Diana

Kép
Stílus

Ebben gyönyörű ruhában emlékezett meg Katalin hercegné Dianáról – FOTÓK

Ezt a ruhát Diana is imádta volna!

Kép
Sztárok

Vilmos, Katalin és Harry szakadó esőben emlékeztek Diana hercegnőre halálának 20. évfordulóján – fotók!

A hercegnő 1997. augusztus 31-én lett tragikus baleset áldozatává Párizsban.

Kép
Sztárok

20 év után Vilmos és Harry végre elmondták, ki hozta meg azt a felkavaró döntést, hogy kamaszként az édesanyjuk koporsója mögött vonuljanak

Milliók nézték a gyászoló kamasz hercegeket élőben – a döntést nagyon sokan kritizálták azóta is. Miért volt erre szükség és ki döntött így? Most végre megtudjuk, méghozzá maguktól az érintettektől.

Kép
Sztárok

Pont, mint Diana! Ezzel szegte meg a szigorú királyi protokollt Katalin hercegné

Katalin felrúgta a királyi protokollt, és mindenki imádja érte!

Kép
Sztárok

Van valami furcsa a Diana hercegnőt és Károly herceget ábrázoló fotókban... ki tudod találni, mi az?

Teljesen ledöbbentünk, hogy ez eddig nem tűnt fel az egykori hercegi párról készült képeken.

Kép
Sztárok

Már megint micsoda hajmeresztő dolog derült ki Diana hercegnőről

Augusztusban lesz 20 éve, hogy Diana hercegnő, valamint barátja és a sofőrjük tragikus autóbaleset áldozatai lettek. Az évforduló környékén jó néhány könyv, film, tévéműsor jön ki; most például egy dokumentumfilm, amiből azt is megtudhatjuk, hogy...

Kép
Életmód

Ezt bánhatod, hogy kihagytad! Szédítő fotók a Studio 54-ből, egy olyan korszakból, amikor még igazán tudtak bulizni

A manhattani Studio 54 a 70-es, 80-as évek éjszakai életének Mekkája volt. Nézegess fotókat a zabolátlanul partizó Cherről, Robin Williamsről és Diana Rossról!

Kép
Sztárok

Hoppá! Ezért nem lehet Meghan Markle hercegnő, ha hozzámegy Harryhez

El is felejtheti, hogy Meghan hercegnőnek fogják szólítani...

Kép
Stílus

Megható! Így készül a királyi család Diana hercegné halálának 20. évfordulójára

Már lassan 20 éve lesz, hogy Diana életét vesztette egy borzalmas autóbalesetben.

Kép
Sztárok

Ki Harry herceg vér szerinti apja? Ez a fotó most pontot tesz az évtizedes találgatásra

Felkavarta az állóvizet a régről előkerült fotó.

Kép
Stílus

Királyi kockás

A brit uralkodócsalád igazán tudja, hogy kell viselni az ősz kedvenc mintáját.

Kép
Sztárok

Harry herceg nagyon bánja, hogy soha nem beszélt erről - Eddig!

Őszintén megnyílt a Diana hercegnő halálát követő időszakról.

Kép
Stílus

Egy stílusos nőnek herceg jár - Divatdiktátorok, akik királyi családba házasodtak

A királyi előkelőségek öltözködése mindig is meghatározó és irányadó volt a divatban - főleg azok miatt a figyelemreméltó hölgyek miatt, akik elcsavarták a befolyásos férfiak fejét. Grace Kelly, Diana hercegnő és Kate Middleton, csupán néhány példa azok közül a divatdiktátorok közül, akik igazi herceget találtak maguknak!

Kép
Sztárok

Ki ez a lány? Diana hercegnő dögös unokahúga a brit sajtó új üdvöskéje

Ilyen ez a királyi család. Pippa és Katalin után, most épp Diana hercegnő unokahúga, Lady Kitty Spencer van a porondon. Aki még nem tudná, ő a brit közvélemény legújabb kedvence!

Kép
Stílus

Hercegnői stílusnapló:Katalin és Diana hasonló szettjei

Katalin hercegné gyönyörű és könnyed eleganciája már most legendás uralkodóvá tették, ám ha néha nem tudja mit viseljen elég csak visszalapoznia a régi újságok címplapjait és megnéznie, hogyan öltözködött az egykori hercegné és divatikon, Diana. Sokszor az ő inspirálta szettekben mutat a legszebben Katalin, nézd csak meg a képeket! 1. Az elegáns kékeszöld ruha

Kép
Sztárok

György herceg a kishúgát öleli - FOTÓK

Itt az első közös fotó György hercegről és kishúgáról, Charlotte Elizabeth Diana hercegnőről (nekünk csak Sarolta), amelyet ráadásul a Kensington palota Twitter oldala szerint Katalin hercegné készített két gyermekéről.

Kép
Életmód

Magyar ajándékot is kapott a kis Charlotte hercegnő

A várva várt eseményre, a Royal Bébi születésére a Herendi Porcelánmanufaktúra egy igazán kedves gesztussal, a Viktória minta egy újabb különlegességével rukkolt elő.

Kép
Sztárok

Megvan a kis hercegnő neve!

Vilmos és Katalin ma jelentette be, hogy az újszülött kis hercegnő a Charlotte Elizabeth Diana nevet kapta. Lássuk, mit is jelent mindez!

Kép
Stílus

Mint két tojás: Diana és Catherine, a stílusos hercegnék

Ahogy Catherine hercegné belejön a királyi életbe, egyre többször hasonlítják össze a feledhetetlen Diana hercegnővel. A brit Harper's Bazaar összegyűjtötte a néhai és a jelenlegi hercegnék ruhatárának legfigyelemreméltóbb, és hihetetlenül hasonló darabjait. Döbbenetes, ugye?

Kép
Életmód

Programajánló: Elvis Costello a MÜPA-ban

Emlékszem a pillanatra, mikor a Körúton sétálva elhaladtam a plakát mellett, és felkaptam a fejem: Elvis Costello a MÜPA-ban? Visszamentem, és jól láttam. Atyaég! Brunner Ágnes ajánlja.

Kép
Stílus

Akiktől lenne mit tanulnunk: 16 cool híresség a múltból

Ha esetleg valaki azt gondolná, hogy a coolság 21. századi találmány...Íme hírességek fotói a múltból, amelyeket elnézegetve lenne mit tanulnunk ma is.

Kép
Szépség

Brazil dizájner tervezte a MAC új sminkkollekcióját

Tizenegy éve tervez, pedig még csak 23 éves. Nyolc bemutatója volt Párizsban, három pre-kollekciója New Yorkban. Pedro Lourenco brazil divattervezővel Párizsban találkozott szépségszerkesztőnk, Schuster Lili, ahol új kollekciójáról és a MAC márkával való együttműködéséről is beszélgettek.

Kép
Stílus

Sztárok a Louis Vuitton párizsi divatbemutatóján

Október 2-án mutatták be a Louis Vuitton 2014-es tavaszi/nyári női kollekcióját a párizsi divathéten. A közönség állva tapsolta meg Marc Jacobs utolsó Louis Vuittonnak tervezett kollekcióját, melyben számtalan részlet utalt Marc munkásságára, a művészeti együttműködésekre és az előző kollekciókra is. Olyan hírességek vettek részt a show-n, mint Sofia Coppola, Elle és Dakota Fanning, Anna Wintour, Őfelsége Charlene monacói hercegnő, Hailee Steinfeld, Rila Fukushima, Miroslava Duma, a kifutón pedig még Natasha Poly, Kate Upton és Eva Herzigova is végigvonult.

Kép
Életmód

Ünnepi programok a 10. VeszprémFesten

A fesztivált Diana Krall háromszoros Grammy-díjas, világszerte ünnepelt énekesnő nyitja július 16-án, aki új, különleges albumát, a Glad Rag Doll-t - és ezzel együtt a humort, a vagányságot, a gyengédséget és meghittséget – is elhozza nekünk.

Előző oldal