A rajongók szerint valami egészen nincs rendben Emily Blunt arcával - „Úgy néz ki, mint Madonna”

A rajongók szerint valami egészen nincs rendben Emily Blunt arcával - „Úgy néz ki, mint Madonna”
Forrás: Getty Images

Promóciók

Vár álmaid alakja – kerülj harmóniába a testeddel nyárra!

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Facebook
Twitter
Pinterest

A rajongók egy része szerint Emily Blunt arca már köszönőviszonyban sincs a természetesség fogalmával.

A 40 éves Emily Blunt több mint két évtizede van a szakmában, így a reflektorfényben is, és bár a szaftos pletykák mindig elkerülték őt, ám úgy tűnik, hogy ez az időszak most véget ér, legalábbis egy ideig biztos, hogy kiemelt helye lesz majd a kommentszekcióban…

A színésznő az elmúlt hetekben kimondottan sok időt töltött a vörös szőnyegen, ugyanis nemrég mutatták be Christopher Nolan legújabb filmjét, az Oppenheimert, melyben Emily Blunt is szerepet kapott. A londoni premieren készült fotók láttán pedig a rajongók erősen úgy gondolják, hogy a gyönyörű sztár is beállt azon hírességek sorába, akik nem képesek vagy szimplán csak nem akarják méltó módon viselni az idő múlását. A véleményvezérek gyanúját főként az ilyen jellegű közeli fotók ébresztették fel:

Kép
forrás: Getty Images

Többeket azért is lepett meg azon feltételezés, hogy Emily arca esetleg a botox-tól lett simább, ugyanis a színésznő korábban több helyen is nyilatkozott arról, hogy soha nem érezte szükségét a plasztikai beavatkozásoknak. „Nagyra értékelem, hogy valaki arcán minden vonal egy történetet hordoz. Hollywoodban az emberek szinte már belefulladnak a plasztikai műtétekbe, de a passzív tökéletességre való törekvést soha nem találtam szépnek, és nem is próbáltam soha magamévá tenni. Azok a nők, akik túl sok időt töltenek azzal, hogy tökéletesnek tűnjenek, elveszítik a saját varázsuk egy részét” - mondta egy interjúban. Persze a véleménye akár változhatott is azóta, hiszen semmi sincs kőbe vésve! De jobban belegondolva kicsit sem hízelgő azon tény, hogy a rajongók egy része szinte rögtön a 64 éves Madonnához kezdte hasonlítgatni a színésznőt. Ami azért sem túl pozitív, mert a popikonról köztudott, hogy egy ideje már beteges szinten függ a fiatalító kezelések hatásától…Hogy mennyire is igaz a kommentszekció véleménye, azt mindenki döntse el maga. Mindenesetre Emily Blunt szerintünk gyönyörű nő, bomba formában van, és az a fontos, hogy ő elégedett legyen azzal, amit a tükörbe nézve lát, botox ide vagy oda!

Te egyetértesz a kommentszekció véleményével?

Igen! Emily Blunt arca szerintem is a botox-tól feszes, de reméljük nem jut addig, mint Madonna!
Nem, szerintem abszolút csak a rosszindulat beszél a rajongókból a színésznő arca egy kicsit sem változott!

És ha már szóba jött Madonna akkor érdemes megnézni, hogy miként alakult át a sztár arca az elmúlt 25 évben!

Galéria / 13 kép

Akkor és most: Így változott meg Madonna arca 25 év alatt

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Vár álmaid alakja – kerülj harmóniába a testeddel nyárra!

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Kép
Életmód

A 10 legjobb vendégsztár a harmincéves Jóbarátokból

Egyik kedvenc sorozatunk, amit máig bármikor szívesen újranézünk. De a főhősökön kívül is voltak benne kiváló alakítások.

Kép
Életmód

Hollywood abortuszra kényszerítette a színésznőket! Avagy a múlt legdurvább botrányai a filmiparban!

Rengeteg titkot rejt a filmipar. Hollywood tele van szörnyű botrányokkal, és ez régen sem volt másképp, sőt! Mutatjuk a legdurvábbakat!

Kép
Életmód

Ezekre a foltokra figyelj: a leggyakrabban vitaminhiányra utalnak!

Megfelelő mennyiségű alvás, kiegyensúlyozott táplálkozás, rendszeres testmozgás, csak pár fontos tényező, amelyek elengedhetetlenek ahhoz, hogy egészségesek legyünk és jól érezzük magunkat a bőrünkben. De mi történik akkor, hogy ha mégis gyengének érezzük magunkat, és a tükörbe nézve bőrproblémákkal szembesülünk?

Kép
Stílus

Hoppá! Angelina Jolie a vörös szőnyegen villantotta meg legújabb tetoválását egy szexi, kivágott ruhában! - Egyesek szerint Brad Pittnek akar vele üzenni

Angelina Jolie szexi, kivágott ruhája sem vonhatta el a figyelmet új, igencsak különleges helyre került tetoválásáról.

Kép
Életmód

Magyar Mozgókép Díj 2024: Nézd meg itt a nyertesek teljes listáját!

A Magyar Filmakadémia védnökségével a Magyar Mozgókép Fesztiválon a Semmelweis kapta a legjobb játékfilmnek járó díjat, a legjobb rendező pedig annak alkotója, Koltai Lajos lett. Mutatjuk a győztesek listáját!

Kép
Életmód

Oroszlán, kakas és labdazsonglőr srác - mutatjuk a foci-Eb-k kabaláit

Idén egy Albärt nevű mackóval találkozhatunk majd a helyszíneken és a közvetítésekben, de vajon kik voltak az elődei?