Elengedhetetlen szépségcuccok a hideg időszakra

Elengedhetetlen szépségcuccok a hideg időszakra
Forrás: Javier Sánchez Mingorance / EyeEm/ Getty Images

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Facebook
Twitter
Pinterest

Közeleg a tél - és most nem a Trónok Harcából idézünk. Ideje előszedni a kedvenc kötött pulcsijaidat és persze felvértezni a fürdőszobádat a zord időjárás ellen.

A cikk támogatója a dm

Merthogy egészen más típusú törődést igényel a bőröd a párás, meleg évszakokban, mint a hűvösbe hajló hónapokban, ami igazán megterhelő lehet számára. Mivel az ősz és a tél általában a lelassulás és otthoni bekuckózás időszaka, a szépségrutinodra is több időd fog jutni, lehetőséged adódik jobban elmélyülni az egyes folyamatokban és kikísérletezni, hogy mi az ami valóban ápol és feltölt - testileg és lelkileg egyaránt.

A tökéletes hidratáló

A hideg idő és erős szél, valamint a zárt terekben csúcsra járatott fűtőrendszerektől száraz levegő közötti különbség alaposan igénybe veszi a bőr ellenállóképességét, amitől könnyen irritált, viszkető, száraz érzésű lehet. Ezt azzal tudod orvosolni, ha ebben az időszakban kiemelt figyelmet fordítasz a hidratálásra. Napközbenre fontos, hogy olyan arc- vagy testápolót válassz, ami gyorsan beszívódik, nem hagy ragacsos érzetet maga után, estére azonban bevállalhatsz egy hatóanyagokban gazdag, lassabban beszívódó verziót is.

Bőrradír

Még a legmasszívabb hidratáló sem tud megóvni attól, hogy elhalt hámrégetek jelenjenek meg a bőröd felületén. Ezeket érdemes folyamatosan eltávolítanod, hogy a friss rétegeket keresztül hatékonyan szívódjon fel a tápláló krém. Ne csak az arcod területén segíts ezzel a bőrödnek, hanem az egész testen, sőt, az ajkaidat se felejtsd el!

Szezonális alapozó

Nem kell igazi sminkrajongónak lenned ahhoz, hogy legalább egy alapozó lapuljon a neszesszeredben, hiszen az egységes bőr már önmagában friss és megnyerő külsőt eredményez. Az őszi-téli időszakban a nyári barnaságnak egy időre búcsút mondhatsz, így első lépésként fontos, hogy pár árnyalattal világosabb alapozóból is találj egy számodra megfelelőt. Ha igazán szép hatást szeretnél elérni, mindenképp olyat válassz, ami nem csak tökéletes fedést biztosít, de hidratál is, ami pedig még fontosabb: az SPF védelemmel a hideg évszakokban is számolj, hiszen a káros UV-sugarak a borús időben sem pihennek.

Olvasd el ezt is!

Hajmaszk

Míg a tincseid sapka alá rejtett részei nagyjából védve vannak az időjárás viszontagságai ellen, a kilógó részek durva kiképzést kapnak. A két terület között különbséget pedig zongorázni lehet. Tápláló hajpakolással viszont adhatsz egy kis kényeztetést a meggyötörd lokniknak!

A dm active beauty ingyenesen letölthető applikációjával naprakész lehetsz a havonta megújuló online kuponokkal kapcsolatban, készíthetsz saját bevásárló listát, hogy lásd mik azok a tételek, amiket még be kell szerezned és az sem gond, ha vásárlás közben nincs nálad a törzsvásárlói kártyád, az applikációban azt is megtalálod!

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Kép
Életmód

Nem fogyasztod eleget, pedig jót tesz egészségednek: a spárga jótékony hatásai!

Külföldön megőrülnek a spárgáért, ez persze nem csoda, hiszen számos jótékony hatása van, melyek miatt abszolút érhető, hogy ilyen nagy népszerűségnek örvend. Azonban annak ellenére, hogy Magyarországon hatalmas területen termelik, mégis meglepően kevesen fogyasztják. Nos, mi most megpróbálunk meggyőzni arról, hogy miért építsd be az étrendedbe ezt az igazán szuper zöldséget.

Kép
Életmód

A banánnál is hatásosabbak! Káliumban gazdag ételek, amikkel szíved egészségét támogatod

A banán talán a legismertebb káliumban gazdag étel, de számos más egészséges élelmiszer jó káliumforrás. És, hogy miért van szükségünk káliumra? Többek között szabályozza a vérnyomást, a szívritmust, a sav-bázis egyensúlyt és szerepet játszik az idegrendszeri jelek továbbításában.

Kép
Sztárok

Néhányan sokkal sikeresebbek lettek: 10 eredményes sportoló, aki színészi pályafutásba kezdett

Van, aki jól döntött, hogy váltott: íme azok a sportolók, akik színészi pályafutásba kezdtek.

Kép
Életmód

Hollywoodon túl! 10 nem amerikai film, amit egyszer látnod kell

Íme azon európai filmek listája, melyben mindenki megtalálja a szívéhez és ízléséhez legközelebb álló darabokat!

Kép
Életmód

8 dolog, amit gyakrabban kellene takarítanod az otthonodban, mint gondolnád - naponta lenne az ideális!

Lehet, hogy eddig nem tudtad, de bizony vannak az otthonunkban olyan fontos dolgok, melyeket minden nap érdemes letörölni, letakarítani, ezzel is megakadályozva a baktériumok és kórokozók felhalmozódását.

Kép
Szépség

Cindy Crawford 33 éve csak erre a testápolóra esküszik - ez a száraz bőrűek megmentője!

Cindy Crowford már 25 éves kora óta használja ezt a testolajat, amit kifejezetten a száraz bőrűeknek ajánlunk!