Budapest

Kép
Életmód

Design Hét 2014: Top 10 divatprogram

A Design Hét Budapest október 3. és 12. között idén ősszel is a fővárosba varázsolja a hazai és a nemzetközi design élet legjavát. Az esemény projektvezetője, Osvárt Judit ajánl most 10 izgalmas divattal kapcsolatos programot.

Kép
Stílus

CEFD: Közép-Európa legnagyobb divateseménye Budapesten

A Design Terminál minden eddiginél szélesebb körű összefogás mellett rendezi meg a régió legrangosabb divateseményét, a Central European Fashion Days-t (CEFD) október 3-5. között, a Városligeti Műjégpályán. Az esemény fő médiapartnere az InStyle.

Kép
Stílus

Nagy sikerrel zárult a Magenta divatbemutatója - VIDEÓ

Dankó Ágnes divattervező nagy sikerű, telt házas, divatbemutatóját tegnap este Budapesten a Hello Baby bárban csodálhatta meg a közönség. Az este folyamán 15 gyönyörű modell 64 szettet mutatott be az idei őszi szezon kedvenc darabjaiból. A divatshowra 700 vendég látogatott el a borús idő ellenére.

Kép
Életmód

James Blunt Budapesten

Az első sikerei után James Blunt visszatér Budapestre, új Moon Landing elnevezésű turnéjával október 27-én a BudapestArénában lép fel. Alig várjuk!

Kép
Életmód

Smart találkozó Budapesten

Jövőre Budapesten rendezik a stílusos és dizájnos kisautó, a Smart nemzetközi találkozóját.

Kép
Szépség

Kate Moss és Cara Delevingne egy kampányban - Nyerd meg a Burberry legújabb parfümjét!

Nagy nap ez a mai. Kicsit álmos, kicsit esős, dacos, kimért, cool, olyan brit. Budapesten is, és mindenhol a világon. Ilyen az, amikor új illatának bevezetéséhez a Burberry londoni időjárást rendel aláfestésnek. Ugyanis világszerte ma mutatja be a Burberry My Burberry illatkreációját. Magyarországon először nálunk, az InStyle.hu-n.

Kép
Életmód

Budapest az 5. a huszonévesek bakancslistáján

Egy amerikai magazin szerint Budapest is egyike annak a 20 csodás európai városnak, amit mindenkinek meg kell látogatnia még a húszas évei alatt. Nézd meg, mit írnak rólunk!

Kép
Promóciók

Nyerj jegyet a szeptemberi 9-ei BLONDIE koncertre!

A Blondie az elmúlt évtizedek egyik legnagyobb, sokakat befolyásoló és úttörő bandája. A csapat szeptemberben Budapeste látogat – ott a helyünk!

Kép
Egyéb

Marquard Media Magyarország Kft. – „Nyerj Blondie koncertjegyet!” nyereményjáték hivatalos játékszabálya

Kép
Életmód

Mi erre bulizunk a Sziget Fesztiválon - 6. nap

A Sziget pont olyan, mint a különleges édességeket kínáló üzlet az édesszájúaknak. És én elhatároztam, hogy idén bőségesen fogok csemegézni belőle! Brunner Ágnes ajánlja.

Kép
Életmód

Hurrá, Blondie koncert Budapesten!

A Blondie az elmúlt évtizedek egyik legnagyobb, sokakat befolyásoló és úttörő bandája - élén a dalszerző és örök lázadó Debbie Harry, a gitáros és zenei agytröszt Chris Stein, az erőműnek is nevezett dobos Clem Burke, valamint a banda új tagjai: Leigh Foxx (aki azért már 1997 óta a csapattal van), a gitáros Tommy Kessler és a billentyűs Matt Katz-Bohen. A csapat szeptemberben Budapeste látogat - ott a helyünk!

Kép
Stílus

Eva Longoria rizikós ruhában is imádni való

Eva Longoriát imádjuk, amióta ismerjük. De legalább azóta, hogy Budapestre látogatott és olyan országimázst csinált nekünk, amilyet soha senki még.

Kép
Életmód

Fehér Balázs a Budapest Parkban!

Szeretnéd látni július-augusztusi lapszámunk öt stílusos férfijának egyikét élőben? Akkor irány a Budapest Park,ahol július 17-én fellép Fehér Balázs és a Szénhülyék, azaz a The Carbonfools! Brunner Ágnes ajánlja.

Kép
Életmód

Popup üzlet a legjobb cseh és szlovák divattervezőkkel

Július 14. és 20. között a Sofitel Budapest ad otthont a legjobb cseh és szlovák divattervezők legelső, budapesti pop-up store-jának.Egy héten keresztül, délelőtt 11 és este 7 óra között lesz lehetősége mindenkinek megismerkedni a neves dizájnerek munkáival.

Kép
Promóciók

Budapest ezentúl rószaszínben látja majd a világot

Hamarosan megnyitja kapuit az egyedülálló Pink Heart popup store

Kép
Promóciók

Magyarország szépeit az il bacio di stile öltözteti

A Miss World Hungary versenyzőit Budapest legszebb multibrand áruháza támogatja

Kép
Stílus

Trokán Nóra gyönyörű volt az Intimissimi megnyitón

Mint azt nemrég megírtuk, gyönyörű színésznőnk, Trokán Nóra a június 19-i budapesti Intimissimi flagship üzlet nyitópartiján először jelent meg a márka arcaként.

Kép
Életmód

Így ünnepli Budapest a Design Világnapját

Minden év június 29-én ünnepeljük a Design Világnapját.

Kép
Életmód

Programajánló: Pet Shop Boys Budapesten!

Nem mondanám különlegesnek a zenei ízlésemet, de egy biztos: egy-egy előadótól általában nem a legnagyobb slágert szoktam kedvencemnek választani. Kamaszkorom nagy favoritja a Pet Shop Boys “Domino Dancing” című dala lett, és számtalanszor képzeltem el, hogy én vagyok az a nagyon csinos lány a videoklipből. Brunner Ágnes ajánlja.

Kép
Promóciók

Különleges válogatás Budapest szívében – The Mayfair Selection

Pici, nyugis sziget Budapesten, ahol csupa olyat talál aki betér, amit máshol talán nem. Európa és a nagyvilág különböző szegleteiből, férfi-, női- és gyerekruhákat, kiegészítőket kínálnak azoknak, akik fogékonyak az egyedi dolgokra. Az üzletben megtalálható különleges márkák kínálatából az igazán egyedi kedvenceket válogatják ki a vevőknek.

Kép
Sztárok

5 dolog, amit nem tudtál Kásás Tamásról

Kásás Tamás a júliusban megrendezendő budapesti vízilabda-Európa-bajnokság férfi nagykövete. Nemrég nyitotta meg éttermét, a Tommy di Napolit, ahová a dél-olasz ízeket hozza el, egyenesen Nápolyból, a Vezúv lábától. A júniusi InStyle-ban alaposan kifaggattuk őt ezekről is.

Kép
Sztárok

Exkluzív képek George Ezra budapesti látogatásáról

A legújabb brit kedvenc, George Ezra, május 31-én életében először rajongóival közösen fedezte fel a magyar fővárost - a lelkes idegenvezetők között volt az InStyle stlistja, Kazal Viki is.

Kép
InStyle TV

Kásás Tamás a júniusi InStyle-ban - werkvideó

Kásás Tamás a júliusban megrendezendő budapesti vízilabda-Európa-bajnokság férfi nagykövete. A napokban nyitotta meg éttermét, a Tommy di Napolit, ahová a dél-olasz ízeket hozza el, egyenesen Nápolyból, a Vezúv lábától. A júniusi InStyle-ban alaposan kifaggattuk őt ezekről is.

Kép
Stílus

SFB Arcai: Ők a legstílusosabbak

Elkészültek az SFB Arcai 2013 pályázat nyerteseinek fotói, akiknek kiválasztásában főszerkesztőnk, Szűcs Péter is részt vett. A fotózáson mindenkinek a saját egyénisége és stílusa állt a középpontban - íme az elkészült képek!

Kép
InStyle TV

Hurrá! Kerekes Vica a cseh InStyle-ban népszerűsíti Budapestet

Repes a szívünk az örömtől: Kerekes Vica a cseh InStyle-ban népszerűsíti Budapestet, ráadásul Éder Krisztián gyönyörű fotóin. Meg is kérdeztük Krisztiánt, hogyan érkezett a felkérés a nem mindennapi feladatra.

Kép
Stílus

Fashion Week Budapest - A legjobb instagramos fotók

A legnevesebb hazai tervezők 2014-15-ös őszi-téli kollekcióit vonultatta fel az elmúlt hétvégén a TONI&GUY Fashion Week Budapest. Idén is hat magyar márka – a KataSzegedi, a NUBU, a Je Suis Belle, az ANDA, a Nanushka valamint a USE unused– kreációit csodálhatta meg a szakma a kifutón.

Előző oldal
Következő oldal