Tudtad? Egészen elképesztő, hogy mi volt Diana hercegné mindig tökéletes frizurájának titka

Tudtad? Egészen elképesztő, hogy mi volt Diana hercegné mindig tökéletes frizurájának titka
Forrás: Tim Graham Photo Library via Getty Images

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Facebook
Twitter
Pinterest

Diana hercegné szépségtitkai még ma is lázban tartják a világot!

Diana hercegnét a történelem egyik legjobban öltözött nőjeként tartották és tartják számon a mai napig, de inspiráló stílusa mellett bizony ikonikus szőke frizurája is legalább annyira emlékezetes volt. A walesi hercegné pedig mindent meg is tett azért, hogy megjelenése az utolsó szálig tökéletes maradjon.

Most pedig nyilvánosságot látott egy eddig nem sűrűn említett részlet a néhai hercegné életéből, miszerint kifejezetten a számára készített hajlakkot használt, amikor helikopterrel utazott, pontosan azért, hogy elkerülje azt, hogy tincsei össze-vissza álljanak egy-egy utazás során. „Amikor leszállt a a helikopterről, a pengék csak forogtak, forogtak, és összefújták a haját. Szóval az ő tökéletesen elkészített, aranyos rövid kis tincsei teljesen önálló életre keltek” - mesélte Sheree Ladove Funsch, aki szorosan együttműködött Diana hercegnével és a fodrászával annak érdekében, hogy megalkossák a legtökéletesebb hajlakkot. Az elképzelésük az volt, hogy valami olyan terméket hozzanak létre, ami úgy tartja egyben a frizurát, hogy közben nem vesz el természetes hatásából. „Nem akart semmi olyat, amitől a haja amolyan ragasztóval rögzített hatást adna, olyan fiatal és olyan gyönyörű volt. Egyszerűen nem akart úgy festeni, mintha egy bukósisak lenne rajta” – emlékezett vissza Ladove Funsch.

Kép
forrás: Diana Archive/Getty Images

Szóval a szakértőnek több se kellett, és útra kelt, hogy olyan összetevőket találjon, amik a célnak megfelelnek: „Egy fán találtuk meg azt a gumigyantát, amivel megalkottuk ezt a formulát a számára. Szó szerint a laborban dolgoztam, és kitaláltam, mi ennek a gyantának az olvadáspontja, hogyan érjük el, hogy ne legyen olyan ragadós és ragacsos. Hogyan érjük el, hogy ne keményedjen meg". Diana annyira meg volt elégedve a végeredménnyel, hogy Ladove-val készíttetett egy másik hajlakkot, melyet a tiarák viselésekor használhatott, ám ezen formulát még bonyolultabb volt megvalósítani, ugyanis olyan komponensekből kellett állnia, amik biztosítják a haj tartását, de nem roncsolják a több millió dolláros ékszereket és az abban található drágaköveket.

Bár az így létrejött két hajlakk sosem volt elérhető a nyilvánosság számára, a szakember úgy emlékszik rá, hogy Diana nyitott volt a termékekben rejlő üzleti lehetőségekre, bár tény és való, hogy nem ezen szándékok vezérelték őt abban, amikor kipattant a fejéből ezen stabil és erős hajrögzítők gondolata.

Diana hercegné különleges személyiségét a mai napig nem feledjük, többek közt ezen tettei miatt sem!

Galéria / 8 kép

8 dolog, amivel Diana hercegné szebbé tette a világot

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Kép
Életmód

Nem fogyasztod eleget, pedig jót tesz egészségednek: a spárga jótékony hatásai!

Külföldön megőrülnek a spárgáért, ez persze nem csoda, hiszen számos jótékony hatása van, melyek miatt abszolút érhető, hogy ilyen nagy népszerűségnek örvend. Azonban annak ellenére, hogy Magyarországon hatalmas területen termelik, mégis meglepően kevesen fogyasztják. Nos, mi most megpróbálunk meggyőzni arról, hogy miért építsd be az étrendedbe ezt az igazán szuper zöldséget.

Kép
Életmód

A banánnál is hatásosabbak! Káliumban gazdag ételek, amikkel szíved egészségét támogatod

A banán talán a legismertebb káliumban gazdag étel, de számos más egészséges élelmiszer jó káliumforrás. És, hogy miért van szükségünk káliumra? Többek között szabályozza a vérnyomást, a szívritmust, a sav-bázis egyensúlyt és szerepet játszik az idegrendszeri jelek továbbításában.

Kép
Sztárok

Néhányan sokkal sikeresebbek lettek: 10 eredményes sportoló, aki színészi pályafutásba kezdett

Van, aki jól döntött, hogy váltott: íme azok a sportolók, akik színészi pályafutásba kezdtek.

Kép
Életmód

Hollywoodon túl! 10 nem amerikai film, amit egyszer látnod kell

Íme azon európai filmek listája, melyben mindenki megtalálja a szívéhez és ízléséhez legközelebb álló darabokat!

Kép
Életmód

8 dolog, amit gyakrabban kellene takarítanod az otthonodban, mint gondolnád - naponta lenne az ideális!

Lehet, hogy eddig nem tudtad, de bizony vannak az otthonunkban olyan fontos dolgok, melyeket minden nap érdemes letörölni, letakarítani, ezzel is megakadályozva a baktériumok és kórokozók felhalmozódását.

Kép
Szépség

Cindy Crawford 33 éve csak erre a testápolóra esküszik - ez a száraz bőrűek megmentője!

Cindy Crowford már 25 éves kora óta használja ezt a testolajat, amit kifejezetten a száraz bőrűeknek ajánlunk!