Ez komoly? Kamilla királyné egykoron ilyen gonosz jelzővel illette Katalin hercegné szüleit

Ez komoly? Kamilla királyné egykoron ilyen gonosz jelzővel illette Katalin hercegné szüleit
Forrás: Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Katalin hercegnének hosszú időbe telt az, hogy a királyi család őszintén befogadja őt.

Katalin hercegné és Vilmos herceg immáron több mint 11 éve élnek boldog házasságban, és kétség sem fér hozzá, hogy a brit monarchia szinte legnépszerűbb tagjai. Ám nagyon úgy tűnik, hogy a mindent megpecsételő igen kimondása előtti években még a királyi család tagjai sem feltétlen voltak biztosak abban, hogy a Middleton-lány tökéletes választás lesz majd a trónörökös számára.

III. Károly király unokatestvére, Christina Oxenberg nemrég egy interjúban árulta el azt, hogy a királyi családban valójában milyen mértékű sznobizmus uralkodik, melynek szűrőjén nehezen tudnak átjutni az egyszerű hétköznapi emberek. Nem volt ez másként Katalin hercegné esetében sem, akinek személyét nem fogadta egyöntetű lelkesedéssel a monarchia.

A walesi hercegné és Vilmos kapcsolata 2002-ben, még az egyetem falai között fordult komolyabbra. A sajtó kezdetben nem nagyon szívlelte a Katalint. Felkapaszkodónak titulálták, akinek se stílusa, se rangja, de még jó munkája sincs, és nem mellesleg középosztálybeli. Így gyorsan rá is ragasztották a „Kate Middle Class” jelzőt, amit Christina Oxenberg szerint a királyi család meglehetősen viccesnek talált. És itt jött fel ismét az az elfeledett történet, mely szerint egykoron Kamilla királyné Katalin szüleit csak Meet the Fockers-nek hívta, célozva az itthon is nagy sikerrel futó, Vejedre ütök címmel ismerté vált filmre.

Egyesek úgy gondolják, a brit monarchia igazából sose fogadta el a Middleton szülőket, így teljesen belefér az, ha rajtuk viccelődnek, míg más források azt mondják, hogy Katalin édesanyja György herceg születése után annyira szerette volna kontrolálni első unokája életét, hogy viselkedése láttán Kamilla királynénak rögtön eme a világhírű vígjáték képkockái jutottak eszébe. Egy biztos! Hétköznapi emberként senkinek sem lehet könnyű ráérezni és belerázódni egy olyan rendszerbe, melynek tagjai részben zárt közösségként működnek és élnek.

Christina Oxenberg azt mondja, hogy tudja és látta, hogy a család mindig is megfélemlítette azokat a nőket, akik a hétköznapi emberként próbáltak érvényesülni közöttük, és tényleg csak azok maradtak úgymond életben, akik „kemények, mint a szög”. Valamint úgy gondolja, hogy mindenki pótolható, és ez nemcsak Meghanra igaz, de Katalinra is.

Csak ki kell tartania, mert jön valaki aki képes megbirkózni ezekkel a stresszhelyzetekkel. Senki sem ússza meg büntetlenül.

- mondta.

És ezt láttad már?

Galéria / 10 kép

10 érdekesség Katalin hercegnéről és Vilmos hercegről

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép
Sztárok

Kínos! Madonna lányát ezért nem engedték be Marc Jacobs New York-i showjára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.