#Képesvagyok...
Fejezd be Te a mondatot!

A #képesvagyok kampány a korlátaikat legyűrő, álmaikért töretlenül dolgozó nőket ünnepli. Az inspiráló történetek példaként szolgálnak sokak számára, akiket mentális állapotuk, fogyatékosságuk, a társadalmi elvárások, önbizalomhiányuk, belső démonjaik akadályoznak abban, hogy képesek legyenek küzdeni céljaikért. Hozzájuk, hozzátok szól a #képesvagyok kampány! Hiszünk abban, hogy a közösség erőt, támogatást és inspirációt ad ehhez a sokszor nem könnyű úthoz.

„Az InStyle-lal, csakúgy, mint ezzel a kampánnyal is, szeretjük átlépni és ledönteni a korlátokat, konvenciókat. A márka nemzetközi és hazai szinten is kiemelten fontosnak tartja a belevaló, erős és példaértékű nők bemutatását a címlapon és a magazinban egyaránt. Reméljük, hogy a bemutatott történetek sokakat bátorítanak majd arra, hogy elfogadóak és támogatóak legyenek másokkal és önmagukkal szemben is – mert sokszor a legnagyobb korlátot az jelenti, hogy félünk hinni önmagunkban.” - mondta Alberti Petra Bianka főszerkesztő.

Képes vagyok kitűnni! Ismerd meg 4 #képesvagyok jelöltünket, akik már egészen fiatalon, pályájuk korai szakaszában kiemelkedtek tehetségükkel

Képes vagyok kitűnni! Ismerd meg 4 #képesvagyok jelöltünket, akik már egészen fiatalon, pályájuk korai szakaszában kiemelkedtek tehetségükkel

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Facebook
Twitter
Pinterest

Ismerd meg a #KÉPESVAGYOK díj 2023-as jelöltjeit!

Kép

A 2021-ben indult #képesvagyok kampánnyal szerettük volna átlépni és ledönteni a korlátokat, konvenciókat, és az álmaikért töretlenül dolgozókat ünnepelni. A kezdeményezés 2022-re díjátadóvá nőtte ki magát, ami idén, 2023-ban is megrendezésre kerül: most is az inspiráló történetek és személyek kerülnek a középpontba. Azok a példaként szolgáló emberek, akik fizikai vagy mentális állapotuk, múltjuk, a társadalmi elvárások, belső démonjaik ellenére képesek küzdeni céljaikért, tenni az elfogadásért és a sokszínűségért, beszélni a nehéz témákról és kiállni a fontos ügyek mellett. Hiszünk abban, hogy ez a közösség erőt, támogatást ad ehhez a sokszor nem könnyű úthoz. A mi szemünkben mindenki győztes, aki szót emel magáért és másokért, így most olvasóinkhoz fordulunk. Te kinek adnád a 2023-as év #KÉPESVAGYOK díját? Téged ki inspirál a jelöltek közül? Ismerd meg őket és szavazz!

Kép

“Young Talent” kategóriánkban olyan fiatalokat szeretnénk kiemelni, akik már egészen fiatalon, pályájuk korai szakaszában kitűnnek tehetségükkel és odaadó munkájukkal.

Kizlinger Lilla

Bár éppen rendezőnek tanult a Színház- és Filmművészeti Egyetemen, először színészként írta be magát a filmtörténelembe Kizlinger Lilla, akit a 71. Berlini Filmfesztiválon a legjobb mellékszereplőnek járó Ezüst Medve-díjjal jutalmaztak a Rengeteg – Mindenhol látlak című filmben nyújtott játékáért. (Ráadásul Fliegauf Bence alkotása volt az első, amiben kipróbálhatta magát színésznőként.) Az akkor mindössze húszéves Lilla időközben direktorként is bizonyított: ő jegyzi például a Carson Coma: Pók című számához készített klipjét, a TÁP Színházban pedig önéletrajzi ihletésű előadást állított a színpadra a generációkon átívelő mintákról Mit csináljak, hogy jobban érezd magad? címmel.

Kép

Milák Kristóf

A fiatal úszóklasszis mindössze 23 éves, és már olimpiai, háromszoros világ-, hatszoros Európa- és háromszoros ifjúsági olimpiai bajnok, a 200 méteres pillangóúszás világcsúcstartója. Az idei évben azonban nem is sportteljesítményével nyűgözött le minket igazán, hanem azzal, hogy be merte vallani, amit nem hogy élsportolók, de civilek is oly kevésszer merünk vállalni: elfáradt. “Az elmúlt pár évben mókuskerékben éreztem magam. Ugyanazok a versenyek, edzőtáborok…Az úszásba fektetett évekbe, a munkában elfáradtam.” – nyilatkozta, majd visszalépett a júliusi vizes világbajnokságtól. Kristóf pedig ezek után képes volt megrázni magát, és ősszel újra belevetni magát a felkészülésbe: “Visszatértem. Szükségem volt a szünetre, mert érzem, hogy most ismét készen állok a folytatásra, ugyanazzal, vagy még acélosabb akarattal is, mint bármikor korábban.”

Kép
forrás: Getty Images

Román Kati

A siker korántsem csak a tapasztaltaké: Román Katalin például már élete első szerepével lenyűgözte a kritikusokat az örökbeadás kérdését körbejáró Hat hét című filmben nyújtott alakításával. A Boszporusz Filmfesztiválon, továbbá a Magyar Filmkritikusok Díjának átadóján is neki adták át a legjobb színésznőnek járó elismerést Zsófi megformálásáért, aztán a kitüntetéseinek sora egy Magyar Mozgókép Díjjal is bővült. A méltatások ellenére egyelőre képtelen színésznőként bemutatkozni. „Rengeteg tanulás is vár rám, mielőtt ezt tényleg ki tudnám jelenteni magamról” – árulta el az InStyle magazinnak adott interjújában Katalin, aki a forgatás után magával vitte karaktere erejét. „Ha valamit el akar érni, akkor tesz érte. Ez az, amit Zsófi tanított nekem.”

Kép

Szoboszlai Dominik

Hogy melyik focicsapatnak szurkolunk, vagy egyáltalán nézünk-e focit? Nem számít, hiszen az egész ország egy emberként örül és büszkélkedik Szoboszlai Dominik nem mindennapi karrierútja miatt: az év sporthíre volt, hogy a 22 éves székesfehérvári futbalista a Premiere League-be, a Liverpoolba igazol, ezzel pedig jelenleg ő minden idők legdrágább magyar játékosa – kétszeresen. Ráadásul ez a harmadik legnagyobb összeg, amit a Liverpool valaha kifizetett egy futballistáért. Dominik pedig nem véletlenül jutott el idáig, gyerekként egyetlen játéka a focilabda volt, és amikor mások szórakoztak, buliztak, ő edzett, vagy korán lefeküdt, hogy másnap edzésre menjen. Nem kevés áldozatot hozott, hogy eljusson a Bundesligáig, majd a Premier League-ig, és valóban van abban valami, hogy ezt bizony nem sokan bírták volna így után acsinálni. Amikor éppen nehezebb időszakai voltak, kitartott, és mindig fel tudott állni, tehetsége mellett szorgalma juttatta el idáig.

Kép
forrás: Getty Images

Ismerd meg a többi kategória jelöltjeit is és szavazz arra, akinek te adnád 2023-ban a #KÉPESVAGYOK díjat - ITT!

Videók

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Kép
Sztárok

Eva Longoria szűk ruhája nem sokat hagyott a képzeletre: 49 évesen megmutatta, mitől döglik a légy!

Ismét megmutatta Eva Longoria gyönyörű alakját: ebben a piros ruhában valami elképesztően szexi!

Kép
Életmód

7 tiltólistás étel reflux és gyomorégés esetén: ezek csak rontanak a helyzeten!

Neked is megvan az a kellemetlen érzés, amikor keserű vagy savanyú ízt érzel a torkodban, és mintha marná a sav az egész nyelőcsövedet? Nem vagy egyedül, hiszen a gyomorégés és a reflux sokak életét megkeseríti, és talán nincs is olyan ember a Földön, aki ne találkozott volna már velük valamilyen formában.

Kép
Életmód

InStyle Cool list: 9 izgalmas hazai vállalkozó, akinek a nevét érdemes megjegyezni

Újra itt az InStyle Cool listje! Most hazánk legizgalmasabb kreatív tehetségei közül ismerhetsz meg néhány vállalkozót!

Kép
Életmód

10 étel, ami 40 év felett fontos a dietetikusok szerint

Noha fiatalabb éveikben kevesebben gondolnak a rák és a szívbetegségek kialakulásának kockázatára, a 40-es évek elérése során mindkettő kockázata fennáll. Ez ellen pedig leginkább egészséges életmóddal tehetünk, melynek központi tényezője az étkezés.

Kép
Életmód

Különleges ajánlatok: Akciós belföldi wellness csomagok májusban, amiket nem fogsz tudni visszautasítani

Íme május legjobb akciós wellness ajánlatai! Ha egy kis kikapcsolódásra vágysz, akkor most itt az idő!

Kép
Sztárok

El se hisszük! Sztárok, akik idén ünneplik 60. születésnapjukat - sokuk közülük úgy ragyog, mint 20 évvel ezelőtt!

Sokukon nem is látszik az öregedés! Íme azok a sztárok, akik 2024-ben ünneplik 60. születésnapjukat.