Ilyen volt Goldie Hawn földönkívüliekkel való felkavaró találkozása: az arcát is megérintették az idegenek a színésznő szerint!

Ilyen volt Goldie Hawn földönkívüliekkel való felkavaró találkozása: az arcát is megérintették az idegenek a színésznő szerint!
Forrás: Getty Images

Életmód

Napelem kisokos: Minden, amit tudnod kell a témában 2024-ben

Promóciók

Új tárolóval kiegészített, lakossági napelemes rendszer pályázat: az E.ON-nal egyszerűbb

Facebook
Twitter
Pinterest

Goldie Hawn mindössze 20 éves táncosnő volt, amikor állítja: földönkívüliekkel találkozott!

Goldie Hawn őszintén hisz benne, hogy fiatalkorában része volt egy földönkívüliekkel való találkozásban, erről pedig egy nemrégiben készült interjúban mesélt részletesen az Oscar-díjas és Golden Globe-díjas színésznő. Goldie, bevallása szerint mindössze 20 éves volt, amikor először kezdett el gondolkodni rajta, vajon egyedül vagyunk-e az univerzumban…

Goldie Hawn arcát megérintették a földönkívüliek

„Abban az időben rengeteg volt az UFO-észlelés. Emlékszem is, hogy akkoriban egyszer kimentem a ház elé, leültem a lépcsőre, felnéztem az égre, néztem a sötét eget, a csillagokat. Csak arra tudtam gondolni, vajon meddig tart? Mennyire kicsik vagyunk? Tényleg a Föld lenne az egyetlen olyan bolygó az univerzumban, amin élet van?” – mesélte a beszélgetés során Goldie Hawn. „Akkor azt mondtam félig hangosan: »Tudom, hogy ott vagytok. Tudom, hogy nem vagyunk egyedül, szeretnék veletek egy napon találkozni«” – emlékezett vissza arra az estére a színésznő.

Goldie Hawn 20 évesen.
forrás: GettyImages
Goldie Hawn 20 évesen.

A találkozásra csak néhány hónapot kellett várnia. Éppen egy táncos projekten dolgozott, hiszen akkoriban táncosnő volt, a helyszín pedig nagyon közel volt a sivataghoz Kaliforniában. Egyik nap nagyon kimerültnek érezte magát a rengeteg tánc után, ezért megkérdezte a kollégáját, alhat-e egyet az autójában. „Miután beszálltam az autóba aludni, alig feküdtem le, hallani kezdtem egy nagyon magas hangot, egy furcsa sípolást a fülemben. Nagyon magas frekvencia volt. Ekkor néztem ki az ablakon, két-három háromszög alakú fejet pillantottam meg, ezüst színűek voltak, széles száj, pici orr, fülük nem volt. Rám mutogattak az autóban, mintha rólam beszélnének, mintha egy tárgy lennék. Furcsa volt, mert nem tudtam mozogni, megbénultam. Arra gondoltam, fel akarok kelni, de nem tudtam. Nem tudtam, valóság-e, amit látok” – mesélte a nem mindennapi sztorit.
Goldie Hawn sokáig nem beszélt az élményéről, azonban évekkel később egy asztrofizikusnak elárulta, akkor úgy érezte, az arcát is megérintették, ez pedig olyan szeretetteljes gesztus volt, mint egy amolyan isteni érintés. A színésznő a mai napig hisz abban, hogy, amit látott, nem álom volt és nem érdekli, mások mit szólnak ehhez.

Most pedig kattints galériánkra hírességek őrült szexuális sztorijaiért!

Galéria / 10 kép

Hírességek őrült szexuális sztorijai

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Életmód

Köztünk járnak! Így él egy mai, modern boszorkány - még világsztárok is vannak köztük!

A 20. században született modern boszorkányság, a Wicca egyre népszerűbb. Hírességek is gyakorolják!

Kép
Életmód

Idén már 50 éves! Íme 12 érdekesség, amit talán nem is tudtál A Keresztapa II-ről

Idén éppen ötvenéves a film, amely hat Oscar-díjat nyert, és máig az egyik legsikeresebb, legkedveltebb folytatás.

Kép
Életmód

6 filmes baki, amit csak kevesen vettek észre: te kiszúrtad ezeket?

Hat film és sorozat, aminek a bakijaira talán nem pontosan emlékszel.

Kép
Életmód

6 pszichológiai kísérlet, ami megmutatta, milyen kiszámíthatatlan is emberi természet

Kiszámíthatatlan és kegyetlen az emberi természet? Mutatunk 6 pszichológiai kísérletet, ami azt bizonyítja, hogy emberségből megbuktunk!

Kép
Sztárok

Ő Aang az Avatár: Az utolsó léghajlítóban: Így néz ki Gordon Comrier a valóságban!

Ilyen cuki kiskamasz az Avatár: Az utolsó léghajlító című sorozat főszereplője, Gordon Comrier.

Kép
Sztárok

A kritikusok szerint ez Bruce Willis legjobb és legrosszabb filmje

Bruce Willis karrierjének voltak állomásai, amivel a rajongók a mai napig nem tudtak kibékülni.