Chanel

Kép
Stílus

A kifutóról jelentjük! Idén még a vártnál is meredekebben sikerült a Chanel őszi divatbemutatója

Kivételesen most minket is egészen felvillanyozott a technika.

Kép
Sztárok

Keira Knightley-val bulizott együtt a fiatal magyar színésznő - FOTÓK

A magyar származású, nemzetközi színházi és filmszínésznő, Coco König is jelen volt a Chanel partiján.

Kép
Shopping

Hordd másképp: gyöngyök

Sokat távolodott konzervatív elődjétől.

Kép
Szépség

Menő kampányt kapott Johnny Depp lánya, ő a Chanel új múzsája

Lily-Rose még csak 17 éves, de máris igazi érzéki nőként képviseli a márka új illatának.

Kép
Sztárok

Gigi Hadid anyuka, Selena Gomez sportos díva, Amanda Seyfried pedig angyali új kampányképei

Forradalmi ötletek, gyönyörű modellek és álomvilágok az őszi szezonról

Kép
Stílus

Kiállításajánló: Nők Chanelben

Axente Vanessa, Palvin Barbara és Mihalik Enikő egy helyen, ráadásul mindannyian Chanelben - a Ludwig Múzeum legújabb kiállítása csak jó lehet. ;)

Kép
Shopping

Felismered őket? A leghíresebb logók régen és ma

Egyetlen apró kép, ami felér ezer szóval. Jó, ne essünk túlzásokba, de az biztos, hogy a jól beazonosítható “cégér” igenis fontos. Gondoljunk csak arra, hogy mennyivel hevesebben ver a szívünk, mikor meglátjuk valahol a Chanel jelzést, vagy mi zajlik le a fejünkben, mikor valaki táskáján ott virít az ikonikus MK betűpár. Na, ugye!

Kép
Shopping

Fektess be a divatba: 5 dolog, amiről felismered az örök darabokat

Szeretjük használni a divatban a "jó befektetés" jelzőt, vagy azt mondjuk "ez egy örök darab". De tényleg lehetséges, hogy olyan dolgok lapuljanak a szekrényünkben, amikért később komoly pénzösszegeket kérhetünk el? Érdemes high-end divatárura költeni? Most kiderül!

Kép
Stílus

Kinek áll jobban? Sztárok vs. szupermodellek

A hírességek állandó vendégei a legnagyobb divatbemutatóknak, és ha egyszer megtetszik nekik valami, akkor azonnal lecsapnak a kiszemelt darabra. Minden adottságuk megvan ahhoz, hogy felvegyék a versenyt a szupermodellekkel, döntsétek el, kinek áll jobban!

Kép
Stílus

7 bevált outfit, amit egyszerűen nem lehet megunni

A február trükkös hónap. Már a tavaszi divaton jár az agyunk - végre üde színeket és izgalmas mintákat látunk a kirakatokban, de néhány napsütéses nap kivételével, sajnos kint még mindig hideg van. Ha te is kezdesz belefáradni a téli szürkeségbe, és reggel tanácstalanul állsz a szekrényed előtt, akkor nézd meg a legnagyobb stílusikonok bevált szettjeit!

Kép
Stílus

Bravó, Chanel! - A divatház menő üzenettel újított

Csendes, nyugodt hangulat lengte körül kedden a Grand Palaist-t. Egy hatalmas, gyönyörű kert fogadta a Chanel Haute Couture show-ra érkezőket, mert Karl Lagerfel legújabb kollekciójával a természetet ünnepelte!

Kép
Stílus

Minden idők legmeghatározóbb francia stílusikonjai

A francia nők stílusérzéke legendás. Mi is írtunk már szépségptitkaikról és öltözködési praktikáikról, de valójában nincs itt semmi titok, az igazi varázs a személyiségükben rejlik. Azzal pedig nehéz versenyre kelni - íme a 10 legnagyobb francia stílusikon, akikre irigykedve tekintünk!

Kép
Életmód

Ez a legszebb gardrób, amit valaha láttunk - FOTÓK

Izgalmas gardróbba pillanthatott be a The Coveteur magazin. Luisa Fernanda Espinosa stylist és kreatív tanácsadó szenvedélyesen gyűjti a dizájnerkreációkat, szenvedélyét pedig gyönyörű gardróbszobában tartja.

Kép
Szépség

Frizura toplista: Íme az év 12 legmenőbb trendje hosszú hajra

Ha te is a hosszú hajú lányok táborát erősíted, akkor most neked kedvezünk! Összeszedtük 2016 legmenőbb hajtrendjeit, amikkel tuti nem fogsz mellé lőni, és stílusban maradsz egész évben! Szóval, melyik passzol hozzád a legjobban?

Kép
Szépség

Modell tippek: Sosem találod ki, hogyan szépül Mihalik Enikő

Mihalik Enikő az egyik leggyönyörűbb magyar modell. Szépségét nem csak a tökéletes genetikájának köszönheti, az elmúlt években sokat tett azért, hogy alakja és bőre is kifogástalan maradjon! Enikő praktikái meglepően egyszerűek, mi tuti kipróbáljuk őket!

Kép
Stílus

Inspiráció vagy lenyúlás? 12 gyanús képpár a divat világából

Nincs új a nap alatt! A divat mindig ismétli önmagát, hol kisebb, hol nagyobb mértékben. Hogy a következő képek pusztán véletlenül hasonlítanak egymásra, vagy konkrét lenyúlások, azt döntsétek el ti. Mi imádjuk ezeket a képpárokat!

Kép
Életmód

Dobozba zárt valóság - Barbie életre kelt, és dizájner ruhákban feszít

Hihetünk a szemünknek? Egy fotósorozat kedvéért a Vogue szó szerint becsomagolta modelljeit, és a legismertebb divatházak kiadásaiként prezentálta őket. Ha kíváncsi vagy, hogy nézne ki egy Dolce & Gabbana baba, vagy milyen a dobozba zárt élete egy Chanel Barbie-nak, akkor nézd meg az elképesztő fotókat. Az év egyik legjobb divatanyaga következik!

Kép
Sztárok

Kiderült: Ennyi pénzt keresett eddig Axente Vanessa a modellkedéssel

Két magyar szépség, Axente Vanessa és Mihalik Enikő szerepel a magyar Forbes legújabb címlapján. A 20 éves Vanessa ráadásul azt is elárulta, hogy konkrétan mennyi pénzt keresett eddig a modellkedéssel. Meg fogtok döbbenni.

Kép
Shopping

Ezeket a parfümöket kérjük karácsonyra

Jó kislány voltál idén? Nem vitás, hogy te is megérdemelsz valami szép ajándékot, így az év vége táján. Például egy testhezálló illatot, amely finom körülölel az ünnepek alatt. Szépségszerkesztőnk, Schuster Lili adott nekünk néhány szuper tippet a karácsonyfa alá. Melyik kerül fel a listádra?

Kép
Stílus

A divatmániás nők bakancslistája - 15 dolog, amit szeretnénk még ebben az életben

Bakkancslista, más néven minden, amit el szeretnénk érni az életben. Egy divatmániás listáján természetesen teljesen más pontok szerepelnek, mint egy hétköznapi emberén. Őrültség, vagy sem, mi ezekre vágyunk! Neked hány pipád van?

Kép
InStyle TV

10 meglepő pillanat a kifutón, amitől neked is eláll a lélegzeted

Egy divatbemutató nem csak a ruhákról szól. Monumentális díszletek, művészi koncepció, meglepő pillanatok és fel-felbukkanó hírességek. Összeszedtük a legemlékezetesebb kifutós pillanatokat az elmúlt évekből, amiket neked is látnod kell!

Kép
Életmód

Ultramenő jótékonysági kampány az UNICEF-től: Divatbabákkal a gyermekekért

Az eredeti, francia kampány után – ahol többek között a Chanel, Louis Vuitton és Christian Dior divatház képviseltette magát - ezúttal a magyar divatszakma tervezőinek krémje tervezett dizájn babát és hozzá illő babaruhát az UNICEF ultramenő kampányához.

Kép
InStyle TV

Repülj el a Chanel világába - Az InStyle kedvenc bemutatói az elmúlt évekből

Karl Lagerfeld most is gondoskodott róla, hogy a párizsi divathét egy grandiózus Chanel bemutatóval záruljon. Reptéri váróteremmé alakította a Grand Palais-t, és egy exkluzív divatrepülésben részesítette a szerencsés becsekkolókat.

Kép
Sztárok

Ők a legjobban fizetett modellek 2015-ben

A Forbes idén is összeállította a legjobban kereső modellek listáját. Ezek a gyönyörű nők nem csupán híresek, a világ legnagyobb kifutóit uralják, és még egy csinos kis bankszámlával is büszkélkedhetnek. Jöjjön a 2015-ös toplista!

Kép
Sztárok

Keira Knightley megmutatta újszülött kisbabáját - FOTÓK

Keira Knightley májusban adott életet első gyermekének, de csak most lépett először nyilvánosság elé a babával, és meglepetésre hagyta lefotózni a bébit a paparazziknak.

Kép
Szépség

Így készítsd el Candice Swanepoel sminkjét- VIDEÓ

A Victoria's Secret angyalának gyönyörű sminkjét percek alatt elkészítheted ha megfogadod a modellek egyik kedvenc sminkesének tanácsait!:)

Előző oldal
Következő oldal