Budapesten. Milán modellnek túl magas volt (197 cm), viszont a barcelonai fashion weeken Antonio Miro annyira megszerette, hogy egy egész kollekciót hosszítottan tervezett miatta. A cannes-i reklámfilmfesztivál állandó látogatója. Fehér Orsival, az Attractive vezetőjével karöltve alkotják számomra a magyar Brad Pitt és Angelina Jolie párosát.Tóth Ali – modellneve: Aladár és ikertestvére, Tóth András – modellneve: András


Kép

A The Room magazin főszerkesztője és stylistja. Ali megteremtette 2004-ben az első nemzetközi szintű magyar magazint. A kétnyelvű kiadvány, azóta elérhető Európa számos kulturális fővárosában, valamint New Yorkban is nagy sikernek örvend. A világ legnagyobb divatportálja, a models.com is kiemelt figyelmet szentel minden egyes megjelenésnek. Az Attractive lányai állandó szereplői a magazinnak, topmodellünk, Vanessa a 15. lapszám borítóján pózolt. 2003-2004-es milánói fashion weeken Ali nyitotta a Romeo Gigli show-t:


A 2004-ben alapított USE unused tervezőtrió kiemelkedő tagja Tóth András. Munkásságuk sikerét mi sem bizonyítja jobban, hogy amellett, hogy hazánk vezető kortárs márkáját hozták létre, 2008 óta az amerikai és ázsiai piacon is hódítanak. Az ikerpár 3 perccel fiatalabb tagját többször választották Magyarország legstílusosabb férfijának. András a KREA Kortárs Művészeti Iskolában tanít divattervezést, többek között Szegedi Katát is tanította.

Frák Peti – modellneve sosem voltMagamról csak annyit, hogy tíz évvel ezelőtt naiv tinédzserként jelentkeztem én is az Attractive-hoz. Természetesen elutasító válasz érkezett. Orsinak csak most mertem bevallani, a cikk kapcsán. Táncosként azt gondoltam, hogy a magasság és a nyúlánk testalkat, társítva az exhibicionizmussal, elegendő ahhoz, hogy modell lehessek. Nem lettem. Viszont kamu ügynökségbe én is belefutottam, így nem, hogy kerestem volna, dobáltam ki a tízezreseket az ablakon fantasztikusabbnál fantasztikusabb portfóliókra. Íme!

Videók

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Promóciók

A fürdőruha, amiben istennőnek érezheted magad

Kép
Sztárok

Alighanem ez az idő év legstílusosabb sajtóturnéja! A Dűne: Második rész bemutatói szinte tobzódnak az emlékezetes divatpillanatokban

A Dűne: Második része körül nemcsak a sztori, de a szettek miatt is nagy a sajtófelhajtás. Neked melyik szett volt kedvenced?

Kép
Életmód

6 mesés szobanövény, ami nem zöld: ezekkel behozhatod a tavaszt a lakásodba

Ha imádod a szobanövényeket, de a zöldre egy kicsit ráuntál, ezeket a színpompás, pazar növénycsodákat imádni fogod!

Kép
Életmód

15 színész, aki meg akarta öletni saját karakterét

Nem voltak megelégedve a nekik írt sztorival, vagy egyszerűen csak belefásultak a munkába. De nem mindenki érte el a célját.

Kép
Sztárok

10 fontos lecke a világról, amit a 102 évet megélt Iris Apfeltől érdemes eltanulnunk

Március 1-jén, 102 éves korában elhunyt Iris Apfel. A hihetetlen stílusáról ismert tervező és divatikon elképesztően izgalmas életet élt, van mit tanulni tőle. Iris Apfelre most legfontosabb stílus- és életleckéivel emlékezünk.

Kép
Életmód

Megkérdeztük! A mesterséges intelligencia szerint így néz ki egy tökéletes hálószoba

Újra megkérdeztük a mesterséges intelligenciát! Most arra válaszolt, hogy milyen egy tökéletes hálószoba!

Kép
Shopping

Az egyetlen összetevő, amit keresned kell az öregedő bőr hidratálásához a szépségápolási termékekben

Az öregedést és a ráncok kialakulását sajnos nem tudjuk megakadályozni, viszont lassíthatjuk a folyamatot, ha megfelelő összetevőkkel rendelkező termékeket használjuk!