Dior

Kép
Sztárok

Vörös szőnyegen A szürke ötven árnyalata sztárjai

Eljött a nap: hivatalosan is bemutatták A szürke ötven árnyalatát, méghozzá a 65. Berlini Nemzetközi Filmfesztiválon. A film két főszereplője, Jamie Dornan és Dakota Johnson pedig szenzációsan nézett ki a vörös szőnyegen.

Kép
Stílus

5 alkalom, amikor inkább ne viselj edzőcipőt

Kétség sem fér hozzá: az edzőcipő a 21. századi streetstyle királya. Bár mi is annyira imádjuk a kényelmes és sikkes trendet, hogy legszívesebben nap mint nap posztolnánk, ahogy a divat fővárosainak dámái Dior vagy épp Isabel Marant surranókban pózolnak, vannak helyzetek, amikor egyszerűen nem megengedett az edzőcipő. Íme egy kis kalauz, vagy ha úgy tetszik dresscode guide, hogy mit illik és mit nem!

Kép
Sztárok

Natalie Portman Miss Dior menyasszony

Natalie Portman az arca a Dior: Miss Dior új kampányának. A törékeny színésznőt Sophia Coppola és Tim Walker már fotózták az illat nagyköveteként, most pedig egy könnyed nyári történetben népszerűsíti a parfümöt.

Kép
Sztárok

Amal Clooney túlöltözte a Golden Globe-ot

Amal Clooney igazán komolyan vette élete első Golden Globe-ját. Sokak szerint egyike volt azoknak a sztároknak, akik a leginkább megadták a módját az ünneplésnek.

Kép
Sztárok

Jennifer Lawrence bájos habcsók ruhája

A színésznő megjelenése minden részletében tökéletes volt Az éhezők viadala Los Angeles-i premierjén, természetesen ismét Diorban tündökölt.

Kép
Sztárok

Erős kezdés: Jennifer Lawrence az Éhezők viadala premierjén

Elkezdődött. Végre bemutatták Londonban az Éhezők viadala új részét, A kiválasztottat (hazai bemutató: november 20.). Jennifer Lawrence pedig csak úgy ragyogott a vörös szőnyegen.

Kép
Stílus

Galliano visszatér, nem is akárhova

Emlékeztek még John Gallianóra? Hogy is lehetne őt elfelejteni... A Dior egykori kreatív igazgatója egy kis időre eltűnt a szemünk elől, de most újra visszatér, és nem is akármilyen pozícióba.

Kép
Sztárok

Marion Cotillard kis feketében is kiragyog

Marion Cotillard a kis feketék mestere. A színésznő mostanában rendre a nők egyik legjobb barátjának számító ruharabban jelenik meg, a márka pedig természetesen mindig Dior.

Kép
Sztárok

Emma Watson stílusosan állt ki a nők egyenjogúságáért

Emma Watson a hétvégén az ENSZ székházában tartott egy nagyon ütős beszédet a nők egyenjogúságáért.

Kép
Stílus

Minden idők 15+1 legszexibb divatkampánya

Minden szezonban nagy várakozás előzi meg a divatházak aktuális kollekciójának promotálását. Vajon milyen lesz a Louis Vuitton őszi-téli kampánya? Vajon ki lesz az arca a Calvin Klein új parfümjének?

Kép
Stílus

Dizájnersztorik: Yves Saint Laurent

Yves Saint Laurent a 20.század egyik legnagyobb divattervezője volt. Pályája egészen tinédzser korától hihetetlen gyorsasággal ívelt felfelé. A fiatal, karakteres arc, a vastag, szarukeretes szemüveggel pillanatok alatt örökre beírta magát a divattörténelem nagykönyvébe, olyannyira, hogy az elmúlt időszakban két film is készült az életéről. Fülöp Luca portréja.

Kép
Sztárok

Stílusikon a javából: Catherine Deneuve lányával tündökölt

Ki gondolná, hogy Catherine Deneuve hamarosan betölti 71. életévét? Az örökifjú díva lánya, Chiara Mastroianni tásaságában tündökölt a velencei filmfesztiválon.

Kép
Sztárok

Ő a hét legstílusosabb sztárja

Egyszerűen nem tudunk betelni Bella Thorne hibátlan stílusérzékével! A 16 éves Disney-sztár most a Teen Choice Awards gálán viselt ruhájával bűvölt el minket.

Kép
Sztárok

Marion Cotillard rafinált kis feketéje

Marion Cotillard stílusa egyszerűen tökéletes. Visszafogott, nőies, elegáns. Most például kis feketét választott legújabb filmje premierjére.

Kép
Életmód

A hét divatkiállítása: Párizsi haute couture az 1950-es években

Heilmann Anna művészettörténész, a Divatkiállítások blog szerzője ajánl izgalmas és stílusos kiállításokat a világ minden tájáról.

Kép
Sztárok

Rendhagyó álompár a Dior show-n: Charlize Theron és Sean Penn

Charlize Theron és Sean Penn már több mint fél éve hivatalosan is egy pár, szerelmük azonban ennél korábbra datálható. Az tény azonban, hogy 2014 januárja óta rendszeresen jelennek meg együtt nyilvános eseményeken: most például a párizsi Dior haute couture show első sorába szólt a meghívójuk.

Kép
Életmód

Charles James zsenialitása előtt tiszteleg a New York-i Metropolitan múzeum

Heilmann Anna művészettörténész, a Divatkiállítások blog szerzője ajánl izgalmas és stílusos kiállításokat a világ minden tájáról.

Kép
Szépség

Újabb világhírű márkákkal bővült az il Bacio di Stile kínálata

Több, mint harminc szépségápolási márkával és két új üzlethelyiséggel gyarapodott az il Bacio di Stile.

Kép
Stílus

Yves Saint Laurent a mozikban

Június 26-án debütál a mozikban az Yves Saint Laurent életéről készült francia film. A legendás divattervező szenvedéssel, szenvedéllyel és stílussal átitatott életéről készült film kötelező program minden divatrajongónak.

Kép
Stílus

Szegedi Kata a Dior múzsájával kampányol

Újabb topmodell, Gáll Franciska szerepel a KataSzegedi 2014/15-ös őszi-téli kollekciójának kampányfotóin.

Kép
Sztárok

Marion Cotillard egy földre szállt angyal

Marion Cotillard a CFDA Fashion Awards gálán jelent meg tegnap, talpig hófehérben.

Kép
Életmód

A hét divatkiállítása: Kalapművészet az extravagancia határán

Heilmann Anna művészettörténész, a Divatkiállítások blog szerzője ajánl izgalmas és stílusos kiállításokat a világ minden tájáról.

Kép
Sztárok

Marion Cotillard újabb Dior-kampányban bűvöl el

Marion Cotillard 2008 óta a Dior múzsája Natalie Portman (Dior Beauty) és Jennifer Lawrence (Miss Dior) társaságában. A színésznő a Lady Dior állandó arca, amelynek most megérkeztek a legfrissebb kampányképei is, nézzétek csak!

Kép
Sztárok

Együtt kampányol Palvin Barbi és Pharrell Williams

Palvin Barbi hihetetlenül cool: Jane Fondával és Eva Longoriával pózol a L'Oréalnak, DiCaprióval bulizik egy hajón, Will Smith-szel nézi meg az első sorból a Dior új kollekcióját, koncertre jár Justin Bieberrel, most pedig az egyik legaktuálisabb sztárral, az Oscar-gála exkluzív fellépőjével, Pharrell Williams-szel kampányol az Uniqlo-nak.

Kép
Sztárok

InStyle top10: Szerintünk ők voltak az Oscar-gála legjobban öltözött sztárjai

Ma éjjel adták át a 2014-es Oscar-díjakat Los Angelesben (kattintsatok ide az eredményekért), és ennek kapcsán arra gondoltunk, hogy összeállítunk nektek egy InStyle top 10-es listát arról, hogy szerintünk kik voltak a legjobban öltözött hírességek a díjátadón.

Kép
Sztárok

Álomszép Jennifer Lawrence új Dior kampánya

Jennifer Lawrence ismét lélegzetelállítóan gyönyörű az új Miss Dior kampányképeken.

Előző oldal
Következő oldal