Viszlát, ráncok! Ezekkel a termékekkel örökre búcsút inthetsz az öregedésnek

Viszlát, ráncok! Ezekkel a termékekkel örökre búcsút inthetsz az öregedésnek
Forrás: Pexels

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Facebook
Twitter
Pinterest

Eláruljuk, hogy milyen termékkel számolhatsz le az öregedés jeleivel egy életre!

Ki ne vágyna a kortalan szépségre? Sokan azt hiszik, hogy mindezt csakis plasztikai beavatkozásokkal és szépítő kezelésekkel érhetik el. Holott ez korántsem így van, hiszen a folyamatot még ezekkel a módszerekkel sem lehetséges teljes mértékben megakadályozni. Szerencsére vannak olyan csodaszerek, amik segíthetnek lassítani, helyes tempóban tartani és minimálisra csökkenteni a látható ráncok kialakulását. Elhoztuk azokat, amikre a legtöbben esküsznek, ha öregedésgátlásról van szó. Külön öröm, hogy ezúttal kedvező áron szerezheted be ezeket a kozmetikumokat a JOY-napokon május 13-16. között, így garantáltan megéri most shoppingolnod!

Ha te is hajlamos vagy elveszni a milliónyi anti-aging termékek útvesztőjében, akkor most segítünk, hogy megtaláld a legjobbat. Bár egytől egyig csodás öregedésgátló és fiatalító összetevőket tartalmaznak, mutatjuk, hogy melyeket érdemes beépítened a rutinodba!

Hidd el, ezekkel a csodaszerekkel jó pár évet letagadhatsz a korodból!

Értékes olajokkal vennéd fel a harcot az öregedés ellen? Ez a szérum kiválóan hidratál, puhává és üdévé varázsolja a bőrt, miközben antioxidánsokkal küzd a ráncok ellen. Gyors felszívódásának köszönhetően nem hagy ragacsos utóérzetet, így a sietős hétköznapi rutinba is könnyen beleillik! Szerezd be 20% kedvezménnyel a Cremio weboldalán.

Sokan még mindig azt hiszik, hogy a szappanok csak szárítják a bőrt, holott ez már korántsem igaz! A különleges kozmetikum a levendula erejével nyugtatja a problémás gyulladt bőrt, valamint harmonizálja a lelkünket is. A kecsketej vitaminokkal és ásványi anyagokkal táplál, miközben a mandulaolaj puhítja a bőrt és lassítja a bőr öregedését. Emellett a fehér agyag gyengéd hámlasztó és tisztító hatású, így valóban egy csodaszer a ráncok ellen! Szerezd be 20% kedvezménnyel a Viktoria Jilek webshopjában!

Szeretnél minél hamarabb megszabadulni az öregedés nem kívánt jeleitől? Ez a termék maximálisan védi a bőrt, korrigálja a kisebb ráncokat is és késlelteti megjelenésüket, a ragyogó, sima és kipihent bőrért. Válogatott, egyedülálló természetes hatóanyagok kombinációjával küzd a bőröregedés ellen, hogy fenntartsa annak feszességét és fiatalos fényét! Csapj le rá 50% kedvezménnyel az Apivita webáruházában!

Ezt a terméket mindenkinek be kell szereznie, aki az öregedés jeleivel szenved. Vedd fel a harcot egy olyan csodaszerrel, ami az ásványi só jótékony hatásaival segít leszámolni a ráncokkal! A bőr mélyebb rétegébe szívódva, sejtszinten regenerálják a kötőszövetek rugalmasságát, garantálva ezzel a hosszan tartó hatást! Szerezd be 25% kedvezménnyel a Schüssler webshopjában!

Jól tudjuk, hogy az egyik legjobb öregedésgátló hatóanyag a C-vitamin. Ez a csodaszer tápláló antioxidánsok, peptidek elegyével csökkenti a finom vonalak megjelenését és tünteti el a sötét karikákat. Az ultra hidratáló C-vitamin és hialuronsav tartalmú kozmetikum azonnali hidratáltságot biztosít a szemkörnyéknek. Ne hagyd ki a szuper ajánlatot és szerezd be 20% kedvezménnyel az Image Skincare webáruházában!

Köztudott, hogy a ráncok megelőzéséhez nemcsak nappal, hanem éjszaka is dolgoznunk kell. A gondosan válogatott természetes összetevők egyedi kombinációja minden bőrtípus igényeit könnyen kielégíti. A Q10, a C-vitamin, az E-vitamin, a shea vaj és a ligetszépeolaj tartalmának köszönhetően hatékonyan gondoskodik a bőr hidratálásáról és ránctalanításáról, miközben megújítja és fiatalon tartja az arcot. Senkinek nem hiányozhat a készletéből! Szerezd be 20-50% kedvezménnyel a Helia-D weboldalán!

Ha mindez nem elég, válogass a rekor mennyiségű kuponok közül a JOY-napokon és szerezd be a kedvenc termékeidet akár 10-50-70% kedvezménnyel!

A koronavírus hozta rendkívüli helyzet idején kérjük, hogy legyél fokozott figyelemmel a biztonsági óvintézkedésekre. Minden esetben tarts megfelelő egészségügyi távolságot ( 1,5 méter) másoktól, és természetesen viselj maszkot. Ha netán úgy érzed, hogy beteg vagy, akkor maradj otthon! Vásárlásodat a lakásod nyugalmából, online is könnyedén elintézheted!

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Kép
Sztárok

Eláll a lélegzet! Nicole Kidman lányai életükben először léptek a vörös szőnyegre, Sunday és Faith gyönyörű tinik már - FOTÓ

Nicole Kidman lányai, Sunday Rose Kidman-Urban és Faith Margaret Kidman-Urban most szombaton debütáltak először a vörös szőnyegen. Gyönyörű tini lett belőlük!

Kép
Shopping

Hivatalosan is ez a tavasz legdivatosabb színe: megmutatjuk, hogyan csempészheted be a ruhatáradba

Vidámságot és energiát áraszt magából, nem véletlenül ilyen népszerű.

Kép
Életmód

Nem fogyasztod eleget, pedig jót tesz egészségednek: a spárga jótékony hatásai!

Külföldön megőrülnek a spárgáért, ez persze nem csoda, hiszen számos jótékony hatása van, melyek miatt abszolút érhető, hogy ilyen nagy népszerűségnek örvend. Azonban annak ellenére, hogy Magyarországon hatalmas területen termelik, mégis meglepően kevesen fogyasztják. Nos, mi most megpróbálunk meggyőzni arról, hogy miért építsd be az étrendedbe ezt az igazán szuper zöldséget.

Kép
Életmód

A banánnál is hatásosabbak! Káliumban gazdag ételek, amikkel szíved egészségét támogatod

A banán talán a legismertebb káliumban gazdag étel, de számos más egészséges élelmiszer jó káliumforrás. És, hogy miért van szükségünk káliumra? Többek között szabályozza a vérnyomást, a szívritmust, a sav-bázis egyensúlyt és szerepet játszik az idegrendszeri jelek továbbításában.

Kép
Sztárok

Néhányan sokkal sikeresebbek lettek: 10 eredményes sportoló, aki színészi pályafutásba kezdett

Van, aki jól döntött, hogy váltott: íme azok a sportolók, akik színészi pályafutásba kezdtek.

Kép
Életmód

Hollywoodon túl! 10 nem amerikai film, amit egyszer látnod kell

Íme azon európai filmek listája, melyben mindenki megtalálja a szívéhez és ízléséhez legközelebb álló darabokat!