Nem Priscilla volt az egyetlen! Ők voltak Elvis Presley nagy szerelmei

Elvis és Priscilla Presley
Forrás: Bettmann / Getty Images

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Promóciók

A fürdőruha, amiben istennőnek érezheted magad

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Facebook
Twitter
Pinterest

A rock ’n’ roll királya egyszer házasodott, de ez nem jelenti, hogy nem voltak más nők az életében. Előtte, utána, sőt mellette is akadtak románcok.

Elvis Presley-t sokszor emlegetik a rock ’n’ roll királyaként, és valóban igen jelentős életművet hagyott maga után. Többször nyert Grammy-díjat, és az ő koncertjét közvetítették először műholdon keresztül. Talán nincs is olyan ember, aki ne tudna legalább egy dalcímet mondani tőle, vagy ha az nem megy, akkor felismerni valamelyik számát. Azonban magánélete meglehetősen zűrös volt, a hetvenes évekre teljesen kisiklott, függőségekkel küzdött, 1973-ban egyetlen feleségétől, Priscillától is elvált.

Vele egyébként még 1959-ben találkozott először, akkoriban Priscilla csupán tizennégy éves volt, Tom Parker ezredes figyelmeztette is Elvist a viszonyuk veszélyeire. 1967-ben házasodtak össze, öt évvel később költöztek külön. Ám annak ellenére, hogy ez volt az énekes egyetlen házassága, egyáltalán nem arról van szó, hogy ne lettek volna más nők az életében. Nemcsak Priscilla előtt és után, hanem kapcsolatuk alatt is voltak románcai. Kettejük kapcsolatát is bemutatta Baz Luhrmann 2022-es filmje, az Elvis, most pedig talán más megvilágításból is megismerhetjük a Priscilla című – amúgy a nő memoárjain alapuló – moziból. Ennek címszerepét Cailee Spaeny alakítja, míg a Királyt Jacob Elordi formálja meg.

Mi viszont összegyűjtöttük galériánkban, kik rabolták el Elvis Presley szívét, még ha olykor csak egészen rövid időre is. De a lista vélhetően közel sem teljes:

Galéria / 15 kép

Elvis Presley szerelmei

Megnézem a galériát

Az InStyle Men írása.

Videók

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Promóciók

A fürdőruha, amiben istennőnek érezheted magad

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Kép
Stílus

Varázslatos női ruhák a múltból: Fotók a 20. századi magyar divat évtizedeiből

Neked a divat mondja meg, hogy ki vagy, szólt a Neurotic egyik száma. Valóban a divat diktálja a világ, a felnőtté válás, az életszakaszváltások egyre gyorsuló tempóját?

Kép
Szépség

Letisztult, egyenes frizura villámgyorsan! Teszteltük az új The Dyson Airstrait™ hajvasalót

Egy igazán modern és sok lehetőséget rejtő készüléket próbálhattunk ki, de vajon mennyire hatékony? Megosztjuk a tapasztalatainkat!

Kép
Sztárok

Selena Gomez manikűrje már a tavaszt idézi: imádni fogod ezt az árnyalatot te is!

Selena Gomez körmeit elnézve szinte biztos, hogy nem lehet túlontúl korán kezdeni a tavaszi manikűröket!

Kép
Sztárok

Híres leszbikus nők, akik egykoron férfihoz mentek feleségül

A szerelem bár néha tesz egy kis kerülőt, de idővel mindig célba ér!

Kép
Életmód

Így élnek a világ leggazdagabb kisállatai: vacsora ezüst tálcán, hatalmas medence, nemes textilekből készült ágynemű

Ezüst tányéron felszolgált steak vacsorára, óriási medence, nemes textilekből készült ágynemű, sok millió Instagram-követő. A világ leggazdagabb kutyái és macskái olyan elképesztő luxusban élnek, amiről a legtöbb ember csak álmodozik.

Kép
Sztárok

Sztárpárok, ahol a nő sokkal többet keres a férfinál

Sok párkapcsolat tönkremegy amiatt, mert a férfi egója nem tudja elviselni, hogy párja többet ad hozzá a családi kasszához. De szerencsére az ellenkezőjére is bőven akad példa, még a sztárok között is.