INTERSPAR

Kép
Promóciók

Megvannak a Hungaricool termékverseny legjobbjai – a győztes termékek már megtalálhatók az INTERSPAR hipermarketek polcain

Befejeződött a SPAR és a K&H Hungaricool termékversenyének negyedik évada. A győztes termékek megalkotóit ezúttal az ötletgazda SPAR Magyarország mellett a K&H is támogatja, így a vállalkozások egyedülálló finanszírozási lehetőséghez és pénzügyi tanácsadáshoz is jutnak.

Kép
Promóciók

Megvannak a Hungaricool termékverseny legjobbjai – a győztes termékek már megtalálhatók az INTERSPAR hipermarketek polcain

Befejeződött a SPAR és a K&H Hungaricool termékversenyének negyedik évada. A győztes termékek megalkotóit ezúttal az ötletgazda SPAR Magyarország mellett a K&H is támogatja, így a vállalkozások egyedülálló finanszírozási lehetőséghez és pénzügyi tanácsadáshoz is jutnak. A termékverseny célja a hazai vállalkozások megerősítése azáltal, hogy a kiskereskedelmi lánc polcain keresztül új, minőségi, Magyarországon előállított termékeket juttat el a vásárlókhoz.

Kép
Promóciók

Mancs a bajban – harmadszor rendez országos állateledel-gyűjtést a SPAR

A legtöbb négylábú gondos és szerető gazdival él együtt, akiktől megfelelő mennyiségű táplálékot, törődést és szeretet kapnak. Vannak azonban olyan állatok, akik az utcáról, árokpartról kerültek védettebb körülmények közé, s most menhelyen élnek, örökbefogadásra várva – róluk gondoskodik a SPAR Magyarország, illetve az Országos Állatvédőrség Alapítvány akciója, amely során állatvédő szervezetekkel karöltve állateledel-gyűjtést rendeznek az INTERSPAR hipermarketekben.

Kép
Promóciók

A SPAR legfrissebb kutatási eredményei megmutatták: megéri a minőséget képviselni

A tudatos vásárlók fontos szempontnak tartják, hogy a polcokon lévő termékek és csomagolásuk, a logisztikai és az élelmiszer-termelési folyamatok átláthatóak legyenek, és hogy a minőségét nemzetközi szabványok tanúsítsák - ez derült ki a hazai üzletlánc megrendelésére készült átfogó év eleji kutatásból.

Kép
Promóciók

15,6%-os növekedés és 915,7 milliárd forint forgalom a SPAR-nál 2022-ben

A SPAR továbbra is kitartóan a vevők oldalán állva, takarékos, gyors és kényelmes bevásárlást ösztönző akciókkal, kezdeményezésekkel duplázta meg a 2021-es év 7,2 százalékos forgalomnövekedését. Mindeközben a beruházások, felújítások, s a mindennapi működés során még inkább előtérbe kerültek a fenntarthatósági törekvések, amelyek nem csak a fogyasztók elismerését vívták ki, de számos szakmai díjat is elnyertek. A vállalat a 2022-es évben 915,7 milliárd forint forgalmat realizált, amely 15,6%-os növekedés az előző évhez képest.

Kép
Promóciók

Minden hétfőn Árzuhanás a SPAR-nál

A SPAR Magyarország eddig is igyekezett a lehető legkedvezőbb árú kínálattal és változatos akciókkal megkönnyíteni a bevásárlást. Mostantól az áruházlánc még nagyobb fokozatra kapcsol és az Árzuhanás Promóció keretében hetente megjelenő terméklistáinak csökkenő áraival teszi még vonzóbbá kínálatát a SPAR és INTERSPAR áruházakban. Az árcsökkenés mértéke a Promócióban ettől a héttől, terméktől függően 5 és 39% között lesz.

Kép
Promóciók

A SPAR kitart a jó ügyek támogatása mellett: a vállalat 2022-ben több mint 244 millió forintot fordított jótékonysági célokra

A SPAR Magyarország évről-évre számos egészséggel, szociális szférával, oktatással, kultúrával, sporttal és állatvédelemmel kapcsolatos szervezetet, ügyet támogat, s elkötelezetten segíti a hazai kisvállalkozásokat, hogy termékeikkel megjelenhessenek az üzletlánc polcain.

Kép
Promóciók

Adni Öröm! - Csatlakozz Te is!

Elindult az Adni Öröm!, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a SPAR adománygyűjtő akciója. 2020. december 16. és 21. között a kijelölt SPAR és INTERSPAR áruházakban kihelyezett adománykártyák megvásárlásával Te is támogathatod a rászorulókat.

Kép
Promóciók

Feltörekvő magyar beszállítókat keres a SPAR

Az izgalmas Hungaricool termékek ezúttal a tv képernyőjéről kerülhetnek a polcokra

Kép
Promóciók

Magyar termelők piacra jutását segíti a SPAR

Finiséhez érkezett a tavaly elindult Hungaricool by SPAR termékinnovációs verseny: a nyertes termékekkel idén március végétől találkozhatnak a vásárlók a vállalat 34 INTERSPAR áruházában és az online shopban. Az üzletlánc az egyedülálló programjával - tekintettel a koronavírus világjárványra - fontos segítséget nyújt a magyar agráriumnak és feldolgozóiparnak.

Kép
Promóciók

Egyszer használatos fóliakesztyűt biztosít vásárlóinak a SPAR

A húsvét miatt megváltozik a nyitvatartási rend a SPAR és INTERSPAR áruházakban országszerte, s további intézkedéseket is bevezetett a kiskereskedelmi vállalat, hogy fokozza a vásárlók és a dolgozók védelmét.

Kép
Promóciók

Mutatjuk, hogyan változik a Spar nyitva tartása a járvány alatt

Eltérő idősávval és egyéb intézkedésekkel reagálnak a koronavírusra a SPAR és INTERSPAR áruházak.

Kép
Promóciók

25 éves sikertörténetét ünnepli az INTERSPAR Magyarországon

A SPAR honosította meg Magyarországon a negyed évszázada még ismeretlen hipermarket-formátumot. 25 évvel ezelőtt, Győrben nyílt meg az első INTERSPAR, azóta már 34 üzlet szolgálja ki a vevőket országszerte. Az üzletformátum sikerét a széles és minőségi árukínálat, a többletszolgáltatások, a jó megközelíthetőség, a családbarát megoldások és a folyamatos modernizáció alapozta meg.

Kép
Promóciók

Többször használatos szilikonfedelek az INTERSPAR áruházakban

A vállalat újabb fontos lépést tesz a környezetünk védelméért. Mostantól több saját márkás vajkrém és tejföl terméke tetejére, a fém zárófólia fölé nem tesz műanyagfedelet, így a SPAR újabb 5,5 tonnával csökkenti a műanyag-felhasználását. A kibontott tejtermékek minőségét a fogyasztók az üzletekben megvásárolható, többször használatos, higiénikusan tisztítható, praktikus szilikon zárófedelekkel őrizhetik meg.

Kép
Promóciók

A SPAR termékinnovációs versenyt hirdet hazai gyártású élelmiszereknek

Június 27-én indul a Hungaricool SPAR innovációs verseny az Agrármarketing Centrum szakmai támogatásával. A SPAR a hazai kereskedelemben egyedülálló kezdeményezésének két hónapja során újszerű, ötletgazdag, a fenntarthatóságot is szem előtt tartó, a magyarországi piacon már fellelhető, de kiskereskedelmi hálózatban még nem kapható élelmiszertermékeket keres. A pályázat útján kiválasztott nyertes áruk jövőre az INTERSPAR áruházak polcaira kerülnek.

Kép
Promóciók

Elektromosautó-töltőket telepít hazai áruházaihoz a SPAR - Megvannak a helyszínek

A környezetbarát technológiák alkalmazása iránt elkötelezett üzletlánc az NKM Mobilitás Kft.-t választotta elektromobilitási partnerének. A két vállalat idén májusban 33 e-töltő fokozatos kiépítéséről és üzemeltetéséről állapodott meg, amelyeket a SPAR vásárlói 17 áruháznál tudnak majd igénybe venni. A közös e-töltő–hálózat első állomását már júniusban Tatán, az újonnan nyíló INTERSPAR áruháznál telepítik.

Kép
Promóciók

Megkezdődött a tanszerek szezonja

Az INTERSPAR áruházakban a tanévkezdés összes kelléke egy helyen beszerezhető. Az írószerektől a táskákon és ruházati cikkeken keresztül az alapvető elektronikai eszközökig minden megtalálható a hipermarketek kínálatában.

Kép
Promóciók

4,2 milliárd forintból épül meg Tatán a legújabb INTERSPAR

Mintegy 5200 négyzetméteres új hipermarket építését jelentette be a SPAR. A környezetkímélő technológiákkal megtervezett INTERSPAR várhatóan 2019 nyarán nyílik meg Tatán. A 34. magyarországi INTERSPAR 68 munkahelyet teremt majd.

Kép
Promóciók

Két üzletet nyitott újra ma a SPAR

Összesen közel 3 milliárd forintból modernizálta a tatabányai INTERSPAR áruházat és a bicskei szupermarketet a SPAR Magyarország.

Kép
Promóciók

1 milliárd forintból modernizálták a zalaegerszegi INTERSPAR-t

Kép
Promóciók

1 milliárd forintból modernizálták a zalaegerszegi INTERSPAR-t

Kép
Promóciók

1 milliárd forintból modernizálták a zalaegerszegi INTERSPAR-t

Kép
Promóciók

Megnyílt a 33. INTERSPAR hipermarket Érden

3. hó 3-án megnyílt a 33. SPAR! :-)

Kép
Promóciók

Kétmilliárd forintból újult meg a pesterzsébeti INTERSPAR

Csaknem kétmilliárd forintot fordított a pesterzsébeti INTERSPAR modernizálására a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft.

Kép
Promóciók

Sulistart az INTERSPAR-ral

Az INTERSPAR széles iskolai felszerelés választékának köszönhetően nem lesz több elfelejtett tétel a bevásárló listán, hiszen az üzletekben mindent be lehet szerezni az iskolatáskától a papír-írószer termékeken át az informatikai eszközökig.