Nem tűr vetélytársakat: Zseniális, ahogy Katalin hercegné lekoptatott egy lányt, aki rányomult Vilmosra

Nem tűr vetélytársakat: Zseniális, ahogy Katalin hercegné lekoptatott egy lányt, aki rányomult Vilmosra
Forrás: Getty Images

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Facebook
Twitter
Pinterest

Katalin és Vilmos immáron 13 éve házasok, ám szerelmük történetének minden egyes apró momentuma a mai napig lázban tartja a rajongókat és a sajtót, ami valahol cseppet sem meglepő.

A középosztálybeli családból érkező Katalin egykoron egy személyben váltotta valóra minden kislány tündérmeséjét azzal, hogy hozzáment egy igazi herceghez. Kettejük lányregénybe illő történetéről pedig mindig derülnek ki újabb fejezetek.

Azt már régóta tudjuk, hogy Katalin és Vilmos még a gimnáziumi évek alatt ismerték meg egymást barátaik révén, az viszont már Katie Nicholl 2013-ban megjelent, Kate: The Future Queen című életrajzi könyvéből derült ki, hogy a Middleton lány eredetileg az Edinburgh Egyetemre készült, ahova fel is vették, ám amikor megtudta, hogy a herceg St. Andrews falai között folytatja tanulmányait, kihagyott egy tanévet, majd a sikeres felvételi vizsga után, 2001-ben művészettörténet szakon kezdte meg tanulmányait immáron ő is abban az intézetben, ahová Vilmos is járt.

Szerencsére közös óráik és a társaság is közelebb hozta őket egymáshoz, ám kapcsolatuk elején szimplán csak barátok voltak - annak ellenére, hogy Katalinnak akkoriban valószínűleg már nem volt érdektelen a brit királyi család sarja. Egyik közös barátjuk meg is osztott egy régi emléket azokból az évekből, amikor a szingli Vilmosért még sorban álltak a lelkes jelentkezők...

Vilmosra nagyon rányomult egy lány az egyik bulin, ő pedig elég kényelmetlenül érezte magát tőle, mert nem tudta sehogyan se lerázni őt. Próbált udvarias lenni, de a lány nem értette a célzást. Akkor Katalin hirtelen megjelent Vilmos mögött és átölelte őt.

Vilmos persze gyorsan vette is a lapot és közölte a kicsit rámenős lánnyal, hogy...

Oh, bocsánat, de van barátnőm.

Vilmos nagyon hálás volt Katalinnak azért, hogy kihúzta ebből a szorult helyzetből és ennyire lazán és gyorsan vette a lapot.

Katalin volt az egyetlen lány a helyen, aki meglépte ezt, és ez mindössze egy hónappal azután történt, hogy elkezdtük az egyetemet.

- zárta a barát az emlékezés sorait.

Katalin és Vilmos nemsokára egymásba szerettek és 2002-től fogva bár kicsit viharos keretek között, de együtt voltak és kitartottak szerelmük mellett még akkor is, amikor a herceg 2005-ben belépett a hadseregbe és ezzel egy időben a hivatalos utazások számai is megsokszorozódtak. Bár 2007 áprilisában szakítottak, pár hónappal később már ismét egy párt alkottak, amit egy Seychelle-szigeteki utazással ünnepeltek meg. Végül Vilmos 2010. október 20-án, egy kenyai nyaraláson, Diana egykori kék zafírral és gyémántokkal díszített gyűrűjével kérte meg Katalin kezét, amit 2011. április 29-én egy világraszóló lakodalom követett. A többi pedig már történelem!

Most pedig íme 10 érdekesség Katalin hercegnéről és Vilmos hercegről!

Galéria / 11 kép

10 érdekesség Katalin hercegnéről és Vilmos hercegről

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Kép
Szépség

A 86 éves Jane Fonda esküszik erre a drogériás arckrémre - most kedvezményesen szerezheted be!

A 86 éves Jane Fonda mindenképp hiteles személy, ha szépségápolásról van szó, erre pedig arcbőre a bizonyíték! Ezt a terméket használja arcápolási rutinjához a híresség!

Kép
Stílus

6 farmer, ami már nem lesz divatos 2024 tavaszán - mutatjuk, mik jönnek helyettük!

Ezeket a farmereket is pont úgy találták ki, hogy könnyen és gyorsan megszerethessük őket!

Kép
Életmód

8 film, melyben a szerelmi háromszög teljesen megosztotta a rajongókat - te kinek az oldalára álltál?

Ezek a filmes szerelmi háromszögek két táborra szakítják a rajongókat! Te kinek az oldalán állsz?

Kép
Sztárok

Megvan az álomotthon! Ebben a meseszép villában él Palvin Barbi és Dylan Sprouse - FOTÓK

Palvin Barbi és Dylan Sprouse sajátkezűleg végzik a felújítást, hogy beköltözhessenek mesebeli otthonukba! Az alapok tökéletesek, de van min dolgozni.

Kép
Életmód

Ez a nő 2 hét alatt 8 kg-ot fogyott ezzel a módszerrel - mutatjuk, hogyan csinálhatod utána!

Mondjuk is, hogy melyik az a 7 gyakorlat, amit ha beépítesz az edzésrutinjaid közé, bizony te is gyorsan észreveszed majd a változást.

Kép
Életmód

10 meglepő NASA-találmány, ami a mindennapi életünk részévé vált

Morzsaporszívó, babatápszer, láthatatlan fogszabályzó - a NASA nagyobb hatással van mindennapi éltünkre, mint gondolnánk.