Érdemes megnézni, hogy festett Kim Kardashian, amikor még senki sem ismerte a nevét

sztár, sztárok,
Forrás: Neilson Barnard/Getty Images

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Promóciók

A fürdőruha, amiben istennőnek érezheted magad

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Facebook
Twitter
Pinterest

Kim Kardashian nem ma lett celeb: a világhírűvé vált család tagja lassan 15 éve a szakmában van, most meg is osztott egy fotót magáról azokból a napokból, amikor még nem ismertük a nevét.

Kim Kardashian aztán nem ma kezdte az ipart az álomgyárban: a Keeping Up With The Kardashians családi reality 2007-ben indult, a Kardashian és a Jenner-család tagjai pedig őrületes népszerűségre, hírnévre és persze vagyonra tettek szert.

Kim Kardashian talán a legismertebb mindenki közül: a 41 éves anyuka most megosztott egy fotót magáról, ami a poszt szerint élete legeslegelső fotózásán készült, és valószínű, hogy a show indulása körüli időkből származik:

Szájfény, retro fehérnemű, hatalmas loknik - Kim akkor még egészen másként festett, és nem lehet nem észrevenni, hogy a külseje is sokkal természetesebb volt, mint mondjuk egy-egy mostani fotón:

Nem kérdés, az alakja azóta is kifogástalan, és a régebbi fotón jól látszik, hogy már akkor is elképesztően szabályos homokóra-alakja volt. Hihetetlen!

Kimmel azóta nagyot fordult a világ: gyermekei lettek, válófélben van Kanye Westtől, ám az üzleti életben sikert sikerre halmoz, hiszen komolyan megvetette a lábát a szépségiparban.

Galéria / 12 kép

Új galéria (2022. 07. 08)

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Promóciók

A fürdőruha, amiben istennőnek érezheted magad

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Kép
Stílus

Varázslatos női ruhák a múltból: Fotók a 20. századi magyar divat évtizedeiből

Neked a divat mondja meg, hogy ki vagy, szólt a Neurotic egyik száma. Valóban a divat diktálja a világ, a felnőtté válás, az életszakaszváltások egyre gyorsuló tempóját?

Kép
Szépség

Letisztult, egyenes frizura villámgyorsan! Teszteltük az új The Dyson Airstrait™ hajvasalót

Egy igazán modern és sok lehetőséget rejtő készüléket próbálhattunk ki, de vajon mennyire hatékony? Megosztjuk a tapasztalatainkat!

Kép
Sztárok

Selena Gomez manikűrje már a tavaszt idézi: imádni fogod ezt az árnyalatot te is!

Selena Gomez körmeit elnézve szinte biztos, hogy nem lehet túlontúl korán kezdeni a tavaszi manikűröket!

Kép
Sztárok

Híres leszbikus nők, akik egykoron férfihoz mentek feleségül

A szerelem bár néha tesz egy kis kerülőt, de idővel mindig célba ér!

Kép
Életmód

Így élnek a világ leggazdagabb kisállatai: vacsora ezüst tálcán, hatalmas medence, nemes textilekből készült ágynemű

Ezüst tányéron felszolgált steak vacsorára, óriási medence, nemes textilekből készült ágynemű, sok millió Instagram-követő. A világ leggazdagabb kutyái és macskái olyan elképesztő luxusban élnek, amiről a legtöbb ember csak álmodozik.

Kép
Sztárok

Sztárpárok, ahol a nő sokkal többet keres a férfinál

Sok párkapcsolat tönkremegy amiatt, mert a férfi egója nem tudja elviselni, hogy párja többet ad hozzá a családi kasszához. De szerencsére az ellenkezőjére is bőven akad példa, még a sztárok között is.