2 frizura, amire a fodrászok esküsznek, ha vékonyszálú hajról van szó - sokkal, de sokkal dúsabbnak fog hatni tőlük!

2 frizura, amire a fodrászok esküsznek, ha vékonyszálú hajról van szó - sokkal, de sokkal dúsabbnak fog hatni tőlük!
Forrás: Getty Images

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Facebook
Twitter
Pinterest

Hiába áldott meg a genetika vékonyszálú hajjal, a mesterfodrászok tippjeinek köszönhetően te is csalhatsz a megjelenéseden akár rövid, akár hosszú frizurát szeretnél!

Ki az a híresség, akinek gyenge, vékonyszálú haja miatt észrevétlenül lapos lenne a frizurája, ha nem vetné be nap, mint nap volumen növelő sampont és a hajtőemelő szérumot? Nos, ő nem más, mint Katalin hercegné, akinek a hosszú, egyenes haját már többen is kritizálták, mondván egy bizonyos kor után már rövidebb fazont illik viselni. Nos, hiába múlt el Kate Middleton már 40 éves, egy biztos, hogy hosszú, gesztenyebarna tincseitől mi sem válnánk meg a helyébe. Már csak azért sem, mert a hercegné nem csak a hajápoló készítményeknek köszönheti dús hatású frizuráját, hanem a fodrászának is.
A titokról pedig Lindy Bishop hajszakértő rántotta le a leplet, aki elárulta, hogy mi az a nagyon egyszerű fodrásztrükk, amit a királyi család mesterfodrásza rendszeresen bevet, hogy a második számú trónörökös hitvese még inkább tündököljön vékonyszálú haja ellenére.

A hercegné arcát rövidebb tincsekkel keretezik, amely amellett, hogy kiemeli vékony arcát, keretet ad a lapos, hosszú hajának is, így sokkal dúsabbnak tűnik.

Kép
forrás: Getty Images

Árulta el a vágási technikát a fodrász, aki szerint ez a módszer azért is nagyon előnyös, mert így csak az arcot érő pár tincset kell rövidebbre vágni, nem pedig egy nagyobb mennyiségű hajtömeget, tehát sokkal kevésbé veszik el a haj össztömege. A hajstylist arról is megosztotta szakvéleményét, hogy a vállközépig, vagy annál rövidebb fazonú frizuráknál miként lehet egy-két apró vágási trükkel még dúsabb hatást elérni.

Nekem személyes kedvencem az örök klasszikus, bob-frizura, amivel rétegelt vágással még a leglaposabb hajból is dús koronát lehet varázsolni.

Nézzük csak meg Gabrielle Union példáját, aki a Netflix egyik legújabb sorozatában viselte ezt a tuti trendet. Ehhez a vágáshoz pedig tökéletesen passzol a Katalin hercegné által is kedvelt játékos frufru is, amivel még inkább lehet csalni a frizura tömegén.

Kép
forrás: Getty Images

Egy közepes méretű kefével, hővédő spray használata mellett, hol oldalra, hol előre, hol lazán szétválasztva be lehet szárítani a frufrut, amivel állandóan változatos, mégis dús és friss hatást lehet elérni.

A galériánkban pedig Victoria Beckham fodrászának tippjeit találod: elárulta ugyanis, hogy milyen hajápolási bakikkal találkozik a leggyakrabban a nők körében!

Galéria / 4 kép

4 hajformázási hiba a sztárok kedvenc mesterfodrásza szerint

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Kép
Életmód

Nem fogyasztod eleget, pedig jót tesz egészségednek: a spárga jótékony hatásai!

Külföldön megőrülnek a spárgáért, ez persze nem csoda, hiszen számos jótékony hatása van, melyek miatt abszolút érhető, hogy ilyen nagy népszerűségnek örvend. Azonban annak ellenére, hogy Magyarországon hatalmas területen termelik, mégis meglepően kevesen fogyasztják. Nos, mi most megpróbálunk meggyőzni arról, hogy miért építsd be az étrendedbe ezt az igazán szuper zöldséget.

Kép
Életmód

A banánnál is hatásosabbak! Káliumban gazdag ételek, amikkel szíved egészségét támogatod

A banán talán a legismertebb káliumban gazdag étel, de számos más egészséges élelmiszer jó káliumforrás. És, hogy miért van szükségünk káliumra? Többek között szabályozza a vérnyomást, a szívritmust, a sav-bázis egyensúlyt és szerepet játszik az idegrendszeri jelek továbbításában.

Kép
Sztárok

Néhányan sokkal sikeresebbek lettek: 10 eredményes sportoló, aki színészi pályafutásba kezdett

Van, aki jól döntött, hogy váltott: íme azok a sportolók, akik színészi pályafutásba kezdtek.

Kép
Életmód

Hollywoodon túl! 10 nem amerikai film, amit egyszer látnod kell

Íme azon európai filmek listája, melyben mindenki megtalálja a szívéhez és ízléséhez legközelebb álló darabokat!

Kép
Életmód

8 dolog, amit gyakrabban kellene takarítanod az otthonodban, mint gondolnád - naponta lenne az ideális!

Lehet, hogy eddig nem tudtad, de bizony vannak az otthonunkban olyan fontos dolgok, melyeket minden nap érdemes letörölni, letakarítani, ezzel is megakadályozva a baktériumok és kórokozók felhalmozódását.

Kép
Szépség

Cindy Crawford 33 éve csak erre a testápolóra esküszik - ez a száraz bőrűek megmentője!

Cindy Crowford már 25 éves kora óta használja ezt a testolajat, amit kifejezetten a száraz bőrűeknek ajánlunk!