Az asztrológus mindenkit óva int ettől február utolsó hetén: Ha nem figyelsz, komoly következménye lehet!

Az asztrológus mindenkit óva int ettől február utolsó hetén: Ha nem figyelsz, komoly következménye lehet!
Forrás: Getty Images

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Promóciók

Rózsaszíntől a cseresznyepirosig: a CCC tavaszi Jenny Fairy, DeeZee és Nine West New York kollekciója elbűvölő színekben és formákban érkezik fantasztikus áron, 4995 Ft-tól

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Facebook
Twitter
Pinterest

Hogy mi vár rád február 26-március 3. között? Heti horoszkópunkból most kiderül!

HETI HOROSZKÓP FEBRUÁR 26-MÁRCIUS 3.

A hét folyamán erős hatással lehet rád a Nap és a Szaturnusz együttállása. A hétvégi Szűz Telihold már biztosan felhívta a figyelmed arra, hogy mik a legfontosabb feladataid, miket kell most már sürgősen befejezned, megcsinálnod, kijavítanod. Erre már a hét során is lehetőséged nyílik, hogy megtedd, de legyél vele tisztában, hogy bármin is dolgozz a héten, nagyon kemény munkát igényelhet és sok fegyelemre és türelemre lesz szükséged még önmagaddal kapcsolatban is. Tehernek, nyomásnak érezheted az elvégzendő dolgok nagy részét az aktuális energiák és a benned felhalmozódott stressz miatt.

Bolygócsoportosulás a Halak jegyében

Ez a stressz azért lehet rajtad úrrá, mert a Halak jegyében történő bolygócsoportosulás hatására úgy élheted meg a jelenlegi időszakot, hogy azt érzed, egy csomó minden széthullik, tönkremegy körülötted. A Szaturnusz segít abban, hogy egy új forgatókönyv szerint haladhass tovább. Gondold át a dolgaidat, mert ahogy eddig élted az életed, az már egyre inkább korlátozó lehet rád nézve. A Vízöntő Vénusznak és Marsnak köszönhetően könnyen ki tudsz most magad elé tűzni új célokat...

Február 26-március 3. között az asztrológus szerint a bolygóállások akadályokat gördítenek elénk.
forrás: Pexels
Február 26-március 3. között az asztrológus szerint a bolygóállások akadályokat gördítenek elénk.

Sok emberi kapcsolatod szomorúságot okozhat neked a héten, de a Merkúr Halakban való tartózkodása segíthet abban, hogy letisztázd az adódó félreértéseket, még ha nehezen is fejezed ki magad, fontos az őszinte kommunikáció... Segítségével sokminden megoldható+ Lehet, hogy azt fogod érezni, hogy most inkább nem vágysz nyüzsgésre, az önként vállalt magányban találhatod a békét, kicsit elzárkózhatsz másoktól.

Így hat rád a múlt hétvégi telihold

A hétvégi telihold energiáit még felhasználhatod ezen a héten egy nagytakarításra, selejtezésre, lomtalanításra, méregtelenítésre. Próbálj meg leginkább csak önmagadnak megfelelni, ne akarj olyan lenni, ami nem vagy, csak azért, hogy valaki szeressen. A hét közepén kiderülhet egy elég sok dolgot érintő információ, ami eddig valahogy el volt előled zárva... Kérlek ne a bosszút forralgasd, tekint erre úgy, mint egy nyomatékosító tényező, hogy az életednek egy bizonyos szakaszát most már ideje lezárnod!

A Halakban járó Merkúr hatására sokszor azt érezheted a héten, hogy nem tudsz koncentrálni bizonyos dolgokra, mert ide-oda visznek a gondolataid. Ezt az energiát úgy tudod a legjobban kezelni, ha nem görcsölsz rá semmilyen dologra, ha valami nem sikerül, nekifutsz mégegyszer, megpróbálod később. Ne menekülj a problémáid elől, szembe kell nézned saját magaddal, s eddigi tetteid eredményeivel. Tanulj belőle! Változtass! Mindenkit óvva intek attól, hogy a céljait fondorlatos módon próbálja meg elérni, ennek azonnali felelősségre vonás lesz az eredménye a Szaturnusz miatt. Többet buksz, mint nyersz vele.

Ha pedig részletesebben is kíváncsi vagy arra, hogy a legutóbbi telihold milyen hatással lesz rád a közeljövőben, akkor kattints galériánkra!

Galéria / 12 kép

Ilyen hatlással lesz a csillagjegyekre a februári telihold!

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Kép
Életmód

A szakértő figyelmeztet: 3 tápanyag, aminek hiánya miatt lassul a fogyás

Sokkal lassabban megy a fogyás, ha ezt a három tápanyagot kihagyod az étkezésedből!

Kép
Életmód

Ez a csodaszer elképesztő módon támogatja az agyad egészségét, és megőrzi a fiatalságát: a cink 5 jótékony hatása

Nos, mit szólnál, ha azt mondanánk, hogy van egy csodaszer, melynek a rendszeres fogyasztásától megfiatalodik az agyad? Bizony, sokan nem tudják, de a cink jótékony hatásai közé tartozik többek között az is, hogy képes serkenteni, fiatalítani az agyi funkciókat. Ám nem csupán ez az egyetlen jótékony hatása van. Nézzük is, melyek ezek.

Kép
Életmód

Félresikerült póthaj, elrontott vágás! A Next Top Model történetének 10 legrosszabb átalakítása

Az America's Next Top Model, azaz a Topmodell leszek! évadjaiban voltak egészen elképesztő átváltozások!

Kép
Stílus

Zendaya ruhaválasztásával Carrie Bradshaw-t másolta: na de kinek állt jobban a szett?

Zendaya nem először merült el a nosztalgia tengerében, ezúttal Carrie Bradshaw adta neki az inspirációt!

Kép
Életmód

16 érdekesség, amit te sem tudtál a Szellemirtókról

Negyven évvel az első film sikere után most itt a Szellemirtók – A borzongás birodalma. De hogyan született az eredeti?

Kép
Sztárok

Tényleg válnak? Az Orlando Bloomról és Katy Perryről készült új fotók választ adnak a kérdésre!

Már több mint három éve annak, hogy Orlando Bloom és Katy Perry közösen mutatkoztak volna. Most végre választ adtak a pletykára, hogy tényleg válnak-e!