Gwyneth Paltrow melltartó nélkül, átlátszó ruhában lépett a vörös szőnyegre - fotó

Gwyneth Paltrow melltartó nélkül, átlátszó ruhában lépett a vörös szőnyegre - fotó
Forrás: Jason Merritt/Getty Images

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Promóciók

A fürdőruha, amiben istennőnek érezheted magad

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Facebook
Twitter
Pinterest

Gwyneth Paltrow egykoron egy Oscar-gálán döntött úgy, hogy felülmúlja még önmagát is.

Gwyneth Paltrow 1989-ben 16 évesen kapta meg első szerepét, de az igazi hírnevet az 1995-ös Hetedik hozta el számára, amit egy évvel később az Emma, 1998-ban pedig a Szerelmes Shakespeare követett. Utóbbiért 1999-ben meg is kapta a Legjobb színésznőnek járó Oscar-díjat, így karrierje első nagy csúcsélményeit élte át akkor, amikor 2002-ben úgy döntött, hogy egy ilyen látványos darabban indul gálázni.
A színésznő az Oscar-gálára volt hivatalos 2002. március 24-én, a rangos eseményre pedig egy olyan darabban érkezett, amit a mai napig is a díjátadó egyik legvitatottabb ruhájaként tartanak számon. Gwyneth Paltrow a vörös szőnyegen egy, a néhai Alexander McQueen által tervezett, finom punk elemekkel ékesített estélyiben jelent meg, ami bár szabásában abszolút belefért az alkalom szülte elvárásokba, ám a hálós, áttetsző felsőrész nem nyerte el a többség tetszését. Egy internetes oldal pedig egyenesen az Oscar-díj történetének egyik „legborzasztóbb” ruhájának aposztrofálta a darabot.

Kép
forrás: SGranitz/WireImage/Getty Images

Évekkel később a színésznő is megszólalt a témában, és bár azzal nem ért egyet, hogy annyira rémes lett volna az általa viselt estélyi, de azt azért elismeri, hogy voltak a megjelenésének olyan részletei, amiken változtathatott volna: „Volt pár probléma. Még mindig szeretem magát a ruhát, de melltartót kellett volna vennem alá, a hajamat egyszerű tengerparti tincsekbe rendeznem és a kevesebb smink jobb lett volna. Akkor jobban hozta volna azt a hatást, amit igazából el akartam érni: egy kis punk az Oscar-gálán”.

És egy kép közelebbről!

Kép
forrás: Steve Granitz/WireImage/Getty Images

Az hogy a divat ismétli önmagát és a sztárok gyerekei pedig előszeretettel kapkodnak ki darabokat híres szülei gardróbjából, nos azt mi sem bizonyítja jobban, minthogy Gwyneth lánya, Apple Martin is magára kapta ezt az egykor megosztó, ma viszont már divattörténeti kincsnek számító darabot. A ruha persze alap, hogy ugyanaz, inkább az anya-lánya közötti hasonlóság a kísérteties. Nem?

Te mit gondolsz? Tényleg olyan borzasztó volt Gwyneth Paltrow ruhaválasztása?

Igen, eléggé félrenyúlt! Szerintem nemcsak a hálós felsőrészben volt a hiba, hanem úgy az egész megjelenésében.
Nem, abszolút nem! Nekem nagyon tetszik ez a darab, csodásan festett benne!

Áttetsző ruhákból sose volt hiány! Nézd végig a történelem emlékezetes meztelen darabjait, természetesen a teljesség igénye nélkül!

Galéria / 16 kép

A meztelen ruhák legjobbjai a múltból

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Promóciók

A fürdőruha, amiben istennőnek érezheted magad

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Kép
Stílus

Varázslatos női ruhák a múltból: Fotók a 20. századi magyar divat évtizedeiből

Neked a divat mondja meg, hogy ki vagy, szólt a Neurotic egyik száma. Valóban a divat diktálja a világ, a felnőtté válás, az életszakaszváltások egyre gyorsuló tempóját?

Kép
Szépség

Letisztult, egyenes frizura villámgyorsan! Teszteltük az új The Dyson Airstrait™ hajvasalót

Egy igazán modern és sok lehetőséget rejtő készüléket próbálhattunk ki, de vajon mennyire hatékony? Megosztjuk a tapasztalatainkat!

Kép
Sztárok

Selena Gomez manikűrje már a tavaszt idézi: imádni fogod ezt az árnyalatot te is!

Selena Gomez körmeit elnézve szinte biztos, hogy nem lehet túlontúl korán kezdeni a tavaszi manikűröket!

Kép
Sztárok

Híres leszbikus nők, akik egykoron férfihoz mentek feleségül

A szerelem bár néha tesz egy kis kerülőt, de idővel mindig célba ér!

Kép
Életmód

Így élnek a világ leggazdagabb kisállatai: vacsora ezüst tálcán, hatalmas medence, nemes textilekből készült ágynemű

Ezüst tányéron felszolgált steak vacsorára, óriási medence, nemes textilekből készült ágynemű, sok millió Instagram-követő. A világ leggazdagabb kutyái és macskái olyan elképesztő luxusban élnek, amiről a legtöbb ember csak álmodozik.

Kép
Sztárok

Sztárpárok, ahol a nő sokkal többet keres a férfinál

Sok párkapcsolat tönkremegy amiatt, mert a férfi egója nem tudja elviselni, hogy párja többet ad hozzá a családi kasszához. De szerencsére az ellenkezőjére is bőven akad példa, még a sztárok között is.