Nem tűr vetélytársakat: Zseniális, ahogy Katalin hercegné lekoptatott egy lányt, aki rányomult Vilmosra

Nem tűr vetélytársakat: Zseniális, ahogy Katalin hercegné lekoptatott egy lányt, aki rányomult Vilmosra
Forrás: Getty Images

Életmód

6+1 dolog, amit egy modern és sikeres nő nem csinál már 2023-ban a közösségi médiában

Promóciók

„A legpontosabb beszámoló Monroe életéről és haláláról” - olvass most bele az Istennő - Marilyn Monroe titkos életei című könyvbe

Facebook
Twitter
Pinterest

Katalin és Vilmos immáron közel 12 éve házasok, ám szerelmük történetének minden egyes apró momentuma a mai napig lázban tartja a rajongókat és a sajtót, ami valahol cseppet sem meglepő.

A középosztálybeli családból érkező Katalin egykoron egy személyben váltotta valóra minden kislány tündérmeséjét azzal, hogy hozzáment egy igazi herceghez. Kettejük lányregénybe illő történetéről pedig mindig derülnek ki újabb fejezetek.

Azt már régóta tudjuk, hogy Katalin és Vilmos még a gimnáziumi évek alatt ismerték meg egymást barátaik révén, az viszont már Katie Nicholl 2013-ban megjelent, Kate: The Future Queen című életrajzi könyvéből derült ki, hogy a Middleton lány eredetileg az Edinburgh Egyetemre készült, ahova fel is vették, ám amikor megtudta, hogy a herceg St. Andrews falai között folytatja tanulmányait, kihagyott egy tanévet, majd a sikeres felvételi vizsga után, 2001-ben művészettörténet szakon kezdte meg tanulmányait immáron ő is abban az intézetben, ahová Vilmos is járt.

Szerencsére közös óráik és a társaság is közelebb hozta őket egymáshoz, ám kapcsolatuk elején szimplán csak barátok voltak - annak ellenére, hogy Katalinnak akkoriban valószínűleg már nem volt érdektelen a brit királyi család sarja. Egyik közös barátjuk meg is osztott egy régi emléket azokból az évekből, amikor a szingli Vilmosért még sorban álltak a lelkes jelentkezők...

Vilmosra nagyon rányomult egy lány az egyik bulin, ő pedig elég kényelmetlenül érezte magát tőle, mert nem tudta sehogyan se lerázni őt. Próbált udvarias lenni, de a lány nem értette a célzást. Akkor Katalin hirtelen megjelent Vilmos mögött és átölelte őt.

Vilmos persze gyorsan vette is a lapot és közölte a kicsit rámenős lánnyal, hogy...

Oh, bocsánat, de van barátnőm.

Vilmos nagyon hálás volt Katalinnak azért, hogy kihúzta ebből a szorult helyzetből és ennyire lazán és gyorsan vette a lapot.

Katalin volt az egyetlen lány a helyen, aki meglépte ezt, és ez mindössze egy hónappal azután történt, hogy elkezdtük az egyetemet.

- zárta a barát az emlékezés sorait.

Katalin és Vilmos nemsokára egymásba szerettek és 2002-től fogva bár kicsit viharos keretek között, de együtt voltak és kitartottak szerelmük mellett még akkor is, amikor a herceg 2005-ben belépett a hadseregbe és ezzel egy időben a hivatalos utazások számai is megsokszorozódtak. Bár 2007 áprilisában szakítottak, pár hónappal később már ismét egy párt alkottak, amit egy Seychelle-szigeteki utazással ünnepeltek meg. Végül Vilmos 2010. október 20-án, egy kenyai nyaraláson, Diana egykori kék zafírral és gyémántokkal díszített gyűrűjével kérte meg Katalin kezét, amit 2011. április 29-én egy világraszóló lakodalom követett. A többi pedig már történelem!

És ezt láttad már?

Galéria / 10 kép

10 érdekesség Katalin hercegnéről és Vilmos hercegről

Megnézem a galériát

Videók

Életmód

6+1 dolog, amit egy modern és sikeres nő nem csinál már 2023-ban a közösségi médiában

Promóciók

„A legpontosabb beszámoló Monroe életéről és haláláról” - olvass most bele az Istennő - Marilyn Monroe titkos életei című könyvbe

Kép
Életmód

Több mint egy mozgásforma! Minden, amit a jógáról kezdőként fontos tudnod

Kíváncsi vagy, de nem tudod hogyan is kezdj bele a jógába? Íme, néhány tipp, hogy minél előbb jógamatracra állj, és saját gyakorlásod során tapasztald meg a jóga jótékony hatásait.

Kép
Sztárok

A képek magukért beszélnek! Sokak szerint ezek a felvételek a bizonyítékai annak, hogy semmi kémia nincs már Hailey és Justin Bieber között

Hailey és Justin Bieber házasságáról sok pletyka kering, most itt egy újabb jel, ami sokak szerint arra utal, hogy valami nincs rendben köztük!

Kép
Szépség

SJP és Jennifer Aniston már imádja! Egy új hajtrend, aminél nincs tökéletesebb őszülő hajhoz

Ősz hajszálak, őszülő hajtő? Ma már ebben nincs semmi ciki, sőt! Nézd meg, hogyan hordják a hajukat a legnagyobb hollywoodi sztárok!

Kép
Sztárok

Conchita Wurst férfiasabb, mint valaha: 9 év telt el azóta, hogy megnyerte az Eurovíziós Dalfesztivált, ma már szinte rá sem ismerni

Kilenc évvel ezelőtt mindenki ledöbbent, amikor egy estélyit viselő, gyönyörű, szakállas nő lépett a színpadra. A nevét pedig mindenki azonnal megjegyezte: Conchita Wurst.

Kép
Életmód

Elveszettnek érzed magad a munkahelyeden? Próbáld ki az Anti-Goals trendet, ami igazi változást hozhat a karrieredben

Ha összeállítod, mik az úgynevezett „anti-céljaid” a munkádban, sokkal lelkesebbé és motiváltabbá válhatsz.