Nem tűr vetélytársakat: Zseniális, ahogy Katalin hercegné lekoptatott egy lányt, aki rányomult Vilmosra

Nem tűr vetélytársakat: Zseniális, ahogy Katalin hercegné lekoptatott egy lányt, aki rányomult Vilmosra
Forrás: Getty Images

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Facebook
Twitter
Pinterest

Katalin és Vilmos immáron 13 éve házasok, ám szerelmük történetének minden egyes apró momentuma a mai napig lázban tartja a rajongókat és a sajtót, ami valahol cseppet sem meglepő.

A középosztálybeli családból érkező Katalin egykoron egy személyben váltotta valóra minden kislány tündérmeséjét azzal, hogy hozzáment egy igazi herceghez. Kettejük lányregénybe illő történetéről pedig mindig derülnek ki újabb fejezetek.

Azt már régóta tudjuk, hogy Katalin és Vilmos még a gimnáziumi évek alatt ismerték meg egymást barátaik révén, az viszont már Katie Nicholl 2013-ban megjelent, Kate: The Future Queen című életrajzi könyvéből derült ki, hogy a Middleton lány eredetileg az Edinburgh Egyetemre készült, ahova fel is vették, ám amikor megtudta, hogy a herceg St. Andrews falai között folytatja tanulmányait, kihagyott egy tanévet, majd a sikeres felvételi vizsga után, 2001-ben művészettörténet szakon kezdte meg tanulmányait immáron ő is abban az intézetben, ahová Vilmos is járt.

Szerencsére közös óráik és a társaság is közelebb hozta őket egymáshoz, ám kapcsolatuk elején szimplán csak barátok voltak - annak ellenére, hogy Katalinnak akkoriban valószínűleg már nem volt érdektelen a brit királyi család sarja. Egyik közös barátjuk meg is osztott egy régi emléket azokból az évekből, amikor a szingli Vilmosért még sorban álltak a lelkes jelentkezők...

Vilmosra nagyon rányomult egy lány az egyik bulin, ő pedig elég kényelmetlenül érezte magát tőle, mert nem tudta sehogyan se lerázni őt. Próbált udvarias lenni, de a lány nem értette a célzást. Akkor Katalin hirtelen megjelent Vilmos mögött és átölelte őt.

Vilmos persze gyorsan vette is a lapot és közölte a kicsit rámenős lánnyal, hogy...

Oh, bocsánat, de van barátnőm.

Vilmos nagyon hálás volt Katalinnak azért, hogy kihúzta ebből a szorult helyzetből és ennyire lazán és gyorsan vette a lapot.

Katalin volt az egyetlen lány a helyen, aki meglépte ezt, és ez mindössze egy hónappal azután történt, hogy elkezdtük az egyetemet.

- zárta a barát az emlékezés sorait.

Katalin és Vilmos nemsokára egymásba szerettek és 2002-től fogva bár kicsit viharos keretek között, de együtt voltak és kitartottak szerelmük mellett még akkor is, amikor a herceg 2005-ben belépett a hadseregbe és ezzel egy időben a hivatalos utazások számai is megsokszorozódtak. Bár 2007 áprilisában szakítottak, pár hónappal később már ismét egy párt alkottak, amit egy Seychelle-szigeteki utazással ünnepeltek meg. Végül Vilmos 2010. október 20-án, egy kenyai nyaraláson, Diana egykori kék zafírral és gyémántokkal díszített gyűrűjével kérte meg Katalin kezét, amit 2011. április 29-én egy világraszóló lakodalom követett. A többi pedig már történelem!

Most pedig íme 10 érdekesség Katalin hercegnéről és Vilmos hercegről!

Galéria / 11 kép

10 érdekesség Katalin hercegnéről és Vilmos hercegről

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Kép
Sztárok

11 eset, ami bizonyítja, Keanu Reeves a legszerényebb és legközvetlenebb sztár a világon

Az egyik legszerényebb, legközvetlenebb hollywoodi sztár, aki nem menekül el rajongói elől.

Kép
Életmód

5 szokás, ami jelentősen növeli a szívroham kockázatát: nem csak a dohányzás káros

Szomorú, de az elmúlt időszakban jelentősen megnőtt az 50 év alattiaknál jelentkező szívroham. Ez pedig olyan jellegű, egyértelműen káros szokásokra vezethető vissza, mint a dohányzás vagy éppen az egészségtelen táplálkozás és a mozgásszegény életmód. De nézzük is, pontosan melyek ezek, és hogyan tudod megelőzni a súlyos szívbetegségek kialakulását.

Kép
Életmód

Ez a 15 legjobb mikrobiom-helyreállító étel: azt is mutatjuk, miket kerülj beleid egészségének érdekében!

Az egészséges bélrendszer támogatja az immunrendszert és segít megelőzni a betegségeket. Cikkünkben mikrobiom-helyreállító és -tápláló élelmiszereket mutatunk, amiket érdemes gyakran fogyasztanod!

Kép
Stílus

Katie Holmes bemutatja: ha idén tavasszal csak egy új cipőt vennél, akkor ez legyen az

Katie Holmes is ebben a tavaszi cipőtrendben látta meg a fantáziát!

Kép
Életmód

6 zseniális film, ami nagyot ütött, de senki nem akarná soha újranézni

Ezek a filmek annyira durvák, kegyetlenek és sokkolóak, hogy egynél többször senki nem bírja őket megnézni.

Kép
Életmód

Ez a néhány ezer forintos eszköz forradalmasította a reggeli hajrutinom: nincs több lelapult, elaludt frizura!

Most 3 olyan szuper hajformázó eszközt mutatunk, amikkel bármilyen hajtrendet elkészíthetsz pillanatok alatt: legyen szó hullámokról, loknikról vagy szög egyenes frizurákról!