Egy kihagyhatatlan program Budapesten! Add át magad a magyar termálvíz kényeztető hatásának a W Budapestben

Egy kihagyhatatlan program Budapesten! Add át magad a magyar termálvíz kényeztető hatásának a W Budapestben
Forrás: W Budapest

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Facebook
Twitter
Pinterest

A W Budapest különleges privát fürdőzési élményre invitálja vendégeit legújabb, Soakline névre keresztelt programjával.

A nagymúltú budapesti termálfürdők hagyományai ihlette rituálé a világhírű Omorovicza luxus kozmetikai márkával együttműködésben jött létre, hogy néhány órányi minőségi én-idővel ajándékozza meg az érdeklődőket egy nem mindennapi környezetben.

Budapestet nemhiába tartják számon a vizek és termálfürdők városaként, évente több mint 15 millió ember látogatja a magyar fővárost és annak megannyi történelmi fürdőjét, hogy jól megérdemelt pihenéssel zárják aktív napjaikat. A W Budapest most bemutatott, a piacon egyedülálló ajánlatával a lokális fürdőkultúra egészen új szintjét tapasztalhatják meg a vendégek.

Kép
forrás: W Budapest

Az április 1-étől a W Budapest lakosztályaiban megszálló vendégek számára elérhető Soakline csomag minden cseppje valódi luxus. Az élményt, pedig annak minden igényt kielégítő személyre szabhatósága, a kiegészítő szobai kezelések és fenséges pezsgő bekészítés emelheti a következő szintre. Felmelegített törülközők, előre megválasztható vízhőmérséklet vagy a kádat díszítő virágszirmok – csak néhány elem azok közül az elengedhetetlen részletek közül, amelyek valódi kényeztetést ígérnek. A látogatók négy program közül választhatnak, annak megfelelően, hogy feszesíteni és feltölteni, kényeztetni, méregteleníteni vagy revitalizálni szeretnék testüket.

Az egyszemélyes szobai termál menü az Omorovicza legsikeresebb termékvonalai köré szerveződik. Akár az Arany, Királynő vagy Iszap kollekciót választjuk társul, a hozzá párosuló, ásványi anyagokban gazdag Budapest Fürdősóval biztosak lehetünk benne, hogy nem csak a bőrünk hálálja majd meg a törődő figyelmet. Ráadásul, a fürdőzés során használt kedvenc termékből egy utazó kiszerelésű darabot haza is vihetünk. A kiválasztott termékek bekészítéséről és a tökéletes fürdő kivitelezéséről a W Budapestben található AWAY Spa terapeutái gondoskodnak.

Kép
forrás: W Budapest

A csomag lefoglalásához látogass el a linkre, további újdonságokért, pedig fedezd fel a W Budapest Instagram oldalát.

Kép
forrás: W Budapest

A W BUDAPEST SOAKLINE MENÜJE

Firm & Nourish

Élvezd az Omorovicza Arany Kollekciójának gazdag ölelését. Az érzékeny bőr táplálásához, illetve az arc és test fiatalító kezeléséhez is elengedhetetlen összetevőket tartalmazó kollekció Magyarország híres gyógyforrásaira és az azokban fellelhető ásványi anyagokra épít. A fényűző Arany kollekció arra invitál, hogy kiélvezd az Omorovicza prémium kínálatának gondosan összeállított válogatását, a Termál Tisztító Balzsamtól kezdve a luxus Arany Feszesítő Szérumig, amely az arcbőrt megújítja és ragyogóvá teszi.

A kezelés során használt, és utazó méretben is elérhető termékek: Termál Tisztító Balzsam 15ml, Királynő Arctisztító 30ml, Arany Hidralifting Maszk 15ml, Arany Feszesítő Szérum 2ml, Magyar Királynő Permet 30ml, Tündöklő Arcolaj 5ml, Kényeztető Nappali Krém 5ml, Budapest Fürdősó 150g

Pamper

Lépj be a fenséges kényeztetés világába! A bőrtónust tökéletesítő Királynő kollekció választásával kiélvezheted az Omorovicza termékek királynői illatát és textúráit. A kollekcióban megtalálható innovatív termékek a magas hatóanyagtartalmú összetevőkön, sokoldalú használaton és hibrid textúrákon keresztül igazi luxus élményt nyújtanak.

A kezelés során használt, és utazó méretben is elérhető termékek: Termál Tisztító Balzsam 15ml, Királynő Arctisztító 30ml, Királynő Esszencia 30ml, Királynő Arcolaj 5ml, Királynő Arckrém 5ml, Magyar Királynő Permet 30ml, Budapest Fürdősó 150g

Detox

Egy megújulást ígérő utazás az Iszap kollekcióval: valódi revitalizáció, amely Magyarország prominens fürdő-hagyományain alapul. Hagyd, hogy a Tisztító Iszap Maszk és az Iszapos Tisztítókrém Hévízi-tóból nyert, ásványi anyagokban gazdag iszap tartalma mélyen megtisztítsa és élénkítse arcbőröd. A magyar iszap évszázados gyógyító tulajdonságai előtt tisztelgő rituálé nem csak a bőr egészségére, de az általános jóllétre is különleges terápiás hatást gyakorol.

A kezelés során használt, és utazó méretben is elérhető termékek: Termál Tisztító Balzsam 15ml, Iszapos Tisztítókrém 30ml, Bőrmegújító Arcradír 30ml, Tisztító Iszap Maszk 15ml, Magyar Királynő Permet 30ml, Napi C Vitamin Szérum 5ml, Kényeztető Nappali Krém 5ml

Revitalise

Tapasztald meg a jégfürdőzés izgalmas előnyeit saját lakosztályod kényelméből. Kizárólag előrendelés útján elérhető, a W Budapest Felfrissítő Jégfürdő élménye egyedileg, kézzel készített, virágokat, gyógynövényeket és fagyott gyümölcsöket tartalmazó jégkockával vár, amit a szoba kényelmében lehet élvezni, csak úgy mint a Soakline kínálatának többi részét.

A W BUDAPESTRŐL

A W Hotels 2023 júliusában jelent meg a magyar piacon a W Budapest megnyitásával. Az UNESCO Világörökség részeként számon tartott Andrássy úton, közvetlenül az Operaház szemközti oldalán, a város legpompásabb bevásárlóutcáján található ez a történelmi palota, amely ismét megnyitotta kapuit, helyi történeket életre hozva a márka merész luxusértelmezésén keresztül. A W Budapest otthona a lenyűgőző Drechsler-palota, amely korábban a Balett Intézetnek adott otthont – itt mutatja be a szálloda új vízióját a design terén, eklektikus gasztronómiával és társadalmi szellemmel, amelyet a kozmopolita főváros ihletett. A W Budapest 151 stílusos vendégszobát és lakosztályt kínál, köztük egy Extreme WOW (E-WOW) elnöki lakosztályt. A szálloda étterme, a Nightingale by Beefbar, a Society25 speakeasy bár és a W Lounge a helyi vendégek és az utazók körében is népszerű találkozóhelyként szolgál. A rendezvények számára kiváló célpontként a W Budapest három találkozó- és rendezvényhelyiséget kínál, beleértve egy nagyobb ünnepségekhez szánt Great Roomot. Ezenfelül a hotelben működik egy AwaySpa®, egy FIT® fitneszközpont és egy WET® medence is.

Videók

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Kép
Életmód

10 étel, ami 40 év felett fontos a dietetikusok szerint

Noha fiatalabb éveikben kevesebben gondolnak a rák és a szívbetegségek kialakulásának kockázatára, a 40-es évek elérése során mindkettő kockázata fennáll. Ez ellen pedig leginkább egészséges életmóddal tehetünk, melynek központi tényezője az étkezés.

Kép
Életmód

Különleges ajánlatok: Akciós belföldi wellness csomagok májusban, amiket nem fogsz tudni visszautasítani

Íme május legjobb akciós wellness ajánlatai! Ha egy kis kikapcsolódásra vágysz, akkor most itt az idő!

Kép
Sztárok

El se hisszük! Sztárok, akik idén ünneplik 60. születésnapjukat - sokuk közülük úgy ragyog, mint 20 évvel ezelőtt!

Sokukon nem is látszik az öregedés! Íme azok a sztárok, akik 2024-ben ünneplik 60. születésnapjukat.

Kép
Sztárok

Harry herceg elárulta: ez volt az a pillanat, amikor tudta, örökre elveszítette Vilmos herceget

Harry herceg és Vilmos herceg 2020 óta nem beszélnek egymással. Mit szólna ehhez Diana hercegné?

Kép
Életmód
Kép
Sztárok

Amikor a pénz beszél: sztárok, akik csak a gázsiért vállalták a szerepet

Pénzből élünk, így hát fontos, mennyit kapunk a munkánkért. Van, amikor a sztárok is csak ez alapján döntenek egy szerepről.