#Képesvagyok...
Fejezd be Te a mondatot!

A #képesvagyok kampány a korlátaikat legyűrő, álmaikért töretlenül dolgozó nőket ünnepli. Az inspiráló történetek példaként szolgálnak sokak számára, akiket mentális állapotuk, fogyatékosságuk, a társadalmi elvárások, önbizalomhiányuk, belső démonjaik akadályoznak abban, hogy képesek legyenek küzdeni céljaikért. Hozzájuk, hozzátok szól a #képesvagyok kampány! Hiszünk abban, hogy a közösség erőt, támogatást és inspirációt ad ehhez a sokszor nem könnyű úthoz.

„Az InStyle-lal, csakúgy, mint ezzel a kampánnyal is, szeretjük átlépni és ledönteni a korlátokat, konvenciókat. A márka nemzetközi és hazai szinten is kiemelten fontosnak tartja a belevaló, erős és példaértékű nők bemutatását a címlapon és a magazinban egyaránt. Reméljük, hogy a bemutatott történetek sokakat bátorítanak majd arra, hogy elfogadóak és támogatóak legyenek másokkal és önmagukkal szemben is – mert sokszor a legnagyobb korlátot az jelenti, hogy félünk hinni önmagunkban.” - mondta Alberti Petra Bianka főszerkesztő.

Képes vagyok segíteni! Ismerd meg 4 #képesvagyok jelöltünket, akik ténylegesen aktívan tesznek a társadalmi felelősségvállalásért

Képes vagyok segíteni! Ismerd meg 4 #képesvagyok jelöltünket, akik ténylegesen aktívan tesznek a társadalmi felelősségvállalásért

Életmód

Tisztább és egészséges víz otthon! A vízszűrő kancsó előnyei és kiválasztásának szempontjai

Promóciók

Vár álmaid alakja – kerülj harmóniába a testeddel nyárra!

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Promóciók

JOY SOCIAL MEDIA AWARD 2024 - Szavazz te is a kedvencedre!

Facebook
Twitter
Pinterest

Ismerd meg a #KÉPESVAGYOK díj 2023-as jelöltjeit!

Kép

A 2021-ben indult #képesvagyok kampánnyal szerettük volna átlépni és ledönteni a korlátokat, konvenciókat, és az álmaikért töretlenül dolgozókat ünnepelni. A kezdeményezés 2022-re díjátadóvá nőtte ki magát, ami idén, 2023-ban is megrendezésre kerül: most is az inspiráló történetek és személyek kerülnek a középpontba. Azok a példaként szolgáló emberek, akik fizikai vagy mentális állapotuk, múltjuk, a társadalmi elvárások, belső démonjaik ellenére képesek küzdeni céljaikért, tenni az elfogadásért és a sokszínűségért, beszélni a nehéz témákról és kiállni a fontos ügyek mellett. Hiszünk abban, hogy ez a közösség erőt, támogatást ad ehhez a sokszor nem könnyű úthoz. A mi szemünkben mindenki győztes, aki szót emel magáért és másokért, így most olvasóinkhoz fordulunk. Te kinek adnád a 2023-as év #KÉPESVAGYOK díját? Téged ki inspirál a jelöltek közül? Ismerd meg őket és szavazz!

Kép

Ebben a kategóriában azokat emeljük ki, akik ténylegesen aktívan tesznek a társadalmi felelősségvállalásért, valamint elérésüket jó ügyek támogatására használják.

Erős Antónia

„Most már ott tartok, hogy többet éltem így cukorbetegként, mint előtte, most már ez a normális és természetes számomra – és feladat is, hogy minél többen és többet tudjanak róla” – foglalta össze küldetését Erős Antónia az InStyle magazin interjújában. Az RTL Híradó és a Praxis egészség magazin műsorvezetője huszonöt évesen szerzett tudomást 1-es típusú diabéteszéről, 2005-ben pedig létrehozta az Egy Csepp Figyelem Alapítványt, hogy ledöntse a betegséget érintő tabukat és felhívja a figyelmet a korai felismerés, a megelőzés fontosságára. Antónia nonprofit szervezete ingyenes oktatásokat biztosít, kidolgozta a pedagógusok számára a cukorbeteg gyermekek gondozására felkészítő DiabMentor képzési programot, és az eseményeinken térítésmentes szűrővizsgálatokat biztosítanak az egészségtudatos érdeklődőknek, emellett igyekszik ledönteni a cukorbeteget ma is érintő stigmát, ami miatt például a munkaerőpiacon is sokszor hátrány éri őket.

Kép

Kovács Patrícia

„A mozgás mindenkié!” – üzeni a világnak Kovács Patrícia, aki a Suhanj! Alapítvány társalapítójaként évek óta harcol az elfogadásért és az esélyegyenlőségért. A színésznő nonprofit szervezete fogyatékkal élőknek, például látás-, vagy mozgássérülteknek biztosít lehetőséget, illetve egy akadálymentes és integratív edzőtermet a sportolásra. Patrícia sokat tanul a fogyatékkal élőktől a kitartásról és családként tekint a több mint tíz éve működő alapítványukra. Bár nem támogatja azt, ha valaki a rendelkezésére álló platformja ellenére nem szólal fel fontos ügyekben, megmondóemberré ő maga sem szeretne válni: egyszerűen csak bízik abban, hogy a példáját látva mások is cselekednek majd.

Kép

Puskás-Dallos Peti

Puskás-Dallos Peti azért hozta létre a Füri Zenetér Egyesületet, hogy hangszerekkel, illetve sporteszközökkel és foglalkozásokkal segíthesse hátrányos anyagi helyzetben lévő közösségeket, mert az általános jóllétünkhöz óriási szerepet játszhatnak ezek a szabadidős tevekénységek. „Rengeteg gyermeknek nincs meg a lehetősége olyan támaszra, ami nekünk természetes szükségnek tűnik a fejlődéshez” – fogalmazta meg a szervezet célját a The Biebers frontembere, aki most újabb kezdeményezést indított el a fiataloknak. A Palántaház mentorprogramban olyan tizenévesek jelentkezését várja, akik aktívan részt akarnak venni az állat- és természetvédelemben, esetleg már meg is teszik azt: könnyen lehet, hogy az inkubátorházhoz csatlakozók Peti és felesége Puskás-Dallos Bogi Woodapest Egyesületének faültető tevékenységébe is bekapcsolódhatnak majd.

Kép

Szinetár Dóra

A Jászai Mari-díjas színésznő-énekesnő évek óta az UNICEF Magyarország önkéntese, 2019 óta pedig jószolgálati nagykövetként segíti a világ egyik legnagyobb gyerekjogi szervezetének törekvéseit. Szinetár Dóra olyan művészek társaságában hívta fel a figyelmet a cyberbullying, vagyis az online bántalmazás veszélyeire, mint Horváth Lili vagy Elek Ferenc, de kampányolt a szabad szoptatás elfogadásért és előadásokat tartott a legkisebbeknek a jogaikról az Ébresztő-óra keretein belül. „Hiszek abban, hogy egy gyerek, bárhol is éljen a világon, ugyanolyan fontos, és értékes kell, hogy legyen a felnőttek számára. A globális felelősséget nekünk felnőtteknek közösen kell viselnünk, hogy megfelelő körülményeket biztosítsunk a fejlődésükhöz” – emelte ki a háromgyermekes művésznő.

Kép

Ismerd meg a többi kategória jelöltjeit is és szavazz arra, akinek te adnád 2023-ban a #KÉPESVAGYOK díjat - ITT!

Videók

Életmód

Tisztább és egészséges víz otthon! A vízszűrő kancsó előnyei és kiválasztásának szempontjai

Promóciók

Vár álmaid alakja – kerülj harmóniába a testeddel nyárra!

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Promóciók

JOY SOCIAL MEDIA AWARD 2024 - Szavazz te is a kedvencedre!

Kép
Sztárok

Lekapták őket: Már nem tudják tovább titkolni, ő a Bridgerton sorozat sztárjának gyönyörű barátnője! - FOTÓ

Colin Bridgertont alakító szexi színész már nem tudja tovább titkolni kapcsolatát, ugyanis lencsevégre kapták őket. Mutatjuk, ki Luke Newton csinos barátnője!

Kép
Szépség

Tényleg árthat hajunknak a sós víz? Ha erre figyelsz, nem lehet baj a nyaralás során

A nyári tengerparti nyaralások alkalmával nem csupán bőrünk védelme érdemel kiemelt figyelmet, hanem fontos, hogy hajtincseink is megfelelő ápolásban és gondoskodásban részesüljenek. Mutatjuk, hogyan!

Kép
Életmód

Már nem a fehérje a legnagyobb táplálkozási őrület: 2024-ben ez a makrotápanyag vált a legfontosabbá

Igen, igen, fontos a fehérjebevitel, de 2024-ben a rostok kerültek a reflektorfénybe!

Kép
Stílus

Tuti vételek! 15 kihagyhatatlan nyári ruha 15 ezer forint alatt

A nyári ruhák terén tényleg megéri a változatosságra törekedni.

Kép
Életmód

Hiányuk demenciához vezethet! Avagy íme a 6 legerősebb agyműködést serkentő vitamin

Az emberi agy a testünk legbonyolultabb szerve. Felelős a gondolkodásért, az érzelmekért, a memóriáért, a tanulásért, a kreativitásért és még hosszan sorolhatnánk. Ahogy öregszünk, vagy ha krónikus betegségekkel küzdünk, a kognitív funkcióink romlani kezdhetnek. Ez a hanyatlás számos tényezőből eredhet, beleértve a nem megfelelő táplálkozást, a genetikai hajlamot, a stresszt, és természetesen a vitaminhiányokat is. Az alábbiakban összegyűjtöttük azokat a vitaminokat, melyek az agyműködés serkentéséért is felelnek.

Kép
Sztárok

Volt, hogy tizenhárom hónap alatt 42 kilót fogyott! Avagy 10 őrültes dolog Karl Lagerfeldről

Karl Lagerfeld életét megannyi titok és szóbeszéd lengte körbe és ez a varázs az évek múlásával sem veszít érdekes bájából.