Az asztrológus mindenkit óva int ettől február utolsó hetén: Ha nem figyelsz, komoly következménye lehet!

Az asztrológus mindenkit óva int ettől február utolsó hetén: Ha nem figyelsz, komoly következménye lehet!
Forrás: Getty Images

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Facebook
Twitter
Pinterest

Hogy mi vár rád február 26-március 3. között? Heti horoszkópunkból most kiderül!

HETI HOROSZKÓP FEBRUÁR 26-MÁRCIUS 3.

A hét folyamán erős hatással lehet rád a Nap és a Szaturnusz együttállása. A hétvégi Szűz Telihold már biztosan felhívta a figyelmed arra, hogy mik a legfontosabb feladataid, miket kell most már sürgősen befejezned, megcsinálnod, kijavítanod. Erre már a hét során is lehetőséged nyílik, hogy megtedd, de legyél vele tisztában, hogy bármin is dolgozz a héten, nagyon kemény munkát igényelhet és sok fegyelemre és türelemre lesz szükséged még önmagaddal kapcsolatban is. Tehernek, nyomásnak érezheted az elvégzendő dolgok nagy részét az aktuális energiák és a benned felhalmozódott stressz miatt.

Bolygócsoportosulás a Halak jegyében

Ez a stressz azért lehet rajtad úrrá, mert a Halak jegyében történő bolygócsoportosulás hatására úgy élheted meg a jelenlegi időszakot, hogy azt érzed, egy csomó minden széthullik, tönkremegy körülötted. A Szaturnusz segít abban, hogy egy új forgatókönyv szerint haladhass tovább. Gondold át a dolgaidat, mert ahogy eddig élted az életed, az már egyre inkább korlátozó lehet rád nézve. A Vízöntő Vénusznak és Marsnak köszönhetően könnyen ki tudsz most magad elé tűzni új célokat...

Február 26-március 3. között az asztrológus szerint a bolygóállások akadályokat gördítenek elénk.
forrás: Pexels
Február 26-március 3. között az asztrológus szerint a bolygóállások akadályokat gördítenek elénk.

Sok emberi kapcsolatod szomorúságot okozhat neked a héten, de a Merkúr Halakban való tartózkodása segíthet abban, hogy letisztázd az adódó félreértéseket, még ha nehezen is fejezed ki magad, fontos az őszinte kommunikáció... Segítségével sokminden megoldható+ Lehet, hogy azt fogod érezni, hogy most inkább nem vágysz nyüzsgésre, az önként vállalt magányban találhatod a békét, kicsit elzárkózhatsz másoktól.

Így hat rád a múlt hétvégi telihold

A hétvégi telihold energiáit még felhasználhatod ezen a héten egy nagytakarításra, selejtezésre, lomtalanításra, méregtelenítésre. Próbálj meg leginkább csak önmagadnak megfelelni, ne akarj olyan lenni, ami nem vagy, csak azért, hogy valaki szeressen. A hét közepén kiderülhet egy elég sok dolgot érintő információ, ami eddig valahogy el volt előled zárva... Kérlek ne a bosszút forralgasd, tekint erre úgy, mint egy nyomatékosító tényező, hogy az életednek egy bizonyos szakaszát most már ideje lezárnod!

A Halakban járó Merkúr hatására sokszor azt érezheted a héten, hogy nem tudsz koncentrálni bizonyos dolgokra, mert ide-oda visznek a gondolataid. Ezt az energiát úgy tudod a legjobban kezelni, ha nem görcsölsz rá semmilyen dologra, ha valami nem sikerül, nekifutsz mégegyszer, megpróbálod később. Ne menekülj a problémáid elől, szembe kell nézned saját magaddal, s eddigi tetteid eredményeivel. Tanulj belőle! Változtass! Mindenkit óvva intek attól, hogy a céljait fondorlatos módon próbálja meg elérni, ennek azonnali felelősségre vonás lesz az eredménye a Szaturnusz miatt. Többet buksz, mint nyersz vele.

Ha pedig részletesebben is kíváncsi vagy arra, hogy a legutóbbi telihold milyen hatással lesz rád a közeljövőben, akkor kattints galériánkra!

Galéria / 12 kép

Ilyen hatlással lesz a csillagjegyekre a februári telihold!

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Kép
Életmód

Nem fogyasztod eleget, pedig jót tesz egészségednek: a spárga jótékony hatásai!

Külföldön megőrülnek a spárgáért, ez persze nem csoda, hiszen számos jótékony hatása van, melyek miatt abszolút érhető, hogy ilyen nagy népszerűségnek örvend. Azonban annak ellenére, hogy Magyarországon hatalmas területen termelik, mégis meglepően kevesen fogyasztják. Nos, mi most megpróbálunk meggyőzni arról, hogy miért építsd be az étrendedbe ezt az igazán szuper zöldséget.

Kép
Életmód

A banánnál is hatásosabbak! Káliumban gazdag ételek, amikkel szíved egészségét támogatod

A banán talán a legismertebb káliumban gazdag étel, de számos más egészséges élelmiszer jó káliumforrás. És, hogy miért van szükségünk káliumra? Többek között szabályozza a vérnyomást, a szívritmust, a sav-bázis egyensúlyt és szerepet játszik az idegrendszeri jelek továbbításában.

Kép
Sztárok

Néhányan sokkal sikeresebbek lettek: 10 eredményes sportoló, aki színészi pályafutásba kezdett

Van, aki jól döntött, hogy váltott: íme azok a sportolók, akik színészi pályafutásba kezdtek.

Kép
Életmód

Hollywoodon túl! 10 nem amerikai film, amit egyszer látnod kell

Íme azon európai filmek listája, melyben mindenki megtalálja a szívéhez és ízléséhez legközelebb álló darabokat!

Kép
Életmód

8 dolog, amit gyakrabban kellene takarítanod az otthonodban, mint gondolnád - naponta lenne az ideális!

Lehet, hogy eddig nem tudtad, de bizony vannak az otthonunkban olyan fontos dolgok, melyeket minden nap érdemes letörölni, letakarítani, ezzel is megakadályozva a baktériumok és kórokozók felhalmozódását.

Kép
Szépség

Cindy Crawford 33 éve csak erre a testápolóra esküszik - ez a száraz bőrűek megmentője!

Cindy Crowford már 25 éves kora óta használja ezt a testolajat, amit kifejezetten a száraz bőrűeknek ajánlunk!