Ilyen volt Goldie Hawn földönkívüliekkel való felkavaró találkozása: az arcát is megérintették az idegenek a színésznő szerint!

Ilyen volt Goldie Hawn földönkívüliekkel való felkavaró találkozása: az arcát is megérintették az idegenek a színésznő szerint!
Forrás: Getty Images

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Facebook
Twitter
Pinterest

Goldie Hawn mindössze 20 éves táncosnő volt, amikor állítja: földönkívüliekkel találkozott!

Goldie Hawn őszintén hisz benne, hogy fiatalkorában része volt egy földönkívüliekkel való találkozásban, erről pedig egy nemrégiben készült interjúban mesélt részletesen az Oscar-díjas és Golden Globe-díjas színésznő. Goldie, bevallása szerint mindössze 20 éves volt, amikor először kezdett el gondolkodni rajta, vajon egyedül vagyunk-e az univerzumban…

Goldie Hawn arcát megérintették a földönkívüliek

„Abban az időben rengeteg volt az UFO-észlelés. Emlékszem is, hogy akkoriban egyszer kimentem a ház elé, leültem a lépcsőre, felnéztem az égre, néztem a sötét eget, a csillagokat. Csak arra tudtam gondolni, vajon meddig tart? Mennyire kicsik vagyunk? Tényleg a Föld lenne az egyetlen olyan bolygó az univerzumban, amin élet van?” – mesélte a beszélgetés során Goldie Hawn. „Akkor azt mondtam félig hangosan: »Tudom, hogy ott vagytok. Tudom, hogy nem vagyunk egyedül, szeretnék veletek egy napon találkozni«” – emlékezett vissza arra az estére a színésznő.

Goldie Hawn 20 évesen.
forrás: GettyImages
Goldie Hawn 20 évesen.

A találkozásra csak néhány hónapot kellett várnia. Éppen egy táncos projekten dolgozott, hiszen akkoriban táncosnő volt, a helyszín pedig nagyon közel volt a sivataghoz Kaliforniában. Egyik nap nagyon kimerültnek érezte magát a rengeteg tánc után, ezért megkérdezte a kollégáját, alhat-e egyet az autójában. „Miután beszálltam az autóba aludni, alig feküdtem le, hallani kezdtem egy nagyon magas hangot, egy furcsa sípolást a fülemben. Nagyon magas frekvencia volt. Ekkor néztem ki az ablakon, két-három háromszög alakú fejet pillantottam meg, ezüst színűek voltak, széles száj, pici orr, fülük nem volt. Rám mutogattak az autóban, mintha rólam beszélnének, mintha egy tárgy lennék. Furcsa volt, mert nem tudtam mozogni, megbénultam. Arra gondoltam, fel akarok kelni, de nem tudtam. Nem tudtam, valóság-e, amit látok” – mesélte a nem mindennapi sztorit.
Goldie Hawn sokáig nem beszélt az élményéről, azonban évekkel később egy asztrofizikusnak elárulta, akkor úgy érezte, az arcát is megérintették, ez pedig olyan szeretetteljes gesztus volt, mint egy amolyan isteni érintés. A színésznő a mai napig hisz abban, hogy, amit látott, nem álom volt és nem érdekli, mások mit szólnak ehhez.

Most pedig kattints galériánkra hírességek őrült szexuális sztorijaiért!

Galéria / 10 kép

Hírességek őrült szexuális sztorijai

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Kép
Sztárok

6 meglepő titok Katalin hercegné és Vilmos herceg esküvőjéről!

Ma ünnepli Katalin hercegné és Vilmos herceg 13. házassági évfordulójukat. Íme 6 meglepő titok, amit nem tudtál a királyi pár esküvőjéről!

Kép
Sztárok

Kiderült, ez Katalin hercegné kedvenc esküvői fotója: meglepő módon Vilmos herceg nem szerepel rajta

13 évvel ezelőtt tartotta esküvőjét Katalin hercegné és Vilmos herceg. Ez a hercegné kedvenc képe a nagy napról!

Kép
Sztárok

Emlékszel még rá? Így néz ki ma az a kislány, aki széttrollkodta Katalin és Vilmos esküvőjét

Grace van Cutsem ellopta a show-t Vilmos herceg és Katalin hercegné esküvőjén 13 évvel ezelőtt!

Kép
Sztárok

Eláll a lélegzet! Nicole Kidman lányai életükben először léptek a vörös szőnyegre, Sunday és Faith gyönyörű tinik már - FOTÓ

Nicole Kidman lányai, Sunday Rose Kidman-Urban és Faith Margaret Kidman-Urban most szombaton debütáltak először a vörös szőnyegen. Gyönyörű tini lett belőlük!

Kép
Shopping

Hivatalosan is ez a tavasz legdivatosabb színe: megmutatjuk, hogyan csempészheted be a ruhatáradba

Vidámságot és energiát áraszt magából, nem véletlenül ilyen népszerű.

Kép
Életmód

Nem fogyasztod eleget, pedig jót tesz egészségednek: a spárga jótékony hatásai!

Külföldön megőrülnek a spárgáért, ez persze nem csoda, hiszen számos jótékony hatása van, melyek miatt abszolút érhető, hogy ilyen nagy népszerűségnek örvend. Azonban annak ellenére, hogy Magyarországon hatalmas területen termelik, mégis meglepően kevesen fogyasztják. Nos, mi most megpróbálunk meggyőzni arról, hogy miért építsd be az étrendedbe ezt az igazán szuper zöldséget.