A legjobb meglepetés asztmában szenvedőknek

asztma,tiszta levegó,légstereilizáló
Facebook
Twitter
Pinterest

Aki érintett asztmában, az pontosan ismeri a betegség roppant kellemetlen természetét. A legfontosabb szempont ugyanis a megfelelő minőségű, kellően tiszta levegő folyamatos biztosítása egy asztmás számára.

Mivel természetes módon erre egyre kevesebb az esély, így a megfelelő készülékek alkalmazásával tudjuk megoldani ezt a feladatot. Ezért is foglalkozunk külön cikkben a légsterilizáló bemutatásával, amely igencsak hatásos kellék lehet az asztmás betegek számára.

Akit az asztma okozta kellemetlenségek érintenek, a tiszta levegőt mindennél többre értékeli

Amennyiben mi magunk, egy családtagunk vagy bármely hozzánk közel álló személy érintett az asztma kapcsán, akkor pontosan ismerjük ennek a kellemetlen tüneteit. Egyáltalán nem gyerekjátékról van szó, mert a légzéssel kapcsolatos nehézségek elképesztően rossz érzést jelenthetnek bárkinél.

Ezért egy asztmás számára semmi nem ér többet a zavartalan légzésnél, a megfelelő minőségű levegőnél, vagyis a biztosított komfortérzetnél. Mivel manapság egyre inkább problémás természetes körülmények között a tökéletes tisztaságú levegő megléte, ezért másfajta megoldásban célszerű gondolkodni.

Légsterilizáló, a tökéletes ajándék asztmásoknak

Hogyha ajándékról van szó, akkor a legtöbben szórakozásra, élményekre vagy sok esetben kevésbé hasznos tárgyakra gondolnak. Pedig egy asztmában érintett személy számára mi sem jelenthet szebb ajándékot, mint a napjait jelentősen megkönnyítő eszköz.

Történetesen a légsterilizáló készülékre gondolunk jelen körülmények között, ami roppant nagy segítséget jelenthet egy asztmás beteg számára. Egy karbantartást nem igénylő, játszi könnyedséggel kezelhető eszközről van szó.

Egyszerűen annyi a dolgunk vele, hogy a szoba egy tetszőleges pontján elhelyezzük. A légsterilizáló pedig szinte észrevétlenül tenni fogja a dolgát, és a levegőben megtalálható káros anyagok 99%-át elpusztítja.

A gyakorlatban így jelentkezik a légsterilizáló hasznossága

A Szellőző shopnál kapható légsterilizáló készülék működésének lelke a benne megtalálható kerámia katalizátor. Ez a szerkezet egészen 200 fokig hevíti a szoba levegőjét, mégpedig azért, mert ezen a hőfokon semmilyen káros anyag nem tud már életben maradni.

A légsterilizáló működtetéséhez nem szükséges tehát adalékanyag, vegyszer, ózon vagy ion, mert a szoba levegőjét ezen kiegészítők nélkül is képes megtisztítani. A kémiai anyagok helyett a hőhatást alkalmazza, és csaknem maximális precizitással látja el a feladatát.

További előnye a légsterilizálónak az elképesztően alacsony energiafogyasztás, az abszolút csendes működés, valamint az éveken át történő zavartalan rendelkezésre állás. Nyugodtan állíthatjuk tehát, hogy az asztmás betegek számára ennél jobb ajándékot nehéz volna elképzelni.

https://szellozoshop.hu

Tovább olvasok
Kép
Sztárok

Barbie Ferreira, az új plus size stílusikon

Lesd el Barbie Ferreira stílustrükkjeit!

Kép
Stílus

Eukaliptusz, bükkfa és gránátalma: biológiailag lebomló anyagokból készülnek a jövő ruhái

A jövő ruhái 8 hét alatt totálisan lebomlanak. Kételkedsz? Mutatjuk!

Kép
Stílus

Lakatos Márk: Digitális divathetek harcolnak a divat fenntarthatóságáért

A digitális divatheteket nagyon izgalmas kezdeményezésnek tartom, akár kiegészítő programként egy hagyományos eseményen, akár önmagukban. Nem véletlen, hogy az InStyle őszi lapszámában is fontos szerepet kapott a téma, keressétek a frissen megjelent őszi lapszámban – addig pedig bemelegítésként jöjjön egy kis nézegetnivaló!

Kép
Sztárok

Csak egy ballonkabát és egy bomba test

Palvin Barbi ballonkabátban szexizett. Vajon van alatta fehérnemű vagy nincs?

Kép
Sztárok

Helena Christensen buja képeket készített Brooke Shieldsről

A kilencvenes évek szupermodellje, Helena Christensen meglepően buja fotósorozatot készített barátnőjéről, Brooke Shieldsről.

Kép
Shopping

Ezért a mintáért fog mindenki megvadulni idén ősszel

A ősz most egy egészen sajátos és új oldalát kelti életre a kifogyhatatlannak tűnő mintaválasztéknak.

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Weboldalunk használatával ezen feltételeket ön automatikusan elfogdja. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
Megértettem