Galéria
Forrás: Ramóna a 2022-es Dancing with the Stars háziasszonyaként ismét hétről hétre elképesztő ruhakölteményekben vezette a műsort. Ezt a Richárd Demeter ruhát a második élő show-ban viselte, nekünk ez volt abszolút kedvencünk!
Forrás: A magyar származású színésznő ebben a csodaszép virágrészletekkel gazdagított, pasztell zöld árnyalatban pompázó Tony Ward couture darabban érkezett Brooklyn Beckham és Nicola Peltz nagy napjára, amit sokan a 2022-es év legfényűzőbb esküvőjeként tartanak számon.
Forrás: Liliána ebben a piros nadrágkosztümben érkezett az InStyle #képesvagyok gálájára, ahonnan nem is távozott üres kézzel, hiszen ő nyerte el a #képesvagyok beszélni róla kategóriában a díjat. Sok menő szettet láttunk tőle a tavalyi évben, de természetesen ez a szívünknek a legkedvesebb!
Forrás: Palvin Barbi többször is megjárta a vörös szőnyeget tavaly, hiszen az Oscar afterpartyján és a velencei filmfesztiválon is feltűnt szerelmével, ám a mi kedvencünk a Moonshot premierjén viselt Versace ruhája volt, ami egy újragondolt változata annak az ikonikus darabnak, amit Liz Hurley viselt Hugh Grantet oldalán 1994-ben.
Forrás: Doris az év végén volt látható ebben a mesés Celeni összeállításban a NőComment! szilveszteri adásában. Bár a szépségmentort legtöbben a kihagyhatatlan beauty tippjeiért követik, stílushúzásait is érdemes figyelemmel követni, ugyanis ebben a témában is bőven szolgáltat inspirációt!
Forrás: A Margaret Island énekesnője nemcsak a színpadon, de a hétköznapokban is könnyen megtalálja a stílusát az éppen aktuális trendek között. Ez a csodaszép CAKO ruhát például nagyon imádtuk rajta!
Forrás: Hogyan is öltözködik napjainkban egy igazi business woman? A válaszhoz elég csak Szabinát követned, aki az egyszerű, mégis stílusos szettek híve. Legjobb öltözködési praktikát pedig a tavaly megjelent könyvében is megosztja az olvasókkal!
Forrás: Gigi tavaly ismét Amerikában járt, hogy ezúttal Miamiban eressze ki a hangját. A Havasi Sypmhonic show vendégeként ebben a Daalarna kreációban lépett színpadra. Mesés, nem?
Forrás: Bogi ebben az izgalmas és légies VIKTORIAVARGA kreációban lépett fel a TV2 jótékonysági gálaműsorában, a Neked énekelekben.
Forrás: Bár az InStyle #képesvagyok gálája sokkal többről szól, mint a stílusos szettekről, azért Görög Zita Nanushka ruhája mellett sem mehetünk el szó nélkül, amit egy hasonló árnyalatban pompázó táskával és egy leopárdmintákban úszó cipellővel tett felejthetetlenül szemrevalóvá.
Forrás: A Budapest Central European Fashion Week idején mindig felpezsdül a város, Zséda például ebben a mix and match szettben érkezett tavaly ősszel az Tomcsányi bemutatóra. Mind tudjuk, hogy ez a stílusirányzat épp annyira hozhat ütős összhatást, mint katasztrofálisat, de Zsédnak kisujjában van a divat, és ezt tavaly is többször bebizonyította!
Forrás: A nemrég anyai örömök elé néző modell még egy júniusi posztjában döntött ezen különleges szabású fekete ruha mellett, ami mellé egy részleteiben visszafogottan látványos fonott táskát választott. Ilyen egy tökéletes nyári outfit!
Forrás: Rea Milla tavaly hatalmas elismerést kapott, ő vehette át Az év modelljének járó díjat a 2016 után ismét megrendezésre került Fashion Awards-on. Az estére a gyönyörű modell egy Magdolna Veronika ruhát választott, amiben szó szerint ragyogott!
Forrás: Az utóbbi években már divattervezőként is tevékenykedő kétgyermekes influencer kimondottan otthonosan mozog a trendek között. Ez a szeptemberi szettje például nagyon jó példa arra, hogy a sokszor elegánsnak hitt darabokban is minden megvan ahhoz, hogy pár sportosabb ötlet társaságában a hétköznapi rohanásban is megtalálják a saját, szemrevaló helyüket.
Forrás: Hegyi Dóri szeptember 1-én a Budapest Park színpadán sokadszorra is bizonyította azt, hogy a néhol elsőre elrugaszkodottnak tűnő ötletek igazából összességében mennyire csodaszépen is tudnak belesimulni a hétköznapok kivételesnek mondható alkalmaiba. A sajátosan extra részletekkel dolgozó piros virágos ruhájával pedig mesésen harmonizáltak az arcát díszítő aprócska gyöngyök.
Forrás: Az íróként és újságíróként is ismert Szentesi Éva tavaly márciusban viselte ezt a bőrhatású darabokból álló összeállítást, ami köré egy széles övvel, egy pöttyös harisnyával és egy pár csillogó masnival ékesített magas sarkú cipellővel varázsolt egy csipetnyi '80-as évekbeli hangulatot. Az összhatás pedig több mint tökéletesre sikerült!
Forrás: Idén végre megrendezésre került a Sziget, ahonnan a hazai csillagok sem hiányozhattak. Rékát persze a hétköznapokban sem kell félteni az önkifejező és látványos szettektől, de a fesztiválszezon alatt tényleg igazán élte a divat adta szabadságot!
Forrás: A csodaszép influencer a Tezenis bemutatójára választotta ezt a szexisen merész szettet, ami olyan emlékezetesre sikerült, hogy a képtelenek voltunk kihagyni a listáról.
Forrás: Szigeti Zsófi ruhaválasztásai nagyon jól tükrözik színes egyéniségét. Az énekesnő játszi könnyedséggel képes arra, hogy az elsőre extrémebb hatású trendek között is jól érezze magát. A megannyi vagány és minden pontján kellőképpen vibráló szettje közül nekünk ez a kimonós összeállítás lett a legemlékezetesebb.
Forrás: Bár a magyar modell már 2021-ben kimondta a boldogító igent, tavaly egy nagyobb szabású esküvőt is tartottak itthon, melyre egy Daalarna esküvői ruhát választott.
Forrás: Az utóbbi években DJ-ként is dolgozó magyar énekesnő nagyon jól tud egyensúlyozni a letisztult vonalak húzta határvonal, és a legfrissebb trendekkel járó látványosabb elemek között. Erre pedig nagyon jó példa ez az elsőre egyszerűnek tűnő összeállítása is, amit ha jobban megnézel, pont a parányi és érdekes részletek tesznek igazán varázslatossá.
Forrás: A Körvonal kártyajáték megálmodója, egy kétgyermekes anya, aki ha úgy hozza az alkalom, szívesen posztol a magánéletérő, de nem csak boldog családi percekbe nyújt egy kis betekintést, hanem gardróbpillanataiba is. Inez klasszikus, minimalista stílusából pedig sugárzik az fajta önazonosság, és komfortos érzet, ami a divat egyik legfőbb alapja.

2022 legjobban öltözött magyar hírességei

2022-ben rengeteg csodás stílusinspirációt láttunk - mutatjuk is a legjobbakat!