Három tuti őszi frizuratipp, amit hajvasalóval gyorsan elkészíthetsz

Három tuti őszi frizuratipp, amit hajvasalóval gyorsan elkészíthetsz
Forrás: Dyson

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Facebook
Twitter
Pinterest

Egy jó frizura feldobja az egész napot! Az sem baj, ha nincs időd, hoztunk pár tuti tippet, hogyan varázsolhatsz szupergyorsan csodás hajkoronát magadnak, amihez csak egy hajvasalóra lesz szükséged. Videókat is hoztunk, hogy megkönnyítsük a dolgod!

Te hullámosítod vagy egyenesíted a hajad? Tudtad, hogy a hajvasaló mindkettőre tökéletes?

Összegyűjtöttünk néhány egyszerű és gyors frizura ötletet, amelyek nyaralás alatt is könnyedén elkészíthetőek, és csupán egy hajvasalóra lesz szükséged!

Kép
forrás: Dyson

1. Trópusi hullámok

Ez lesz a Te frizurád, ha éppen a tengerparton szürcsölsz egy finom koktélt, ha viszont nem vagy ilyen szerencsés, azt se band, hiszen nem kell lemondanod akkor sem a nyaralást és a tengert idéző hullámokról – legalábbis ami a hajadat illeti. Ennek a frizurának az elkészítéséhez először is válasszuk kisebb részekre a hajat. Ha ezzel megvagyunk, helyezzük tincseinket a simítólapok közé, és nagyjából 5 centinként haladva tekerjük egyszer befelé, majd kifelé a hullámos hatás eléréséért.

A lezser beach wave pontos elkészítési módját ebben a videóban nézheted meg:

Kép
forrás: Dyson

2. Mint aki most lépett ki a fodrásztól

Ezzel a dús hatást kölcsönző frizurával akármikor úgy érezhetjük magunkat, mint aki most lépett ki a fodrászszalonból, tökéletes nyáresti randikhoz. Miután részekre osztottuk a hajunkat, állítsuk hajvasalónkat közepes fokozatra, és kezdjük el a tövektől haladva a hajvasalást. A beszárított, dús hatást úgy tudjuk majd elérni, ha 45 fokos szögben az arcunktól eltartva vasaljuk fürtjeinket.

Az egész folyamatról készült videót megnézheted ITT!

3. Selymes simaság az elegáns megjelenésért

Nem maradhat ki az a frizura sem, amire a hajvasalót eredetileg kitalálták: az elegáns, letisztul, egyenes haj. Ehhez ismét csak válasszuk részekre a hajunkat, majd hajtípustól függően közepes vagy magas fokozaton a tövekhez a lehető legközelebb kezdve kezdjük el vasalni. Befejezésként a hajvasaló 45 fokos forgatásával keretet adhatunk arcunknak tincseink segítségével.

Az elegánsan sima frizura elkészítését ide kattintva találod.

Néhány további jó tanács a hatékonyabb hajvasaláshoz:

  • fésüld ki és oszd részekre a hajad: így egyenletes lesz a frizurád. A göndör, vastag szálú hajnál minél kisebb szekciókkal dolgozunk, annál látványosabb eredményt érhetünk el.

  • ha a hajvégeket szeretnéd befelé formázni, döntsd meg 45 fokos szögben a hajvasalót.

  • ha pedig tartást szeretnél adni a frufrudnak, először emeld meg azt a hajvasalóval, majd pedig finoman forgatva húzd le.
Dyson Corrale: simít, göndörít, kímél
forrás: Dyson
Dyson Corrale: simít, göndörít, kímél

A Dyson Corrale mangán-réz ötvözetű lapjait úgy tervezték, hogy rugalmasak legyenek, így összegyűjtik a hajat. Ennek révén kisebb hővel és roncsolódással formázhatod frizurádat. A Dyson hajvasalója akkumulátoros kialakításának köszönhetően pedig akár félóráig is működtethető vezeték nélkül, még könnyebbé téve a korlátok nélküli hajformázást. Ráadásul most korlátozott ideig a pazar színű Nikkel Fuchsia kiadás akciósan is a Tied lehet, vigyázz, nehogy lemaradj!

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Kép
Életmód

Nem fogyasztod eleget, pedig jót tesz egészségednek: a spárga jótékony hatásai!

Külföldön megőrülnek a spárgáért, ez persze nem csoda, hiszen számos jótékony hatása van, melyek miatt abszolút érhető, hogy ilyen nagy népszerűségnek örvend. Azonban annak ellenére, hogy Magyarországon hatalmas területen termelik, mégis meglepően kevesen fogyasztják. Nos, mi most megpróbálunk meggyőzni arról, hogy miért építsd be az étrendedbe ezt az igazán szuper zöldséget.

Kép
Életmód

A banánnál is hatásosabbak! Káliumban gazdag ételek, amikkel szíved egészségét támogatod

A banán talán a legismertebb káliumban gazdag étel, de számos más egészséges élelmiszer jó káliumforrás. És, hogy miért van szükségünk káliumra? Többek között szabályozza a vérnyomást, a szívritmust, a sav-bázis egyensúlyt és szerepet játszik az idegrendszeri jelek továbbításában.

Kép
Sztárok

Néhányan sokkal sikeresebbek lettek: 10 eredményes sportoló, aki színészi pályafutásba kezdett

Van, aki jól döntött, hogy váltott: íme azok a sportolók, akik színészi pályafutásba kezdtek.

Kép
Életmód

Hollywoodon túl! 10 nem amerikai film, amit egyszer látnod kell

Íme azon európai filmek listája, melyben mindenki megtalálja a szívéhez és ízléséhez legközelebb álló darabokat!

Kép
Életmód

8 dolog, amit gyakrabban kellene takarítanod az otthonodban, mint gondolnád - naponta lenne az ideális!

Lehet, hogy eddig nem tudtad, de bizony vannak az otthonunkban olyan fontos dolgok, melyeket minden nap érdemes letörölni, letakarítani, ezzel is megakadályozva a baktériumok és kórokozók felhalmozódását.

Kép
Szépség

Cindy Crawford 33 éve csak erre a testápolóra esküszik - ez a száraz bőrűek megmentője!

Cindy Crowford már 25 éves kora óta használja ezt a testolajat, amit kifejezetten a száraz bőrűeknek ajánlunk!