Az idei nyár egyik legnagyobb slágere: Diana hercegné előtt tiszteleg a Gucci ikonikus táskájának újragondolásával

Az idei nyár egyik legnagyobb slágere: Diana hercegné előtt tiszteleg a Gucci ikonikus táskájának újragondolásával
Forrás: gettyimages.com
Facebook
Twitter
Pinterest

Ismét régi darab kapott modern köntöst!

A Diana hercegné személye körüli kultusz egy pillanatra sem apad, és nem csak élete és története inspirál sokakat nap mint nap, hanem stílusa is, ami most ebben a nosztalgikus trendek vissza-visszatérésével még több figyelmet kap.

A Versacéhoz és a Pradahoz hasonlóan, a Gucci kreatív igazgatója, Alessandro Michele is szívesen kap elő olyan, egykoron sikeres ötleteket, melyek várható népszerűsége napjaink felkapott divathullámai közt megkérdőjelezhetetlen.

Éppen ezért a lehető legjobb időszakban lehelt új, modernebb életet egyik 1991-ben piacra dobott klasszikusába, a Diana táskába. Az egykori hercegnéről elnevezett, finoman kidolgozott, bambuszfogantyús, pakolós hétköznapi darab újragondolt változatára levehető neonbőr övek kerültek és nehezítve minden nő döntését, nem csak 3 különféle méretben, de 7 különböző színben kínálják most őket.

A designer darabok ára a már megszokott kicsit borsosabb skálán mozognak. Átlagban olyan 834 ezer és 1,2 millió forintot kérnek el egy-egy táskáért, a teljes kollekciót pedig a Gucci oldalán, ide kattintva tekintheted meg.

És ezt olvastad már?

Galéria / 16 kép

Diana így variálta a ruháit, hogy a régiek újnak tűnjenek

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok