Galéria
Forrás: Ez a stílusos és praktikus okosóra virtuális személyi edzőként 95 különböző kül- és beltéri sporttevékenység eredményeit képes nyomon követni és valós időben a kijelzőn megjeleníteni.

Az otthoni edzést és a munka közben is végezhető testmozgást 12-féle komplex edzésprogrammal támogatja, animációkkal is illusztrálva például a vállfájdalmat oldó gyakorlatsort, a hasizomedzést vagy zsírégető tornát.
Forrás: Kialakítása kényelmes és csuklóra simuló, súlya csak 21 gramm szíj nélkül, így jógázás közben is szinte észrevétlen viselet. Egy feltöltéssel akár 10 napig is használható, majd csupán fél óra alatt 70%-ra újratölthető.

Újdonság, hogy az óra képes a vér oxigénszintjének folyamatos mérésére is, a pulzus és az alvás mennyiségének és minőségének monitorozása mellett. Figyeli a stressz szintjének változását is, így hatékonyan segíthet az aktív és egészségtudatos életmód kialakításához.

További infót ITT találsz.
Forrás: Dóra a legnehezebb időkben sem hagyja magára vendégeit, rendszeresen tart órákat online.

A vele készült korábbi interjút ITT 
olvashatod el.
Forrás: A Helly Hansen ülepén és térdén megerősített, könnyű, de strapabíró nadrágja szabadtéri jógázáshoz is jó választás. Több színben kapható, kedvencünk a vadrózsa árnyalat.

További infót ITT 
találsz.
Forrás: A Yoga Design Lab csodaszép matracaival az utazás élményének illúzióját is megteremtheted a szobádban.

További infót ITT találsz.
Forrás: Nyugtasd a szemeid ezzel a különleges féldrágakő töltetű szempárnával. A szodalit kristályokkal és bio lenmaggal töltött párna kellemes, enyhe nyomást gyakorol a szemre, a kék selyem huzat lágy és hűs érintésével együtt csökkenti a szem alatti duzzanatokat, segít relaxációban.

További infót ITT találsz.
Forrás: A Napüdvözlet olajkeverék a flow élményét adja, a mozgásra való ráhangolódást. Ez a különleges olajkeverék segíti az ászanák energikus és rugalmas gyakorlását.

További infót ITT találsz!
Forrás: A meditáció és a lecsendesedés tökéletes kiegészítője lehet.

További infót ITT találsz!
Forrás: A Nelumbo nucifera (indiai lótusz) támogatja a mentális egyensúlyt és az egészséges szívműködést, megnyugtatja az elmét és javítja a koncentrációt, védi a sejteket az oxidatív stressz ellen, valamint növeli a vas felszívódását. Az íze nem túl kellemes, gyorsan nyeld le.

További infót ITT találsz!

7 tökéletes kiegészítő jógázáshoz

A kutya nem eladó!