Ez komoly? Kamilla királyné egykoron ilyen gonosz jelzővel illette Katalin hercegné szüleit

Ez komoly? Kamilla királyné egykoron ilyen gonosz jelzővel illette Katalin hercegné szüleit
Forrás: Getty Images

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Facebook
Twitter
Pinterest

Katalin hercegnének hosszú időbe telt az, hogy a királyi család őszintén befogadja őt.

Katalin hercegné és Vilmos herceg immáron több mint 12 éve élnek boldog házasságban, és kétség sem fér hozzá, hogy a brit monarchia szinte legnépszerűbb tagjai. Ám nagyon úgy tűnik, hogy a mindent megpecsételő igen kimondása előtti években még a királyi család tagjai sem feltétlen voltak biztosak abban, hogy a Middleton-lány tökéletes választás lesz majd a trónörökös számára.

III. Károly király unokatestvére, Christina Oxenberg egy interjúban árulta el azt, hogy a királyi családban valójában milyen mértékű sznobizmus uralkodik, melynek szűrőjén nehezen tudnak átjutni az egyszerű hétköznapi emberek. Nem volt ez másként Katalin hercegné esetében sem, akinek személyét nem fogadta egyöntetű lelkesedéssel a monarchia.

A walesi hercegné és Vilmos kapcsolata 2002-ben, még az egyetem falai között fordult komolyabbra. A sajtó kezdetben nem nagyon szívlelte a Katalint. Felkapaszkodónak titulálták, akinek se stílusa, se rangja, de még jó munkája sincs, és nem mellesleg középosztálybeli. Így gyorsan rá is ragasztották a „Kate Middle Class” jelzőt, amit Christina Oxenberg szerint a királyi család meglehetősen viccesnek talált. És itt jött fel ismét az az elfeledett történet, mely szerint egykoron Kamilla királyné Katalin szüleit csak Meet the Fockers-nek hívta, célozva az itthon is nagy sikerrel futó, Vejedre ütök címmel ismerté vált filmre.

Egyesek úgy gondolják, a brit monarchia igazából sose fogadta el a Middleton szülőket, így teljesen belefér az, ha rajtuk viccelődnek, míg más források azt mondják, hogy Katalin édesanyja György herceg születése után annyira szerette volna kontrolálni első unokája életét, hogy viselkedése láttán Kamilla királynénak rögtön eme a világhírű vígjáték képkockái jutottak eszébe. Egy biztos! Hétköznapi emberként senkinek sem lehet könnyű ráérezni és belerázódni egy olyan rendszerbe, melynek tagjai részben zárt közösségként működnek és élnek.

Christina Oxenberg azt mondja, hogy tudja és látta, hogy a család mindig is megfélemlítette azokat a nőket, akik a hétköznapi emberként próbáltak érvényesülni közöttük, és tényleg csak azok maradtak úgymond életben, akik „kemények, mint a szög”. Valamint úgy gondolja, hogy mindenki pótolható, és ez nemcsak Meghanra igaz, de Katalinra is.

Csak ki kell tartania, mert jön valaki aki képes megbirkózni ezekkel a stresszhelyzetekkel. Senki sem ússza meg büntetlenül.

- mondta.

És ezt láttad már?

Galéria / 11 kép

10 érdekesség Katalin hercegnéről és Vilmos hercegről

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Kép
Sztárok

Amikor a pénz beszél: sztárok, akik csak a gázsiért vállalták a szerepet

Pénzből élünk, így hát fontos, mennyit kapunk a munkánkért. Van, amikor a sztárok is csak ez alapján döntenek egy szerepről.

Kép
Életmód

Külföldön vadásszák, itthon könnyen elérhető: 8 jótékony hatása, ami miatt fogyaszd bőséggel ebből a zöldségből

Sokan nem is gondolnák, de valósággal megőrülnek külföldön a magyar termesztésű tormáért. Ezzel szemben itthon nem gyakran fogyasztjuk, jellemzően csak húsvétkor, esetleg karácsonykor kerül az asztalra az ízletes zöldség. Azonban eláruljuk, nem csak az ünnepek alatt érdemes fogyasztani ezt a népszerű ételt, ugyanis számos jótékony hatása van, ami miatt érdemes beépíteni az étrendedbe.

Kép
Életmód

InStyle Cool list: 13 izgalmas gasztroarc, akinek a nevét érdemes megjegyezni

Újra itt az InStyle Cool listje! Most hazánk legizgalmasabb kreatív tehetségei közül ismerhetsz meg néhány gasztroarcot!

Kép
Életmód

Májusi horoszkóp: Íme 2 csillagjegy, akire rengeteg pénz vár a hónapban

Itt a havi horoszkópunk! Ilyen lesz 2024 májusa az egyes csillagjegyeknek az asztrológus szerint.

Kép
Szépség

10 elavult frizura, ami a legszebb nőket is elcsúfíthatja - ezek jönnek helyettük divatba!

Idén több kedvenc frizuratrendünk vált elavulttá, bár az is igaz, hogy a listán akad néhány előnytelen fazon is, amiért nem kár...

Kép
Stílus

4 ruhafazon, ami már nem lesz divatos a következő hónapokban - mutatjuk, mik jönnek helyettük!

Ezek között a friss ruhaötletek között is tuti találsz majd új kedvenceket.