#Képesvagyok...
Fejezd be Te a mondatot!

A #képesvagyok kampány a korlátaikat legyűrő, álmaikért töretlenül dolgozó nőket ünnepli. Az inspiráló történetek példaként szolgálnak sokak számára, akiket mentális állapotuk, fogyatékosságuk, a társadalmi elvárások, önbizalomhiányuk, belső démonjaik akadályoznak abban, hogy képesek legyenek küzdeni céljaikért. Hozzájuk, hozzátok szól a #képesvagyok kampány! Hiszünk abban, hogy a közösség erőt, támogatást és inspirációt ad ehhez a sokszor nem könnyű úthoz.

„Az InStyle-lal, csakúgy, mint ezzel a kampánnyal is, szeretjük átlépni és ledönteni a korlátokat, konvenciókat. A márka nemzetközi és hazai szinten is kiemelten fontosnak tartja a belevaló, erős és példaértékű nők bemutatását a címlapon és a magazinban egyaránt. Reméljük, hogy a bemutatott történetek sokakat bátorítanak majd arra, hogy elfogadóak és támogatóak legyenek másokkal és önmagukkal szemben is – mert sokszor a legnagyobb korlátot az jelenti, hogy félünk hinni önmagunkban.” - mondta Alberti Petra Bianka főszerkesztő.

Képes vagyok kitűnni! Ismerd meg 4 #képesvagyok jelöltünket, akik már egészen fiatalon, pályájuk korai szakaszában kiemelkedtek tehetségükkel

Képes vagyok kitűnni! Ismerd meg 4 #képesvagyok jelöltünket, akik már egészen fiatalon, pályájuk korai szakaszában kiemelkedtek tehetségükkel

Életmód

Tisztább és egészséges víz otthon! A vízszűrő kancsó előnyei és kiválasztásának szempontjai

Promóciók

Vár álmaid alakja – kerülj harmóniába a testeddel nyárra!

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Promóciók

JOY SOCIAL MEDIA AWARD 2024 - Szavazz te is a kedvencedre!

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Facebook
Twitter
Pinterest

Ismerd meg a #KÉPESVAGYOK díj 2023-as jelöltjeit!

Kép

A 2021-ben indult #képesvagyok kampánnyal szerettük volna átlépni és ledönteni a korlátokat, konvenciókat, és az álmaikért töretlenül dolgozókat ünnepelni. A kezdeményezés 2022-re díjátadóvá nőtte ki magát, ami idén, 2023-ban is megrendezésre kerül: most is az inspiráló történetek és személyek kerülnek a középpontba. Azok a példaként szolgáló emberek, akik fizikai vagy mentális állapotuk, múltjuk, a társadalmi elvárások, belső démonjaik ellenére képesek küzdeni céljaikért, tenni az elfogadásért és a sokszínűségért, beszélni a nehéz témákról és kiállni a fontos ügyek mellett. Hiszünk abban, hogy ez a közösség erőt, támogatást ad ehhez a sokszor nem könnyű úthoz. A mi szemünkben mindenki győztes, aki szót emel magáért és másokért, így most olvasóinkhoz fordulunk. Te kinek adnád a 2023-as év #KÉPESVAGYOK díját? Téged ki inspirál a jelöltek közül? Ismerd meg őket és szavazz!

Kép

“Young Talent” kategóriánkban olyan fiatalokat szeretnénk kiemelni, akik már egészen fiatalon, pályájuk korai szakaszában kitűnnek tehetségükkel és odaadó munkájukkal.

Kizlinger Lilla

Bár éppen rendezőnek tanult a Színház- és Filmművészeti Egyetemen, először színészként írta be magát a filmtörténelembe Kizlinger Lilla, akit a 71. Berlini Filmfesztiválon a legjobb mellékszereplőnek járó Ezüst Medve-díjjal jutalmaztak a Rengeteg – Mindenhol látlak című filmben nyújtott játékáért. (Ráadásul Fliegauf Bence alkotása volt az első, amiben kipróbálhatta magát színésznőként.) Az akkor mindössze húszéves Lilla időközben direktorként is bizonyított: ő jegyzi például a Carson Coma: Pók című számához készített klipjét, a TÁP Színházban pedig önéletrajzi ihletésű előadást állított a színpadra a generációkon átívelő mintákról Mit csináljak, hogy jobban érezd magad? címmel.

Kép

Milák Kristóf

A fiatal úszóklasszis mindössze 23 éves, és már olimpiai, háromszoros világ-, hatszoros Európa- és háromszoros ifjúsági olimpiai bajnok, a 200 méteres pillangóúszás világcsúcstartója. Az idei évben azonban nem is sportteljesítményével nyűgözött le minket igazán, hanem azzal, hogy be merte vallani, amit nem hogy élsportolók, de civilek is oly kevésszer merünk vállalni: elfáradt. “Az elmúlt pár évben mókuskerékben éreztem magam. Ugyanazok a versenyek, edzőtáborok…Az úszásba fektetett évekbe, a munkában elfáradtam.” – nyilatkozta, majd visszalépett a júliusi vizes világbajnokságtól. Kristóf pedig ezek után képes volt megrázni magát, és ősszel újra belevetni magát a felkészülésbe: “Visszatértem. Szükségem volt a szünetre, mert érzem, hogy most ismét készen állok a folytatásra, ugyanazzal, vagy még acélosabb akarattal is, mint bármikor korábban.”

Kép
forrás: Getty Images

Román Kati

A siker korántsem csak a tapasztaltaké: Román Katalin például már élete első szerepével lenyűgözte a kritikusokat az örökbeadás kérdését körbejáró Hat hét című filmben nyújtott alakításával. A Boszporusz Filmfesztiválon, továbbá a Magyar Filmkritikusok Díjának átadóján is neki adták át a legjobb színésznőnek járó elismerést Zsófi megformálásáért, aztán a kitüntetéseinek sora egy Magyar Mozgókép Díjjal is bővült. A méltatások ellenére egyelőre képtelen színésznőként bemutatkozni. „Rengeteg tanulás is vár rám, mielőtt ezt tényleg ki tudnám jelenteni magamról” – árulta el az InStyle magazinnak adott interjújában Katalin, aki a forgatás után magával vitte karaktere erejét. „Ha valamit el akar érni, akkor tesz érte. Ez az, amit Zsófi tanított nekem.”

Kép

Szoboszlai Dominik

Hogy melyik focicsapatnak szurkolunk, vagy egyáltalán nézünk-e focit? Nem számít, hiszen az egész ország egy emberként örül és büszkélkedik Szoboszlai Dominik nem mindennapi karrierútja miatt: az év sporthíre volt, hogy a 22 éves székesfehérvári futbalista a Premiere League-be, a Liverpoolba igazol, ezzel pedig jelenleg ő minden idők legdrágább magyar játékosa – kétszeresen. Ráadásul ez a harmadik legnagyobb összeg, amit a Liverpool valaha kifizetett egy futballistáért. Dominik pedig nem véletlenül jutott el idáig, gyerekként egyetlen játéka a focilabda volt, és amikor mások szórakoztak, buliztak, ő edzett, vagy korán lefeküdt, hogy másnap edzésre menjen. Nem kevés áldozatot hozott, hogy eljusson a Bundesligáig, majd a Premier League-ig, és valóban van abban valami, hogy ezt bizony nem sokan bírták volna így után acsinálni. Amikor éppen nehezebb időszakai voltak, kitartott, és mindig fel tudott állni, tehetsége mellett szorgalma juttatta el idáig.

Kép
forrás: Getty Images

Ismerd meg a többi kategória jelöltjeit is és szavazz arra, akinek te adnád 2023-ban a #KÉPESVAGYOK díjat - ITT!

Videók

Promóciók

Vár álmaid alakja – kerülj harmóniába a testeddel nyárra!

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Kép
Életmód

Oroszlán, kakas és labdazsonglőr srác - mutatjuk a foci-Eb-k kabaláit

Idén egy Albärt nevű mackóval találkozhatunk majd a helyszíneken és a közvetítésekben, de vajon kik voltak az elődei?

Kép
Életmód

Nosztalgiázzunk: ilyen volt a légi utazás a repülés aranykorában! - Nagyobb ülések, cigifüst és még sok minden más

Ez volt ám az igazi luxus! A repülés aranykorában szinte teljesen más élmény volt az utazás. Most pedig egy kis nosztalgiázásra invitálunk!

Kép
Életmód

Titkos üzenetet rejtettek el a Bridgerton sorozat ruháiban: Ezt jelentik az egyes családok ruhái és azok színkombinációi!

Mint minden régebbi korszakot felölelő filmben, így a Bridgertonban is nagy hangsúlyt fektettek a rendezők és jelmeztervezők a szereplők ruháira és azok szimbolikus jelentésére. Lássuk, milyen hatást akartak elérni vele!

Kép
Életmód

12 hatékony anyagcsere-gyorsító gyümölcs és zöldség, amik segítenek formába lendülni! 2 receptet is mutatunk!

Szeretnél beindítani az anyagcserédet és könnyedén formába lendülni? Akkor itt az ideje, hogy bevezess egy csodálatos és ízletes élelmiszer-csoportot az étrendedbe – a gyümölcsöket és zöldségeket! A gyors anyagcsere nemcsak a fogyáshoz járul hozzá, hanem energiával tölt fel, serkenti az emésztést és segíti az egész szervezet működését.

Kép
Stílus

Újabb klasszikus darab tér vissza a reflektorfénybe! A capri nadrág 2024 egyik nagy stílushúzása lesz - Mutatjuk, hogyan viselik a legdivatosabb nők!

A capri nadrág 76 éve hódít a nők körében, és minden jel arra utal, hogy a sikerszéria 2024 nyarán is folytatódik: újra a nyári divatrendek kedvence!

Kép
Életmód

A szakértő szerint ezt a magot edd minden reggel, ha ragyogóan szép bőrre és fantasztikusan jó memóriára vágysz

Ez a mag igazi szuperélelmiszer: ragyogóvá teszi a bőrt, valamint javítja az agyműködést! Mutatjuk miért érdemes diót enni minden reggel!