2018

Kép
Shopping

10 Spinédzserek inspirálta ruhadarab, ami most trendibb, mint eddig bármikor

A Spinédzserek bár idén lett 23 éves, mégis a mai napig képes olyan hatást gyakorolni a trendekre, ami bizony kevés filmnek sikerült. Nem is tudjuk, hogy Cher Horowitz szuper high-tech gardróbja, a filmben viselt 50 szettje, vagy a gimi szerelmi élete érdekesebb a 97 percnyi játékidőben, ám egy biztos, a film még ma is tökéletes divatiránytűként szolgál.

Kép
Sztárok

Aligha lehetne boldogabb! A szerelem után Palvin Barbi most élete modellmunkáját is megkapta

Palvin Barbi végre elérte az álmát. Persze az utóbbi időben nem győzünk ámulni azon, hogy Barbi milyen hihetetlen sikereket ér el, karrierje már évek óta magasan ível felfelé, újra és újra magasabbra tör, a Victoria’s Secret mégis elérhetetlennek tűnt számára egészen mostanáig.

Kép
Shopping

Heti shoppingszemle: 10 vagány darab a vadnyugat jegyében!

A korábbi szezonok után szabadon, szintet lépett a vadnyugati láz, és már nem csak egy-egy kiegészítő jöhet szóba, hanem minden olyan darab, amire egy cowboy is csak igent mondana.

Kép
Promóciók

InStyle és NIVEA Power Woman Day

Jelentkezz a InStyle és NIVEA Power Woman Day-re, ahol egészségtudatos programokkal várunk egész nap 2018. október 6-án a Le Bistro-ban!

Kép
Stílus

Gigi Hadid annyira imádja ezt a ruhadarabot, hogy még a sztárok legfontosabb divatszabályát is megszegte

Mi van veled, Gigi? Nem ezt szoktuk meg tőle... A modell két egymás követő nap is ugyanarra a szettre szavazott, de vajon melyik trendi ruhadarab rabolta el ennyire a szívét?

Kép
Stílus

Viszlát, nyár! Helló, új kedvencek! - 10 szemrevaló táska a 2018-as őszi/téli kollekciókból

Kíváncsi vagy, hogy mi fog pörgöni ebben a szezonban? Nos elég csak körbenézni a legnagyobb divatházak AW18-as kollekcióban, és megkapod a választ!

Kép
Életmód

Legjobb filmek 2018 őszén: ezek miatt biztosan elmegyünk a moziba

Nyáron annyi izgalmas programból lehet válogatni, de már itt a szeptember, és ebben a borongós, esős időben nincs is jobb program, mint egy jó mozizás! De mit is nézünk? Íme a legjobb filmek 2018 őszén, amik kihagyhatatlanok a következő hónapokban!

Kép
Stílus

A sztárok bemutatják: íme a legjobb őszi outfit inspirációk 2018-ra

Az idő még mindig csodás, de nincsenek már messze azok a reggelek, amikor már nem lesz elég felkapni egy nyári ruhát és szandált. Nézzük, mit kapnak fel ilyen esetekben a legstílusosabb sztárok!

Kép
Stílus

A trend, amitől leginkább féltünk, hogy visszatér, már a küszöbön van

Blake Lively a múlt héten elhozta az utcákra az idei ősz egyik legmeghatározóbb trendjét. Készülj, 2018-ban a neon színek fogják megtörni a szürkeséget!

Kép
Promóciók

Klasszikusok egy kis csavarral: vintage óra- és ékszerkollekcióval jön ki a THOMAS SABO

A THOMAS SABO 2018. őszi-téli kollekciójából - híven a lenti mottóhoz - a vintage ihletésű sorozatra fókuszál szeptemberben és októberben. A változatos formák, struktúrák és részletek számos korszak stílusjegyeit hordozzák. Az ékszerek egyedi kombinációs lehetőségeket kínálnak, így elegáns hétköznapi, romantikus és bohém összeállításokhoz is passzolnak.

Kép
Promóciók

2018 Őszi/ Téli Újdonságok

Új innovatív, magas minőségű termékek, melyeket a legújabb kifutói trendek inspiráltak - a CATRICE a szépség és a divat egységét jelenti.

Kép
Promóciók

FESZTIVÁLHANGULAT A 100 ÉVES GELLÉRT FÜRDŐBEN

A patinás Szt. Gellért Gyógyfürdő és Uszoda 2018-ban ünnepli 100. születésnapját. Ezen alkalomból a fürdő különleges és változatos programokkal készül szeptember 8-án és 9-én.

Kép
Stílus

Britney után szabadon: újabb ruhadarab tért vissza a 90-es évekből, amit imádni fogsz

A retróvonatról még mindig vannak leszállók. A legtöbb trend szerencsére már nem csak egy szezont marad ujjongó köreinkben, ami kimondottan jó érzés, hiszen egy széles paletta sose lehet nagy baj, legalább mindenki megtalálja az egyéni hangját. És még attól se kell félni, hogy túl hamar ráunnánk bármire is.

Kép
Stílus

Pár lépéssel a trendek előtt: íme egy őszi árnyalat, ami mindenkinek jól áll

Kicsit vérző szívvel ugyan, de már augusztusban is lehet kicsit az őszre készülni. És nyitott szemmel járni a boltok polcai közt, hiszen sok utolsó körös, leárazott termék közt is megbújhatnak olyan darabok, amiket aztán a hűvösebb időben is gond nélkül bevethetsz majd.

Kép
Stílus

Ezzel trendet fog teremteni! Beyoncé gyerekkorod egyik kedvenc játékát viselte fülbevalóként

2018-ban tombol a retró láz, ez pedig számos furcsa, rég elfeledett darabot hozott vissza magával. Csattintós hajcsatok és óriás hajgumik... legyen, de Beyoncé húzására nem voltunk felkészülve!

Kép
Életmód

2018 legmenőbb őszi desszertkülönlegességei: amit érdemes kipróbálnod

Következzen most 8 trendi desszertkülönlegesség, amelyek nem csak szemet gyönyörködtetőek, de ínycsiklandóan finomak is, ráadásul otthon is elkészíthetőek anélkül, hogy túl sok energiát vagy pénzt áldoznál rájuk.

Kép
Stílus

Viszlát, barackszín! Hatalmas a változás a 2018-as koszorúslányruha-trendekben

Minden koszorúslány rémálma a ruha, amit az amúgy szeretett menyasszony választ ki neki. De itt védelmünkbe is vesszük őket, hisz nehéz a döntés, ugyanaz a szín, fazon nem állhat jól mindenkinek, és néha a tényezők között van némi hátsószándék is, hisz ki ne szeretne a legszebb lenni a nagy napon? Mi megértjük, szép is az a barackszín....

Kép
Stílus

6 megfizethető fürdőruha, amit a legmenőbb sztárcsajok is viseltek 2018-ban

Körbenéztünk, hogy miben süttetik a hasukat a sztárok a strandon. Ám ha azt gondolnád, hogy most megfizethetetlen fürdőruhák jönnek, tévedsz, a filléres, mégis minőségi darabokat ugyanis ők is nagyon kedvelik!

Kép
Stílus

Amal, Katalin és Meghan szerint is ez nyár kihagyhatatlan trendszíne

Ha beköszönt a forróság, akkor jönnek vibráló színek. Most pedig Meghan, Katalin és még Amal is ugyanarra szavaz - kérdés még, hogy melyik a 2018-as nyár trendszíne?

Kép
Stílus

5 trend, ami ősszel már biztos kimegy a divatból: ezek váltják őket!

Javában benne vagyunk a nyárban, élvezzük a szezon trendi darabjait, és az őszre gondolni se akarunk. Pedig ami késik, nem múlik, ez a divat rendje is. Az viszont megnyugtató, hogy a hűvösebb hónapok se lesznek majd unalmasak, mert ismét egész jó darabokkal készülnek a divatházak.

Kép
Életmód

Ezek voltak eddig 2018 legnagyobb mozis bukásai

Lassan az év feléhez értünk, itt az ideje, hogy megnézzük, melyek voltak 2018 legrosszabb filmjei eddig. Kíváncsi vagy, hogy melyik alkotások buktak el a mozikban? Íme!

Kép
Szépség

Irina Shayk az élő példa arra, hogy menő a long bob, de nem mindenkinek áll jól

2018-ban még mindig elképesztő népszerűségnek örvend a long bob. Szinte nincs olyan sztárcsaj, aki ne próbálta volna ki ezt a fazont, Irina Shayk viszont az első, akinek egészen biztos, hogy nem kellett volna.

Kép
Shopping

Heti shoppingszemle: 10 leopárdmintás cipő, amit te is imádni fogsz

2018-ra eljutottunk oda, hogy igazából már nem nagyon nyúlhatsz mellé, bármilyen mintát is választasz. Az csíkok, kockák, pöttyök és virágok mellett érdemes beruházni az állatmintás darabokba is. Ha eddig kicsit tartottál tőle, akkor van egy tippünk arra, hogy miként építsd be a hétköznapjaidba úgy, hogy nem léped át a letisztultság határát.

Kép
Stílus

Ez nem rekord? Meghan hercegné 24 óra alatt 5 különböző outfitben jelent meg, és mind csodálatos volt

Meghan hercegné tegnapi divatámokfutásától tátva maradt a szánk. Harry herceg kemény tempót diktál feleségének, tegnap 5 különböző nyilvános rendezvényen vettek részt, de Meghan megugrotta az akadályt! Sőt!

Kép
Promóciók

Az Éva magazin keresi a legstílusosabb anya-lány és anya-fiú párost!

Vajon ki lesz a Legstílusosabb anya-lány, illetve anya-fiú páros 2018-ban?

Kép
Stílus

Meghan hercegné nem volt elég figyelmes friss ruhaválasztásánál, kínos helyzetbe is került miatta - FOTÓK

Mióta csak feltűnt Harry oldalán, Meghan hercegné brillírozik. így nem is csoda, hogy röpke egy év alatt stílusikon lett belőle. De elkerülhetetlen volt, hogy egy idő után hibázzon.

Előző oldal
Következő oldal