FESZTIVÁLHANGULAT A 100 ÉVES GELLÉRT FÜRDŐBEN

FESZTIVÁLHANGULAT A 100 ÉVES GELLÉRT FÜRDŐBEN

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Facebook
Twitter
Pinterest

A patinás Szt. Gellért Gyógyfürdő és Uszoda 2018-ban ünnepli 100. születésnapját. Ezen alkalomból a fürdő különleges és változatos programokkal készül szeptember 8-án és 9-én.

A fürdő mai, szecessziós stílusú épületét 1918-ban adták át, majd hullámfürdővel és pezsgőfürdővel bővült. Az 1927-ben használatba helyezett, eredeti hullámgép ma is működik, a fürdő és Európa jellegzetességeként. Az eredeti, páratlan szépségben megmaradt férfi termálrészlegen a medencetér Zsolnay-pirogránit elemei, a faszerkezetű öltözőtér és a színes ólomüveg bevilágítók most is régi fényükben tündökölnek.

A 100 éves születésnap méltó megünneplésére a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. egy 2 napos fesztivált szervez. A 2018. szeptember 8-án és 9-én megrendezésre kerülő eseményen mindenki megtalálhatja a kedvére való programot. A fiataloknak mindkét nap lounge DJ szolgáltatja a zenét. A vállalkozó szelleműek egy szabaduló szobában ismerkedhetnek meg az elmúlt 100 év titkaival. A kultúra iránt fogékony vendégek érdeklődésére tarthat számot a korábban már bemutatott, „Miniszterek gatyában” fotókiállítás, melynek keretén belül a fürdő korábbi úszómesterének, Pusztai Sándornak fotói láthatók, aki a kor hírességeit fotózta a Gellért fürdőben. Így maradt meg nekünk neglizsében Karinthy Frigyes és Heltai Jenő, Klebelsberg Kunó és ifj. Horthy Miklós, Keresztes-Fischer és Apponyi, Tolnay Klári és Alpár Gitta, hogy csak néhányat említsünk a több száz híresség közül.

Kép

A szervezők szeptember 8-án a mozirajongók részére az Én, a kém című film vetítésével készülnek, melynek érdekessége, hogy a filmet fürdőben forgatták. A vendégek a filmet akár a hullámmedence hűsítő vizéből is figyelemmel követhetik. A fesztivál csúcspontja a Budapest Bár vasárnapi koncertje lesz. Farkas Róbert népszerű zenekara filmslágereket, kuplékat, táncdalokat és egyéb híres dalokat dolgoz fel mívesen hangszerelt cigányzene kíséretében, újrahangolva a sokak által ismert dallamokat, vagy akár rég elfeledett kincsekre bukkanva. Az ünnepi eseménysorozat lezárásaként, a koncertet követően a vendégek színes kívánságlufikat engednek fel.

Bővebb információ: gellertfurdo.hu

Videók

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Kép
Sztárok

Közel 400 millió forintos gyűrűt kapott Victoria Beckham, és nem ez az első: íme a Spice Girl 13 legszebb eljegyzési gyűrűje

Victoria Beckham szinte minden évben új eljegyzési gyűrűt kap David Beckhamtől szerelmük zálogaként. Összegyűjtöttük a 13 legszebbet!

Kép
Sztárok

Eva Longoria szűk ruhája nem sokat hagyott a képzeletre: 49 évesen megmutatta, mitől döglik a légy!

Ismét megmutatta Eva Longoria gyönyörű alakját: ebben a piros ruhában valami elképesztően szexi!

Kép
Életmód

7 tiltólistás étel reflux és gyomorégés esetén: ezek csak rontanak a helyzeten!

Neked is megvan az a kellemetlen érzés, amikor keserű vagy savanyú ízt érzel a torkodban, és mintha marná a sav az egész nyelőcsövedet? Nem vagy egyedül, hiszen a gyomorégés és a reflux sokak életét megkeseríti, és talán nincs is olyan ember a Földön, aki ne találkozott volna már velük valamilyen formában.

Kép
Életmód

InStyle Cool list: 9 izgalmas hazai vállalkozó, akinek a nevét érdemes megjegyezni

Újra itt az InStyle Cool listje! Most hazánk legizgalmasabb kreatív tehetségei közül ismerhetsz meg néhány vállalkozót!

Kép
Életmód

10 étel, ami 40 év felett fontos a dietetikusok szerint

Noha fiatalabb éveikben kevesebben gondolnak a rák és a szívbetegségek kialakulásának kockázatára, a 40-es évek elérése során mindkettő kockázata fennáll. Ez ellen pedig leginkább egészséges életmóddal tehetünk, melynek központi tényezője az étkezés.

Kép
Életmód

Különleges ajánlatok: Akciós belföldi wellness csomagok májusban, amiket nem fogsz tudni visszautasítani

Íme május legjobb akciós wellness ajánlatai! Ha egy kis kikapcsolódásra vágysz, akkor most itt az idő!