Galéria
Forrás: Bár már közel két évtizede a piacon volt, a sztárok reptéri szettjének csak a '80-as években lett nagy kedvence a Louis Vuitton egyik klasszikus darabja.
Forrás: A kis fekete táskák ekkor kezdtek begyűrűzni a köztudatba.
Forrás: Majd a Chanel tavaszi-nyári bemutatóján a steppelt táska került főszerepbe!
Forrás: A Prada ma is népszerű nylon táskái a '80-as években indultak hódító útjukra, ez a hátizsák idén bizony már 34 éves!
Forrás: És tovább fokozódott a fémes őrület, hiszen ezekre a táskákra is lánc került.
Forrás: Aztán jött Christian Lacroix szatén darabja!
Forrás: A különleges formák már 31 évvel ezelőtt is népszerűek voltak!
Forrás: Diana hercegné és a róla elnevezett bambusz fogantyús Gucci táskája. Ezt a darabot egyébként, pont most dobta az olasz divatház ismét a piacra.
Forrás: A '80-as években elért sikerei után, a '90-es évek elején is az egyik legnépszerűbb sportos, pakolós darab volt az övtáska!
Forrás: Vivienne Westwood őszi-téli bemutatóján pont úgy duplázták, sőt ők már triplázták a táskákat, ahogy később Carrie Bradshaw is tette.
Természetesen a fényes árnyalatok bűvköréből még mindig nem tudtak elszakadni, amiket ekkor már többféle méretben gyártottak.
Forrás: A kis erszények éve volt ez!
Forrás: Apró formák, Versace módra!
Forrás: Képbe kerültek az állatos nyomatok, a lehető legkülönfélébb formákba álmodva!
Forrás: A Fendi piacra dobta világhírű Baguette Bagjét, amit aztán pár év múlva a Szex és New York tett fel végérvényesen a trendtérképre!
Forrás: Jennifer Lopez aprócska táskájában is minden bizonnyal felsejlik kicsit napjaink egyik újraélesztett trendje!
Forrás: Julia Roberts "nagymama" táskáját is szívesen elfogadnánk most!
Forrás: Még John Galliano vezetése alatt debütált a Christian Dior nyereg alakú táskája, ami kisebb kihagyásokkal még ma is az egyik legfelkapottabb high fashion darab.
Forrás: A Céline ismét divatba hozta a pakolóbiztos táskákat!
Forrás: Nicholas Knightly 2002-ben csatlakozott a Mulberryhez, és megalkotta ezt az ikonikus darabot.
Forrás: Marc Jacobs, a Louis Vuitton akkori kreatív igazgatója felhívta Takashi Murakami művészt és megkérte, hogy tervezze át a márka 2003-as tavaszi-nyári táskakollekcióját. Az eredmény pedig ez a ma is emlékezetes, Multicolor Monogram kollekció lett, amire Paris Hiltontól kezdve, az Olsen ikreken át, minden ismert hölgy rákapott!
Forrás: A Balenciaga Motorcycle táskája 2001-ben került a piacra, de csak 2004-ben találták rá a hírességek, és onnantól fogva nem volt megállás...
Forrás: Karl Lagerfeld a Chanel 2.55 Reissue Flap darabjának 50. évfordulóján ismét piacra dobta ezt a klasszikus darabot, amit azóta is nők milliói imádnak!

Ezek voltak a legnépszerűbb táskák az évben, amikor születtél

A divat ismétli önmagát, így simán lehet, hogy az egyik nagy kedvenced pont veled egy idős!