Őt tartják a királyi család legjobban öltözött férfijának, Harry-t és Vilmost is simán letaszította a trónról

Őt tartják a királyi család legjobban öltözött férfijának, Harry-t és Vilmost is simán letaszította a trónról
Forrás: Getty Images

Életmód

Tisztább és egészséges víz otthon! A vízszűrő kancsó előnyei és kiválasztásának szempontjai

Promóciók

Vár álmaid alakja – kerülj harmóniába a testeddel nyárra!

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Promóciók

JOY SOCIAL MEDIA AWARD 2024 - Szavazz te is a kedvencedre!

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Facebook
Twitter
Pinterest

Bár Edinburgh néhai hercege nagyrészt felesége, II. Erzsébet királynő árnyékában élte az életét, ám nem árt megjegyezni azt sem, hogy őt tartják a királyi család legjobban öltözött tagjának!

Fülöp herceg 1947. november 20-án vette feleségül az akkor még hercegnő Erzsébetet, és az együtt töltött közel 74 év alatt hűen is támogatta feleségét, aktívan kivette a részét a uralkodócsaládot érintő feladatokból, és eközben egy pillanatra sem adott le abból a kifinomult eleganciából, ami élete végégi annyira jól jellemezte őt.
Ahogy az InStyle podcastjának, a Teadélutánnak a 3. adásában is elhangzott, a feladata a kezdettől fogva egyértelmű volt: a királynő hitvesének feddhetetlennek, és stílusában szerénynek is kell lennie egyszerre, pont azért, hogy ne vonja el az emberek figyelmét a Föld egyik leggazdagabb, legbefolyásosabb és minden bizonnyal leghíresebb nőjéről. II. Erzsébet királynő nyilvánosan viselt ruháit úgy tervezték, hogy megfeleljenek a protokoll követelményeinek, míg Fülöp hercegét úgy alakították ki, hogy hibátlanul észrevétlen maradjon. Ez persze nem volt egyszerű feladat, hiszen elképesztően jó megjelenésű, magas és sportos férfi volt.

Fülöp herceg tökélesen magabiztos volt a saját stílusát illetően – mindenkinél jobban tudta viselni a haditengerészeti zakót, inget és nyakkendőt. Soha nem volt a divat rabszolgája, tudta, hogyan akar öltözködni, és ezt a stílust tökéletesítette tovább az évszázad legnagyobb részében

- mesélte Becky French, a Turnbull & Asser királyi inggyártó munkatársa.

A herceg minden alkalomra a legideálisabb ruhákat választotta mindegy, hogy egy lovaspóló versenyről, egy hivatalos eseményről vagy akár a saját esküvőjéről volt szó.

Galériánkban mesélünk még egy kicsit Fülöp herceg stílusáról miközben ikonikus fotókkal bizonyítjuk azt, hogy az elmúlt évitezedekben nála elegánsabb királyi családtag aligha létezett!

Galéria / 14 kép

Fülöp herceg legstílusosabb pillanatai

Megnézem a galériát

2023-ban is folytatódik az InStyle podcastsorozata, a Teadélután. Míg az első évad a múlt és jelen század legbefolyásosabb női alakjával, II. Erzsébettel foglalkozott, addig a második évadban már Fülöp herceg különleges élete kerül a középpontba. Ezért ha még többet hallanál a néhai uralkodó férjéről, akkor hallgasd meg Teadélután 2. évadának adásait, a legfrissebb 4. rész épp Fülöp szenvedélyeiről szól, ezért többek közt az öltözködési szokásairól, illetve az általa kedvel sportokról és a technikai újdonságok iránt érzett megszállottságáról is szó esik.

Videók

Promóciók

Vár álmaid alakja – kerülj harmóniába a testeddel nyárra!

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Kép
Életmód

Oroszlán, kakas és labdazsonglőr srác - mutatjuk a foci-Eb-k kabaláit

Idén egy Albärt nevű mackóval találkozhatunk majd a helyszíneken és a közvetítésekben, de vajon kik voltak az elődei?

Kép
Életmód

Nosztalgiázzunk: ilyen volt a légi utazás a repülés aranykorában! - Nagyobb ülések, cigifüst és még sok minden más

Ez volt ám az igazi luxus! A repülés aranykorában szinte teljesen más élmény volt az utazás. Most pedig egy kis nosztalgiázásra invitálunk!

Kép
Életmód

Titkos üzenetet rejtettek el a Bridgerton sorozat ruháiban: Ezt jelentik az egyes családok ruhái és azok színkombinációi!

Mint minden régebbi korszakot felölelő filmben, így a Bridgertonban is nagy hangsúlyt fektettek a rendezők és jelmeztervezők a szereplők ruháira és azok szimbolikus jelentésére. Lássuk, milyen hatást akartak elérni vele!

Kép
Életmód

12 hatékony anyagcsere-gyorsító gyümölcs és zöldség, amik segítenek formába lendülni! 2 receptet is mutatunk!

Szeretnél beindítani az anyagcserédet és könnyedén formába lendülni? Akkor itt az ideje, hogy bevezess egy csodálatos és ízletes élelmiszer-csoportot az étrendedbe – a gyümölcsöket és zöldségeket! A gyors anyagcsere nemcsak a fogyáshoz járul hozzá, hanem energiával tölt fel, serkenti az emésztést és segíti az egész szervezet működését.

Kép
Stílus

Újabb klasszikus darab tér vissza a reflektorfénybe! A capri nadrág 2024 egyik nagy stílushúzása lesz - Mutatjuk, hogyan viselik a legdivatosabb nők!

A capri nadrág 76 éve hódít a nők körében, és minden jel arra utal, hogy a sikerszéria 2024 nyarán is folytatódik: újra a nyári divatrendek kedvence!

Kép
Életmód

A szakértő szerint ezt a magot edd minden reggel, ha ragyogóan szép bőrre és fantasztikusan jó memóriára vágysz

Ez a mag igazi szuperélelmiszer: ragyogóvá teszi a bőrt, valamint javítja az agyműködést! Mutatjuk miért érdemes diót enni minden reggel!